- ЛораОтзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Коли залишається 35% згасає. Дуже шкода. Не якісний.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Power Bank хороший.
Быстро доставили
Спасибо продавцу! - Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
В принціпі, гарно працює, але розряджається скоріше, ніж інший мій павербанк, використовую для старого ноутбука під час вимкнень світла як другий павербанк після повної розрядки першого, ну, телефон, кільцева лампа - це без проблем.
- Достоинства:
- Компактний, працює без нарікань, дещо швидше розряджається порівняно з іншим моїм павербанком на цю же міцність, але для мене припустимо
- Недостатки:
- Швидко розряджається, але більш-менш нормально
- Руслан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Все відмінно. Є скрізна зарядка (продавцю раджу добавити в опис), що дозволяє використовувати повербанк як безперебійник для роутера та термінала.
- Недостатки:
- Ренат Г***Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Товар працював не коректно але сам він зроблений з якісного матеріалу гу я мінімум на дотик це відчувається (браки бувають скрізь) але продавець після звернення до нього одразу вийшов на зв'язок і без всяких претензій і обвинувачень повернув мені кошти, за це йому повага, тому що вчинив як людина, а не як деякі продавці які тебе просто ігнорують або роблять виним.
- Достоинства:
- Прекрасний продавець
- Недостатки:
- Товар працював не коректно