- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: KanGub
Чесно говоря, якщо порівнювати з нормальним станком то фігня повна. На мінімальнім положені просто гладить не голить, на максимальному просто шкребе через неправильний кут леза. Лезо в станку зміщене в один бік: з однієї сторони гладить а з іншої шкребе. Викинув в смітник там його місце.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Китайський непотріб
- Продавец KanGub
Доброго дня.
Не можемо з Вами погодитися, що даний станок "фігня". Положення кута леза і саме лезо це індивідуальні вподобання, які потребують підбору і часу. Перед відправленням, бритва зовнішньо перевіряється нами на брак. Судячи з вашого відгуку, при отриманні з товаром проблем не було. Якщо Ви виявили брак при використанні, потрібно надати фотодокази, а не одразу "в смітник" і ми радо вирішили б цю ситуацію.
Наразі нам прикро, що Вам не вдалось належно оцінити дану бритву. - Кирило М***
Интересует ответ продавца. В случае если возникнут такие же проблемы,то какие нужны фото доказательства? Наличие бороды на лице?
- Петр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KanGub
Бреет хорошо, гладко..
Намного лучше чем одноразовые бритвы
Рекомендую - Володька З***Отзыв от покупателя. Продавец: KanGub
Купил как первую бритву, чтобы уйти от масмаркета 3-5 лезвий… Чтобы научиться пользоваться Т-образными бритвами - самое оно!
- Достоинства:
- Цена, удобная головка, регуляция среза
- Недостатки:
- Пока нету
- Продавец KanGub
Доброго дня! Дякуємо Вам за замовлення.
Дуже раді що Вам сподобалось!
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: KanGub
Кілька днів тому придбав такий станок . Попробував у ділі . Все сподобалось . Дякую продавцеві !
- Достоинства:
- Плавне відкриття , відчувається приємна вага
- Недостатки:
- поки що не знайшов
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: KanGub
Замовляла чоловіку. Тільки отримала, на перший погляд якісна річ, зручно лежить в руці, плавний механізм розкриття. Гарний чохол. В комплекті була пачка лез.
- Достоинства:
- механізм розкриття плавний
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KanGub
все сподобалось