Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Танцевальный музыкальный детский коврик Extreme Dance Pad подключение через USB на компьютер ноутбук

Оценка пользователей 2.86/5
  • Отзывы про товар продавца 7k shop
  • Микола Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 7k shop

диск зламаний,вигляд килиму не відповідає фото в об'яві

Достоинства:
    жодних
    Недостатки:
    продавці шахраї
  • Валентина Б***
    Продавец: 7k shop

Оплатила товар. Продавець на мої дзвінки не відповідає. Товар не відправляє!!!. Розетка працює з шахраєм?

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не відправляють товар
    • Продавец  7k shop

Добрий день, вам повернули гроші.

• Віта З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Коврик нажаль не працює дитина пробувала підключити і він не підключається немає контанку з комп'ютером або скиньте інструкцію як його відключити

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Драйвера встановлювали?

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Брали на подарунок. Подарунковий вигляд пакування на скільки зірочок?

Достоинства:
    Надіємось що гаджет хоч працює?
    Недостатки:
    Вигляд
  • Михаил А***
    • Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Михайло , Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Каріна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu

Це жах.Програма як з 2000 року, шрифт маленький, картинка піксельна, зовсім неприємна графіка. Абсолютно не сподобалось.

Недостатки:
    Програма, мʼята коробка
  • Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Схоже дуже нестабільна якість товару. Бачив віднукм людей, які стикались з труднощами, але переважно з установкою програми. Так як трохи є досвід алміністрування віндовс і роботи з різним "залізом", то розраховував що якось розберусь. Та на жаль килимок приїав реально глючний і може вранці розпізнатись і працювати, а ввечері не розпізнатись, і не при цьому на жодному з наявних ноутбуків. Також була ситуація коли килимок рощпізнався але перестав реагувати на кнопки вже через 2 трека і надалі пересиав позпізнаватись. Продавець наполягає на відправці килимка у сервіс за мій рахунок. Ітого розчарована дитина, витрачені на несаравний килимок 500 грн і ще втрати на пересилці того килимка тули-сюди, я так розумію.
    Не рекомендую до купівлі.

Достоинства:
    В даного екземпляру жодних
    Недостатки:
    Глючне китайське барахло
    • Продавец  kostor

Шановний Олег. Нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, правила для всіх однакові відправка товару за ваш рахунок, якщо товар дійсно з дифектом браком ми вам обовязково обміняємо або повернемо кошти якщо не пройшло 14 днів і компенсуємо витрати пересилки. У вас є гарантія на товар і обмін повернення протягом 14 днів!

• Анна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дуже шкода коштів... і дитячих очікувань
    До телевізора не підключається, програми на телевізорі андроїд такої не має, до пк з горем пополам і программа яку вдалось скачати часів динозаврів. Вже рік як лежить в упаковці і дитина періодично просить спробувати ще раз підключити( дуже прикро...

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  kostor

Шановна Анна, нам прикро що вам не сподобався товар. Якщо у вас ж проблеми з підключенням напишіть нам або зателефонуйте і ми вам допоможемо.

• Юлія Т***

Неможливим включити

Недостатки:
    Не включається
    • Продавец  Ovollovo

Шановна Юлія, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, у вас є гарантія на товар, зверніться до сервісної підтримки або напишіть нам в питання про замовлення і ми вирішимо ваше питання.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Як відправити замовлення назад?

• Продавец  Ovollovo

Шановна Анна. Зверніться в сервісну підтримку за номером телефону або в переписку по замовленню.

• Марченко О***

Дуже довга доставка !!
    Купував як подарунок за тиждень до свята!
    Подарунок прийшов уже через тиждень після свята !!!

Достоинства:
    Працює
    • Продавец  Ovollovo

Шановний Олександр, нам дуже прикро що вам не сподобалася доставка але терміни які вказані були виконані. Ми вам відправили на наступний день, бо ви замовили 01.06.2023, 19:46. Посилка виїхала до вас 02.06 і прибула 08.06 вона їхала до вас 6 днів. Якщо ви замовляли за тиджень то не обманюйте ні себе ні інших ми вклалися в ваші терміни 7 днів. Ще раз приносимо вибачення, що вам довго доставляли безкоштовно товар і вклалися в терміни доставки.

• Марія С***

Доброго дня. Купила коврик. Дома перевірила, а він не робочий. Що робити? So

Достоинства:
    Неробочий
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Ovollovo

Шановна Марія, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас є гарантія на товар 3 місяці зверніться в сервісну підтримку або напишить нам в питання про замовлення вирішимо, гарного дня)

• Ірина А***

Марна трата коштів

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Інструкція відсутня, з інтернету не встановлюється, дієва лише до старого комп'ютера. Не рекомендую....
    • Продавец  Ovollovo

Шановна Ірина, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, увас є гарантія на товар 3 місяці можемо обміняти або повернути кошти протягом 14 днів, зверніться до сервісної підтримки або напишіть нам в питання про товар вирішимо ваше питання, гарного дня)

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Диск не працює, скачали програму в інтернеті,вона не підходить. Якщо можна скиньте будь ласка драйвера і програму

Достоинства:
    Не знайшли
    Недостатки:
    Диск не працює
    • Продавец  Ovollovo

Доброго дня, зверніться до сервісної підтримки (червона візитка телеграм) вам відправлять програму) гарного дня)

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отримав швидко. Щоб коврик працював, спочатку потрібно встановити драйвер до нього. Так як дисковода нема - звернувся у службу підтримки і мені його відразу переслали. Діти задоволені

Достоинства:
    Якість обслуговування
    Недостатки:
    Нема. Отримав те, що купував
  • Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Коврики, купила 2 для детей, вообще никак не подключаются к компьютеру. Нет никакой программы для подключения.

Достоинства:
    Недостатки:
    Лежат без дела, так как невозможно подключить к компу
    • Продавец  Ovollovo

Шановна Олена. У вас в комплекті є диск з додатком, якщо у вас не має дисководу ви можете написати нам і ми вам відправимо додаток у телеграм або на електронну скриньку.

• Марина Б***

Здравствуйте ! Где скачать драйвер? Дисковода нет

• Назарій З***

Не підключається до тв

• Продавец  Ovollovo

Шановний Назарій. Для підключеня до ТВ потрібно використовувати кабель HDMI/VGA або тюлпани для вивода зображення з рноутбука чи ПК. Програма для килимка підтримується лише на Windows

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Спасибо, всё работает, дети довольны. Продавца рекомендую.

• Марта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Диск з комплекту не запускається

• Продавец  Ovollovo

Шановна Марта. Нам прикро, що у вас виникли прорблеми з товаром. У вас є гарнатія на товар. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону або в чат підтримку і ми вирішимо ваше питання.

• Аленка Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дякую, отримали швидко, все працює. Дитина задоволена

Достоинства:
    Цікаво
  • Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Килимок гарної якості, але програма не запускається, так як ноутбук без дисковода. Інструкції використання українською мовою немає, сайт з якого можна скачати програму теж не знайшла

• Продавец  Ovollovo

Шановна Ольга. На прикро, що у вас виникли складності з товаром. У вас є наш номер сервісної підтримки куди ви можете звернутися і наші фахівці вам залюблки допоможуть налаштувати і проконсультувати як їм користуватися і відправлять вам програму. На жаль виробник не постачає інстукцію українською мовою, так як вона не є міжнародною мовою, інструкція є на англійскій мові.

• Куліш Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Доброго дня. Програму встановили, але кнопки на коврику не працюють. Чи потрібно їх якось налаштовувати?

• Продавец  Ovollovo

Шановна Людмила. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, вам необхідно звернутися за номером сервісної підтримки і ми вам допоможемо налаштувати килимок.

• Куліш Л***

Коврик працює, дитина задоволена. Рекомендую!
      Потрібно налаштування з диску скинути на комп і встановити програму, тоді все працює.

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Сам килимок гарної якості, всі кнопки добре працюють. Морока тільки з програмою. Треба шукати комп’ютер з дисководом, бо закачані програми з інтернету не запускаються- видає помилку, а з диску програма пішла і діти задоволені

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu

Дуже дякую за підтримку при користуванні килимком!!!!

Достоинства:
    Цікаво
    Недостатки:
    Важко навчатися
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хочу доповнити свій відгук. Диск хоч і не працює, але нам оперативно скинули програмку, встановили без проблем, один раз налаштували кнопки, все працює.
    Спочатку переживала чи не замалий коврик, виявилося, що саме такий як потрібно. Рухи зручно виконувати. Матеріал коврика міцний, але не варто стрибати по ньому взутим, можна пошкодити. Зручно витирати, не сковзається. Лежить не дуже рівно, але танцювати це не заважає. Підключили до ноутбука без проблем, ніяких додаткових драйверів, просто юсб в роз'єм і запускаєш програмку.

Достоинства:
    Танцює тепер уся родина
    Недостатки:
    Тато не дає дітям потанцювати))))
    • Юлия Г***

Доброго дня. Чи не могли би ви нам скинути цю чарівну програму?! Заздалегідь дякую

• Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Диск який йде разом з килимок частіше за все не працює, але програму можна скачати в інтернеті або подзвонити магазину в якому придбали і вони вам пришлють. Просто спочатку я не розібралася, це вже другий відгук) програма проста, але англійською, прикро, що не можна додати іншої музики, но і так також весело. Дуже цікава ідея подарунка. Сподіваюся, що працювати буде довго

Достоинства:
    Дитині дуже сподобалася
    Недостатки:
    Програма на англійській мові тільки
  • Алина

Проблема решена

Коврик не работает, в сервисном центре трубку не берут. Спасибо за потраченное время и нервы.

Достоинства:
    Недостатки:
    Коврик сплошной недостаток
    • Продавец  Ovollovo

Доброго дня. Аліна напишіть будь ласка через форму "Написати продавцю" номер замовлення і ми перевіримо і звяжемося для вирішення питання.

• Светлана В***

Проблема решена

Добрий вечір! Замовила танцювальний коврик для доньки, але не можу його підключити. В комплекті йде диск з програмою, але ж куди його вставити?! Чому просто не зробити QR-код?! Дисководи це вже минуле століття... і що тепер робити з цим ковриком поняття, не маю! Якщо можете допоможіть вирішити проблему.

Достоинства:
    Не знаю поки
    Недостатки:
    Диск з програмою
    • Евгений К***

Підскажіть як вирішили проблему

• Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Знайшли ноутбук з дисководом, але диск не запустився. Не розумію, навіщо продавати товар, який не можна використовувати... Якщо є спеціальна інструкція, то чому її не вкласти і не надати разом з товаром?...

• Продавец  Ovollovo

Шановна Анна. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Анна Я***

Проблема решена

Немає інструкції з товаром. Є диск, сучасні ноутбуки не мають дисководів. Як коврик запустити - взагалі не зрозуміло. Є вкладиш з номером телефону, за яким ніхто не відповідає.

Достоинства:
    Не маю змоги оцінити
    Недостатки:
    Не зрозуміло, як товар використовувати. Немає інструкції.
    • Продавец  Ovollovo

• Евгений К***

Підскажіть як вирішили питання

• Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отримали килимок, диск не загружається. Як можна встановити програму? До кого звернутися?

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Ovollovo

Шановна Ольга. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Олена С***

Проблема решена

Не працює гра, коврик так і не змогли підключити. Програма на диску не відкривається, скачали з сайту, встановили, не запускає коврик. Словом нічого не вийшло.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Програмне забезпечення
    • Продавец  Ovollovo

Шановна Олена. Будь ласка звяжіться з сервісною підтримкою і вам допоможуть і підскажуть що вам зробить для підключення.

• Володимир В***

Проблема решена

Не советую магазин, выслали не рабочий товар. Вернул назад по почте прошло 2 недели они все ещё не проверили товар, денег не видать.

• Продавец  Ovollovo

Шановний Володимер. Товар ваш працював перевірка займала не довго кошти вам повернемо протягом 3 робочих банківських днів.

• Продавец  Ovollovo

Шановний Володимир. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Тетяна Л***

Проблема решена

Диск з програмою не працює. Неможливо встановити на комютер. А це означає, що коврик не буде працювати. Сервісний центр проігнорував моє прохання. Я дзвонила і писала на вайбер. Дуже шкода, що таке ставлення до покупців. Знаючи, що цей товар купується для діток. Не дали можливості подарувати маленьку радість дитині. Дякую.

Недостатки:
    Не працює диск.
    • Продавец  Ovollovo

Шановна Татьяна. Від вас ми не отримували дзвінків принаймні з вашого номера який вказаний в замовленні. Вам відправили програму в телеграм на жаль в вайбер не можна відправити файл завеликий. Вам додатково зателефонуют для вирішення питання. Вибачте за ситуацію що сталася.

• Анна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Добрий день. Як запустити коврик? На пк немає дисководу. А з телевізора автоматично нічого не запускється, де шукати?

• Продавец  Ovollovo

Шановна Анна. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.