Отзывы покупателей о Именная плюшевая крыжма (изготавливается с любым именем под заказ) СТ-02

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Чудова якість, достатньо великий розмір. Якість вишивки теж сподобалось. Рекомендую

• Ілона Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Все ідеально, чудова крижма, м'яка, приємна, швидке виготовлення та відправка

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Она невероятная!Нежная,мягка!Обслуживание на высшем уровне!Хороших вам продаж и адекватных клиентов!!!!

• Продавец  Іменні речі для малечі

Дякуємо за відгук і побажання Нам дуже цінно чути такі щирі слова . Гарних моментів Вам і вашій родині!

• Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже задоволена замовленням. Крижма точнісінько, як в каталозі, на дотик м'якенька та гарненька. Дівчатка молодці, все дуже оперативно, зв'язалися після замовлення та узгодили макет. Дякую!

Недостатки:

• Продавец  Іменні речі для малечі

Щиро дякуємо за такий приємний відгук Нам дуже цінно знати, що крижма повністю виправдала Ваші очікування і сподобалась як на вигляд, так і на дотик. Ми завжди стараємось працювати оперативно та з любов’ю до кожної деталі Нехай вона стане гарною пам’яттю про важливий день і приносить лише добрі емоції

• Елена К***

Супер, пользуются как покрывалом

• Продавец  Іменні речі для малечі

Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук та довіру до продукції ЛюМер. Нам надзвичайно приємно чути, що крижма виправдала всі очікування.

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовила в понеділок о 22-40 і через 10 хв мені написали що замовлення прийняте і зорієнтували, що вже в середу зможуть відправити.
    Надсилали і макети вишивки для погодження і фото готового товару перед відправкою. Рекомендую продавця, тільки приємні враження від покупки

Достоинства:
    Якість пошиву, м'якість, комунікація з продавцем
    Недостатки:

• Продавец  Іменні речі для малечі

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що все сподобалось, бажаємо всього найкращого Вам та малечі

• Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже хороша робота. Оперативно, якісно.

Достоинства:
    оперативно. якісно
    • Соответствие размерной сетке