Отзывы покупателей о Павербанк 20 000 мАч с быстрой зарядкой 65 Вт QC3.0, Power Bank для ноутбука повербанк с быстрой зарядкой и LED-дисплеем

Оценка пользователей 4.2/5
  • Лора
    Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Коли залишається 35% згасає. Дуже шкода. Не якісний.

• Олена Л***

Power Bank хороший.
    Быстро доставили
    Спасибо продавцу!

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

В принціпі, гарно працює, але розряджається скоріше, ніж інший мій павербанк, використовую для старого ноутбука під час вимкнень світла як другий павербанк після повної розрядки першого, ну, телефон, кільцева лампа - це без проблем.

Достоинства:
    Компактний, працює без нарікань, дещо швидше розряджається порівняно з іншим моїм павербанком на цю же міцність, але для мене припустимо
    Недостатки:
    Швидко розряджається, але більш-менш нормально
  • Руслан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Все відмінно. Є скрізна зарядка (продавцю раджу добавити в опис), що дозволяє використовувати повербанк як безперебійник для роутера та термінала.

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ренат Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Товар працював не коректно але сам він зроблений з якісного матеріалу гу я мінімум на дотик це відчувається (браки бувають скрізь) але продавець після звернення до нього одразу вийшов на зв'язок і без всяких претензій і обвинувачень повернув мені кошти, за це йому повага, тому що вчинив як людина, а не як деякі продавці які тебе просто ігнорують або роблять виним.

Достоинства:
    Прекрасний продавець
    Недостатки:
    Товар працював не коректно