Отзывы покупателей о Регулируемая безопасная бритва с креплением типа "бабочка" с чехлом хранения бритвы и 5 лезвиями

Оценка пользователей 4.33/5
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: KanGub

Чесно говоря, якщо порівнювати з нормальним станком то фігня повна. На мінімальнім положені просто гладить не голить, на максимальному просто шкребе через неправильний кут леза. Лезо в станку зміщене в один бік: з однієї сторони гладить а з іншої шкребе. Викинув в смітник там його місце.

Достоинства:
    Недостатки:
    Китайський непотріб
    • Продавец  KanGub

Доброго дня.
      Не можемо з Вами погодитися, що даний станок "фігня". Положення кута леза і саме лезо це індивідуальні вподобання, які потребують підбору і часу. Перед відправленням, бритва зовнішньо перевіряється нами на брак. Судячи з вашого відгуку, при отриманні з товаром проблем не було. Якщо Ви виявили брак при використанні, потрібно надати фотодокази, а не одразу "в смітник" і ми радо вирішили б цю ситуацію.
      Наразі нам прикро, що Вам не вдалось належно оцінити дану бритву.

• Кирило М***

Интересует ответ продавца. В случае если возникнут такие же проблемы,то какие нужны фото доказательства? Наличие бороды на лице?

• Петр Х***

Бреет хорошо, гладко..
    Намного лучше чем одноразовые бритвы
    Рекомендую

• Володька З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KanGub

Купил как первую бритву, чтобы уйти от масмаркета 3-5 лезвий… Чтобы научиться пользоваться Т-образными бритвами - самое оно!

Достоинства:
    Цена, удобная головка, регуляция среза
    Недостатки:
    Пока нету
    • Продавец  KanGub

Доброго дня! Дякуємо Вам за замовлення.
      Дуже раді що Вам сподобалось!

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KanGub

Кілька днів тому придбав такий станок . Попробував у ділі . Все сподобалось . Дякую продавцеві !

Достоинства:
    Плавне відкриття , відчувається приємна вага
    Недостатки:
    поки що не знайшов
  • Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: KanGub

Замовляла чоловіку. Тільки отримала, на перший погляд якісна річ, зручно лежить в руці, плавний механізм розкриття. Гарний чохол. В комплекті була пачка лез.

Достоинства:
    механізм розкриття плавний
  • Ольга Д***

все сподобалось