Отзывы покупателей о Кабель питания Keweisi KWS-912V USB DC / 9В / 12В / 3.5 мм / 5.5 мм для работы роутера от Powerbank

Оценка пользователей 4.52/5
  • Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Працюють добре. Світовий індикатор дуже допомогає

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Микита Л***

Все работает.
    Относительно быстро доставили.
    Время покажет.
    Відео коротеньке з ним.

ссылка

• Руслан П***

Все добре. Швидко відправили. Дешево

Достоинства:
    Все працює

• Дмитрий В***

Порядок

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Один кабель з двох спочатку ввімкнувся і датчик показав 9V,а потім погас і не працює.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює.
  • Александр П***

Працює відмінно

• Єгор Ш***

Працює і добре

Користуюсь місяць - поки все чудово. Свою функцію виконує на 100%

Достоинства:
    Перемикач на 9 і 12 В
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  RGSM

• Артур О***

Працюють гарно

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  RGSM

• Николай В***

Не советую

Достоинства:
    Недостатки:
    Они в*****е, перепаяные и не показывают 9-12v !!!на 9v показывает 8.5. На 12v показывает 10
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за ваш відгук. Нам дуже шкода дізнатися, що придбаний товар виявився з дефектом. Ми цінуємо, що ви знайшли час повідомити нас про це. Ми переглянули історію Ваших звернень до написання відгуку, але жодних звернень за цей період від Вас не надходило. Ні у телефонному режимі, ні у чаті. У такому випадку Вам потрібно було звернутися до нашої служби підтримки для узгодження обміну або повернення коштів. Ви також можете звернутися до нас у чаті або зателефонувати до нашої служби технічної підтримки на номер телефону, який у Вас вказано в замовленні покупця.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Роутер дводіапазонний від 10к павербанку за 6 годин посадив його до 63%. Повинно на 10+ годин вистачати. Єдине думаю треба якийсь подовжувач для живлення, бо гніздо на роутері від постійного перевтикання штекеру може довго не протриматися.

Достоинства:
    Ціна, свої функції виконує
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  RGSM

• Сергій

Доповнюю через 4 дні користування. Один з кабелів працює як треба, а інший живе своїм життям. Постійно вимикається, те ще й дріт десь пошкоджений, бо постійно треба ворушити щоб з'явився контакт. Продавець у листуванні не відповідає з учорашнього вечора, а по телефону "всі оператори зайняті", більше години намагався зателефонувати...

зв'язалися, все нормально

• Ладченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Вжє півроку чудово працює. Нажаль Кіевстар більш не підтримує роботу Домашнього інета під час останніх відключень світла, але сподіваюсь ще запрацює і кабель живлення стане у нагоді.

Достоинства:
    Працює згідно характеристик

• Денис Л***

Прийшло вчасно. Все працює. Дякую

• Продавец  RGSM

Дякуємо за відгук! Гарного дня!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Спасибо.Товар соответствует описанию и выглядит достаточно качественным изделием.Все остальное увидим при дальнейшей эксплуатации!

Достоинства:
    На вид хорошего качества,достаточно адекватная цена!
    Недостатки:
    Пока не выявлены
    • Продавец  RGSM

Приветствую! Спасибо за ваш отзыв! Мы очень рады, что Вам понравилась Ваша покупка. Каждый наш клиент для нас особенный и мы стараемся обеспечить лучший сервис для Вас. Надеемся увидеть Вас снова!

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Отличные, качественные шнурки, со своей задачей справляются.

Достоинства:
    Качество материалов, функциональность.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Микола М***

Все працює!!!

Достоинства:
    Зручно що є і 9В і 12В
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася покупка. Сподіваємось побачити Вас знову!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Роутер 12В, 1А від павербанка працює, супер!
    Буду замовляти ще!

Достоинства:
    Видає і 9В і 12В
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  RGSM

• Сергій П***

Все працює.

Вітаю!

• Павло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Купував для підключення роутера Tp-link Archer C7 (AC-1750) - 12В, 1.5 А під час вимкнення електроенергії через павер банк. Все підключається добре. Перед купівлею прочитав відгуки - дякую за корисну інформацію. Дякую також продавцю за швидку доставку та покрокове інформування.

Достоинства:
    Працює роутер 12В 1.5А під час вимкнення електроенергії.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива не тільки для нас, але і для всієї нашої спільноти покупців. Завдяки таким відгукам інші клієнти можуть зробити більш поінформований вибір. Сподіваємося, що й у майбутньому ви залишитеся нашим вірним покупцем!

• Ники Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Взял 2 для оптики, роутер 12v-1a, терминал 12v-0,5a, павербанк 5v-2a, все четко, сенкью

Достоинства:
    Работает
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємось побачити Вас знову!

• Микита Л***

В який павер юзаєте?!

• Роман Д***

Все відповідає опису

Достоинства:
    Працює, як потрібно
  • Станислав Л***

Все чудово працює

• Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Подключил, проверил-работает. Спасибо продавцу за быструю отправку

Достоинства:
    Переключение 9-12
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Николай Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Якість жахлива. Контакту нормального немає. Сам відключається. Розетка навіщо такий товар у вас на сайті? Повне розчарування від покупці на розетці...

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Жахлива якість товару
  • Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Після пробного використання цього кабелю у мене перестав працювати роутер та маршрутизатор навіть від розетки. Я так розумію, що згорів чи то сам роз’єм, чи то пристрої.

А на цьому кабелі так і показує ті цифри…

• Продавец  RGSM

Вітаю. Таке могло статися, наприклад, якщо Ви не правильно користувалися приладом для перемикання живлення. Якщо Ваш роутер використовує 5 вольт, цей пристрій може його спалити. Тому що він призначений лише для роутерів 9-12 вольт. Так само могло статися так, що Ви підключили до роутера, який використовує 9 вольт, включений пристрій на якому виставлено 12 вольт. Через це міг підгоріти роутер. Для уточнення передзвоніть нам на номер телефону, який вказаний у замовленні покупця для уточнення ситуації

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Доставили швидко. Все підійшло та працює. Довжина шнура не відповідає заявленій (замість 1 м, всього 60 см)

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Довжина шнура не значно менше
  • Кирилл Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Переживал, что не будет работать роутер TP-LINK Archer AX1500 (12v, 2A), т.к. на упаковке этого переходника указано, что на выходе 12ватт (то есть 12 вольт 1 ампер).
    Однако все запустилось, модем+роутер от одного повербанка.
    Кстати, от 20к павербанка, модем + роутер проработали чуть больше 12 часов

Достоинства:
    Вполне подходит для роутера 12v 2A
    Недостатки:
    Не обнаружил. Разве что, не очень нравится, что постоянно светится 12, но это сугубо мои придирки)
    • Продавец  RGSM

• Юрий

Доброго дня,підкажіть будь ласка який в цьому кабелі розмір штекера живлення?В мойому роутері TPlink Archer C64 розмір штекера живлення 5.5 мм 2.1 Дуже дякую!

• Андрій В***

Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Переходник нашелся, все ок! Пардонте)

Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

В комлекте нет переходника, который на изображениях 3,5×1,5 мм ... Будьте внимательны! Очень расчитывал на его присутствие в комплекте...(

• Александр К***

Нашелся переходник, все ок!

• Снижко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Кабель працює, те що треба, ціна \ якість + швидкість доставки в відділення Розетка.

Достоинства:
    ціна, якість, швидкість доставки
    • Продавец  RGSM

• Віталій С***

Кабель працює ідеально

Достоинства:
    Якість

• Денис П***
    Продавец: RGSM

Не вірно вказали розмір перехідника!
    Вказано 3,5мм а насправді 3мм

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук. Нам дуже шкода дізнатися, що придбаний товар Вам не підійшов. Також Ви зможете повернути товар, зверніться за номером телефону, який вказаний у замовленні покупця. Але із розмірами проблем немає. Вони правильно вказані на сайті. Ми цінуємо вашу думку і хотіли б дізнатися, як ви міряли перехідник? Ви можете зробити фото?