Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Силиконовые клейкие наклейки на грудь невидимые бесшовные наклейки многоразовые стикины на клейкой основе в форме круга 6,5 см Телесный

Оценка пользователей 4.94/5
  • Аьсьс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: One Size. Цвет: Телесный бежевый

Дуже класні

• Процик Т***

Хороші наклейки, тримаються добре, свою функцію виконують, все що треба прикривають)

• Продавец  Lovelitta

Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.

• Юлия К***

Швидко доставили, якщо хтось бентежиться, то на новій пошті зазначили як "документи")) Наклейки зручні, тримаються добре, навіть коли пітніїшь, під одягом непомітні.

• Оксана С***

Классные наклейки, но лучше их одевать под свободный крой одежды, иначе выделяются из под ткани.

Достоинства:
    Качественные
    Недостатки:
    Видно под облегающей одеждой
    • Продавец  Lovelitta

• Алёна Ш***

Все підійшло, задоволена

• софія ш***

Все підійшло, чудова альтернатива білизні

Достоинства:
    Чудово тримаються
    • Продавец  Lovelitta

• Ксенія П***

Все сподобалось

• Юрій Ш***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже оперативно доставили.

Достоинства:
    Якість

• Софія М***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже чудово. Нічого не видно. Дякую!!

Достоинства:
    Дуже зручно
    • Соответствие размерной сетке

• Татяна Р***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидка доставка,досить якісний матеріал. Невагомі та непомітні під одягом. Тримаються досить добре)

• Соответствие размерной сетке

• Наталія В***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Була безкоштовна відправка на відділення розетки, добре тримаються

Достоинства:
    Добре тримають, не відклеюються
    • Соответствие размерной сетке

• Владислава
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Підійшли, добре тримаються, не натирають

• Виктория Б***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дякую магазину за швидку доставку, все підійшло)

• Олег
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Блискавично відправили, дуже дякую, все сподобалось)

Достоинства:
    ціна і якість
    Недостатки:
    нема
    • Соответствие размерной сетке

• Анна П***

Добре тримаються на тілі та дуже зручні. Продавець відправив швидко.

Достоинства:
    Добре тримаються
    • Продавец  Lovelitta

Дякуємо за Ваш відгук! Впевнені, він допоможе іншим покупцям у виборі :)

• Влада С***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

приятный продавец,быстро связались,товар соответствует фотографиям,держиться хорошо,нужная вещь,но под тонкую одежду в особенности ткань «в рубчик» не оденешь к сожалению,будет видно,а вот под плотную ткань самое то,замисть 2х штучек положили три!

Недостатки:
    очень видно под тонкими тканями
    • Продавец  Lovelitta

Дякуємо за Ваш відгук про цей товар! Він обовʼязково допоможе іншим покупцям у виборі :)

• Поліна К***

Коли хочеться вдягти вбрання і щоб не було видно ніяких лямок, швів - це те що треба

Достоинства:
    Добре тримаються на тілі