Отзывы покупателей о Тумба прикроватная ДСП Baby Comfort антрацит

Оценка пользователей 4.31/5
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет фасада: Венге магия. Цвет корпуса: Венге магия

Хороший товар, удобная маленькая тумбочка, как я и хотела.

• Олексій Д***

Виглядала на зображенні нормально, але з точки зору зборки - провал. Інструкція не повна, таке відчуття, що представили лише половину. Направляючі до шухляд мають якийсь брак, бо з них випадають кульки підшипників, а також самі по собі, навіть без шухляд, вони відкриваються через раз, бо мають зачіпи з дефекту метала, а також прорезинені демпфери на кінцях направляючих відпали за день користування і шухляда вже не фіксується так, як має у закритому вигляді. Це виправляться, але, але. Але найгірше - нема ніякої розмітки до закручування саморізів: ні на шухлядах, ні на кришці. Якщо не маєте рівня чи хоча б буд.кутника, краще самі не починайте, т.я. результат, імовірно, вас не задовольнить. Посадочні місця конфірматів співпадають адекватно, рівно.

Достоинства:
    Кінцевий вигляд має чудовий. Якщо постаратися зібрати не криво, а краще попросити майстра.
    Недостатки:
    1. Не до кінця зрозуміла інструкція (можливо це суб'єктивно)
    2. Деякі браковані комплектуючі (-1 зірка)
    3. Нема розмітки до закручування саморізів (-1 зірка)
  • Анастасия Д***

Тумба, как тумба. Собиралась очень тяжело, так, как не было меток, где вкручивать шурупы. И почти все кривобоко, одним словом намучились.
    Остаются отпечатки практически от всего. На вид- неплохая.

Достоинства:
    Неплохо смотрится
    Недостатки:
    Нет меток для шурупов, оставляет отпечатки
    • Продавец  Tweety kids

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже прикро, що процес складання тумби виявився для вас складним. Ми передамо ваші зауваження виробнику, щоб покращити інструкції та маркування деталей у майбутньому.

Щодо відбитків, це характерна особливість багатьох поверхонь у кольорі венге. Ми радимо використовувати м'які засоби для догляду, які допоможуть зберегти гарний вигляд тумби.

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

• Явтушенко Т***

Все сподобалася,і колір і якість, все швидко доставили, тільки зборка зайняла де кілька часу !

Достоинства:
    Колір тумби ,не острі кути, розмір все ок.
    Недостатки:
    Поки нема
  • Інеса М***

Дуже симпатична тумба!!! Думали, що видаватиметься малуватою... Та ні, розміри влаштовують. Добре, що у чоловіка руки золоті - ще той конструктор. Дякуємо за додане відео по збиранню!

• Василь Н***

Якість відповідна ціні.

Достоинства:
    Якщо є нормальні руки, то зібрати можна.
    Недостатки:
    Нема міток де ставити кріплення.
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый

За таку ціну якість тумбочки відмінна. Замовив дві, деталі до обох прийшли в хорошому/чудовому стані.
    Єдина проблема, полягала у тому, що забули докласти листи, які слугують дном шухлядок у один з наборів. Проте продавець це оперативно виправив і відправив їх.
    Окремо хочу відмітити наявність інструкції по збірці, в якій покроково описано що і в якому порядку робити (так-так, не до всіх меблів які коштують відносно дешево є інструкція в комплекті).

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість
    Наявність інструкції
    Швидкість відправлення та вирішення проблем
  • Елизавета С***

Тумбочку собрали, все хорошо, все комплектующие есть. Есть один маленький совет , как то заворачивать во что то верхнюю крышку тумбочки. Так как мне пришла поцарапанная с обеих сторон. И это очень сильно бросается в глаза

• Артем С***

За ці гроші якість відмінна. Інструкція не сильно чітка, але якщо хоч раз збирав меблі то складного нічого. В комплекті все необхідне ( навіть більше гвинтів і шурупів).Пакування гарне, все доїхало ціле. Рекомендую

Достоинства:
    Хороша якість, хороша ціна
  • Ирина А***

Коментар від мого чоловіка, якій перезбирав неймовірну кількість меблів для нашої сім’ї: « такого «колхозу» я не бачів ніколи. Що таке меблеві стяжкі та чопкі у тому гаражі, де виробляли цю тумбу не знають взагалі. Верхня кришка прийшла без жодного пазу чи отвору: в інструкції написано прикріпити за допомогою меблевих кутиків. Якщо хтось колись збирав сам меблі, то знає , що стільниця ставиться на чопки та стяжкі, а упіймати рівне положення стільниці відносно корпусу, де грає роль кожен мм - майже неможливо . Навіть ніжки, які вже були прикручені виробником - прикручені косо!!!! Кромку, таке враження, що утюгом приклеювали . Фасади шухляд так само не мають жодного посадочного отвору, тобто рівне положення фасадів маю шукати сам. У комплектуючих взагалі відутні біленькі пластикові заглушки для конформації. Нікому не раджу цього «виробника» меблів. Розетці ганьба, що розміщую в себе таких кустарних виробників/продавців.»

Достоинства:
    Недостатки:
    Не повна комплектація, кустарний напівфабрикат
    • Продавец  Tweety kids

Дякуємо за залишений відгук про товар та лишимо коментар до нього. Дана конструкція обрана виробником на основі досвіду та з урахуванням цінового сегменту даного виробу, оскільки у перелічених Вами магазинах ціна на тумби приліжкові у декілька разів вище - ця інформація у загальному доступі, перевірити не важко. І обираючи товари бюджетного сегменту ви маєте розуміти, що ціна формується згідно якихось критеріїв. По питанню заглушок - у комплекті їх і не має бути, замість них там меблеві наліпки, які виконують такі ж саму функцію. Покупці даних тумб зазвичай задоволені та збирають все без проблем, тому нам шкода, що ви лишилися не задоволеними даним товаром.

• Сергій

Чудова якість і ергономіка!

Достоинства:
    Всі
  • Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Чудова тумбочка за адекватні гроші

• Сергій К***

Якість добра. Для людини яка збирає вперше інструкція не послідовна , на фасадних дошках шухляд не помічено місце під саморіз зі сторони шухляди , треба мати навички щоб розмістити. Про монтаж верха ні слова. Доставка швидка

Достоинства:
    Виріб якістний
    Недостатки:
    Інструкція.
  • Елена Б***

Отримала тумбочку все добре, дякую. була гарна запокованна .

Достоинства:
    Все добре
  • Надія К***

Все супер, рекомендую всім. Відповідальні, замовлення пришло ціле гарно запаковане і якісне, відповідає всім вимогам.

• Олена З***

Рекомендую до співпраці