- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Якісний дзвнок із великою кількістю мелодій.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- ОБОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Норм
- Достоинства:
- Красівий
- Недостатки:
- Нема поки
- Продавец Lemeshop
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Дзвінок то хороший, гарний, але буває в 2 години, в 3 ночі, сьогодні в 5 ранку дзвонить сам по собі, яка може бути причина цьому? А то якось не дуже добре, коли в 3 ночі ти прокидаєшся від дзвінка, думаючи, що хтось прийшов, а там нікого немає
- Достоинства:
- Легко кріпиться
- Недостатки:
- Просто так спрацьовує
- Продавец Lemeshop
Шановнна Анна, дякуємо за відгук і оцінку товару. Коли вмикається світло або ми підключаємо в розетку станцію(базу) дзвінка видає сигнал це вирішується безперебійним живленням або вимикати наніч станцію з розетки. Так розуміємо це не зручно але на жаль живимо в такий час.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Дзвінок сподобався, відповідає моїм очікуванням - стильний, сучасний, гучний, функціональний, є можливість встановити мелодію. Рекомендую дзвінок і продавця.
- Достоинства:
- В описі
- Саша В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Гарний дзвінок звуки громкі мелодій багато все влаштовує дякую
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Lemeshop
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Все отлично. Спасибо
- Достоинства:
- Работает
- Оксана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Звонок супер. Рекомендую.
- Достоинства:
- Разнообразие мелодий, регулировка звука шикарная
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Дзвінок не працює , точніше попрацював 1 день, на слідуючий день вже дзвонив через раз, а ще на слідуючий взагалі не дзвонив .
Не люблю писати погані коментарі , але другий день в чаті з продавцем ніхто не відписує . Прошу повернути гроші за не якісний товар- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам дуже шкода, що дзвінок не виправдав ваших очікувань. Ми цінуємо ваш час і зобов’язуємося допомогти з вирішенням цього питання. Наразі ми повідомили нашій службі підтримки про вашу ситуацію, і вони зв’яжуться з вами найближчим часом для узгодження процедури повернення коштів або обміну товару. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Рекомендую
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Товар прийшов з неробочою батарейкою, купив нову за 36 грн. Оце мабуть скидка. Головне, що перед відправкою товару його працездатність ніхто не перевіряє.
- Продавец Lemeshop
Шановний Ігор. Нам прикро, що у вас виникли незручності з товаром. Так ви праві товар ні хто не перевіряє це фізично не можливо у вас є гарнатія на товар, а також обмін або повренння протягом 14 днів. Якщо виникнуть питання звертайтесь будемо раді допомогти.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Все добре працює.
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Чудовий дзвіночок.Великий вибір звуків,голосний.Пів року працює без нарікань.Продавця рекомендую!
- Евгений О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Даний дзвінок працює дуже добре. Багато різних мелодій. Чотири рівні гучності. Все працює без нарікань і доволі не поганий радіус роботи.
- Достоинства:
- Ціна. Варіативність мелодій. Радіус дії.
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Чудовий дзвінок, є декілька рівнів гучності і велика кількість мелодій
- Достоинства:
- Гучний, багато мелодій, доступний
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Гарний дзвінок. Працює добре
- Достоинства:
- Якісна збірка
- Продавец Lemeshop
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Звонок ТоП коштує своїх грошей.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Дверний дзвінок хороший. Купив на заміну, що був на батарейках, бо доводилося майже кожного місяця замінювати в ньому батарейки. Набридло. Цим задоволений на 100%. Вставив в розетку і забувся. Ну правда кіт інколи з ним бавиться, дістає з розетки.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Хороший бездротовий дзвінок. Встановив кнопку за 7-8м від дзвінка, між ними 2 стіни. Працює без проблем.
Кнопка пережила зиму і велику кількість дощів. Жодних нарікань.
Є регулювання гучності, і набір мелодій (хоча сам користуюсь стандартною)- Достоинства:
- Стильний дизайн
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Нормально працює через 2 стіни
- Смірнова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Товаром задоволена. Гарне обслуговування. Дякую! Продавця рекомендую!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Купила дзвінок білого кольору рік тому (05.05.2023). Дзвінок гарний, досі працює. Ще не міняли навіть батарейки.Правда, дзвонять в двері нам не часто, але то дрібниці... Відстань до приймача (що вмикається в розетку) - метра 2 дві стіни. Відстань прийому досить велика, можна розмістити і далі.
Все чудово.- Достоинства:
- Якість, справно прцює
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Lemeshop
- Анастасия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Легкий в установці, мелодії на різний смак. І саме головне регулятор гучності. Що є не мало важливим!!
- Недостатки:
- Немає поки
- Продавец Lemeshop
Шановна Анастасія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Анатолий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Очень доволен
- Продавец Lemeshop
Шановний Анатолій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Дзвоник супер! Швидко відправили
- Достоинства:
- Стильний, гучний, безпровідний
- Продавец Lemeshop
Шановна Марина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Всех с наступающим новым годом. Норм. звонок. Легко установил. Все работает.
- Достоинства:
- Спасибо за доставку!)Нормальный звонок для дома. Легко установил. Все пока работает нормально.
- Недостатки:
- Пока первый день эксплуатации. Недостатков пока необнаружил.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Александр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Дякую за бездротивий дзвінок. Дуже задоволена вибором. Все працює. Гучний та якісний звук. Корпус міцний. Легкий монтаж.
- Достоинства:
- Для будинка чудовий варіант
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Ірина , Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
За свої гроші - дуже ок. Свою роботу робить. Мелодія дефолтна найкраща, решта - шлак.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Іноді спрацьовує не з першого разу. Верещить, коли на нього йде напруга - не дуже добре, коли світло вмикають посеред ночі, наприклад
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Дмитро, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Дуже стильно, гучно і не за всі кошти світу.
- Достоинства:
- Гучність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Алла, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
все працює як було очікувано
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Андрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
- Достоинства:
- Дизайн. Конструкція.
- Недостатки:
- Користуюсь не так давно, але "недостатков" не знайшов.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Сергій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Швидка доставка, зручна безкоштовна доставка в точки видачі розетки.
- Достоинства:
- Гарний дизайн, регулятор звуку, міцний
- Недостатки:
- Спрацьовує коли включаєш в розетку або появляється світло
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Користуюсь тиждень-враження нормальні. Але після вимкнення світла збиваються налаштування, повертаються до початкових, як мелодія, так і гучність.
- Достоинства:
- Користуюсь тиждень-враження нормальні.
- Недостатки:
- Після вимкнення світла-збиваються налаштування.
- Продавец Lemeshop
Добрий вечір, Шановна Оксана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- максимчук в***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
с установкой нету никаких проблем.
- Достоинства:
- Подключил и пользуйся.
- Недостатки:
- нету
- Продавец Lemeshop
Добрий день. Шановний Валерій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
хороший бюджетний варіант дзвінка.
в пам'яті присутні десятки різних мелодій. Як на мене - стандартна найбільше підходить для щоденного користування- Достоинства:
- стильний вигляд, батарейка в комплекті
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Белый
Виглядає припустимо)
- Достоинства:
- Виконує свою функцію, навіть на великій відстані та через товсті стіни
- Юра Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет корпуса: Черный
Чудовий дзвінок. Гучна мелодія. Легке встановлення. Швидка доставка.