- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: BaksPetBarsik. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 390 г
Корм купувала для йорка. Підмішувала до сухого, так тарілка кожного разу була повністю вилизана :)
Дуже сподобався песику, але від нього виникала спрага і собаку доводилось виводити гуляти тричі на день або витирати калюжі.- Достоинства:
- Якісний, чудовий склад, подобається собаці
- Недостатки:
- Виникає спрага, собака більше пʼє води
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Нажаль моя собачка не їсть
- Полина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
гарний корм
- Продавец AMZip Care
Щиро вдячні за ваш відгук!
- Іван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.2 кг
Отримав цей корм, і був неприємно вражений – на упаковці стерте маркування терміну придатності та/або дати виготовлення.
Це харчовий продукт для тварин, і таке порушення є абсолютно неприпустимим.
Відсутність дати — це пряме порушення закону та може нести ризик для здоров’я тварини.
Звернувся в підтримку Rozetka, але отримав відмову у поверненні коштів, аргументовану тим, що “упаковка розкрита”, хоча проблема була виявлена одразу після отримання.
Прошу бути уважними. Якщо поважаєте здоров’я своєї тварини !- Достоинства:
- Недостатки:
- Небезпечний продукт – стерте маркування терміну придатності!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Diamond. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Чудовий корм, собака їсть з апетитом
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Diamond. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Корм моему щенку понравился ,а это самое главное спс компании !Буду заказывать...
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Opti Mix. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.2 кг
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 13 кг