Отзывы покупателей о Беспроводные наушники с микрофоном Hoco EW26 Белые

Оценка пользователей 4.5/5
  • Отзывы про товар продавца Perfetto
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Навушники хороші, тільки є дуже не приємний мінус, якщо звук на малому рівні включити з'являється шипіння, звуку підключення не чути

Достоинства:
    Хороший звук
    Недостатки:
    Звук при малому рівні з шипінням, та звуку підключення не чути
    • Володимир С***

Звук при підключенні з'явився

• Денис

Чудові навушники, класні баси

Достоинства:
    Бас, звук
  • Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Чудова якісь навушників, класне звучання, гучні та дуже зручні. Мікрофон теж непоганий. Продавець швидко відправив, я задоволений.

• Віта Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Чудові навушники за невеликі гроші, звук і бас супер. Добре сидять у вухах. Заряд тримає добре

Достоинства:
    Дизайн, збірка, звук, бас
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Через 3 дні користування навушниками правий навушник раптово під час прослуховування вимкнувся. Включити його не виходить. Заряд є, так як стояв на зарядці годину.

Достоинства:
    Недостатки:
    не працює
    • Микола Г***

Варто інструкцію читати перед тим як користуватися. Там внизу хтось в коментах написав, що спершу треба було плівку зняти, а потім на зарядку. Така ж проблема була як і в вас.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Хорошие наушники, громкие, звук обьемный, хорошо держит заряд

Достоинства:
    Объемный звук
    Недостатки:
    Слишком чувствительные кнопки, в режиме разговора собеседник лучше слышит окружающий мир, чем того, кто говорит через наушники
  • Аня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Щойно забрала їх, прийшли дуже швидко на наступний день як замовила, звук дуже хороший, чути всі баси, спочатку думала що не працює один але подзвонила до оператора та він відразу взяв слухавку та пояснив, що потрібно було зняти плівку де заряджаються навушники) велике вам дякую

Достоинства:
    Звук Щвидкість доставки Якість Ціна
    • Продавец  Perfetto

Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Завжди раді допомогти. Приємного користування)

• Валентина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

купила чоловікові на подарунок, переживала чи це не якийсь китайський непотріб але почитала коментарі і купила. Також продавець запевнив що це оригінальні хоко. І не пожаліла, звук просто супер, глибокі баси. чоловік задоволений. Дякую

Достоинства:
    звук, баси, дизайн
    Недостатки:
    нема
  • Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Купив ці навушники за невеликі гроші і був дуже здивований, коли підключив до телефону. Звук просто розриває. При розмові мене чують. Добре сидять у вухах. під час бігу не випадають. Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Звук звук звук,ціна
  • Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetAroma. Цвет: White

Уже пользуюсь ими 4 месяца, свою функцию выполняют, но не так хорошо как хотелось бы, сенсоры реагируют абсолютно на каждое касание (Однако есть место где не реагируют но понять что это за место я не могу), Например я хочу поправить наушник когда смотрю видео или с кем-то говорю по телефону, а он триггерится и останавливает видео (Причем не сразу, производит звук заглушая само видео и только через секунду останавливает, и вот я уже потерял суть диолога) или просто сразу сбрасывает вызов с абонентом, и приходиться перезванивать. Так же первое время они все время разсинхронизировались (от соединялись друг от друга) и один наушник просто напросто переставал работать. Так же не знаю, у меня это что-то или нет, но иногда звук в наушниках перестает идти нормально и начинает идти как из под воды.

Достоинства:
    Цена, держит нормально заряд(кейс), звук нормальный(не всегда)
    Недостатки:
    Сенсоры реагируют на любое касание (даже если я хочу просто его поправить в ухе), бывают проблемы со звуком, могут отсоединяться друг от друга
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Працють класно,гучно з басами,підключаюця швидко. Мікрофон так собі а от акб г******й! Прийшли в ноль розряджені,після зарядки за 30сек рівень акб 75% Вистачає макс на 1год і то не завжди! Паяльник є,руки є,різні акб є але н** воно мені потрібно переробляти! Витратіть трохи часу і перевіряйте такі речі на пошті!!!

Достоинства:
    Гучні з басом.
    Недостатки:
    Прийшли в ноль розряджені,акб погано тримають!
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: White

Хорошие наушники, приятно удивило наличие басов.

• Продавец  Gadget OFF

Роман, вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Купувала більше ніж пів року тому за свою ціну навушники чудові, але з часом звук у другому навушнику став значно тихішим. Але з такою проблемою я стикнулась не лише в цих навушниках , тому нарікань немає. Користувалася ними з двома пристроями: якщо у вас Android — вбудований мікрофон працюватиме, а якщо iPhone — на жаль, ні.

• Анастасия М***

Я очень довольна! Звук супер
    Я даже не ожидала что за такую цену могут быть качественные наушники

Достоинства:
    Одни плюсы
  • Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Цвет: White

Гарні навушники. Дитина задоволена

• Єгор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
    Достоинства:
    ціна
  • Єгор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Класні навушники але є один маленький мінус немає оригінальної анімації

Достоинства:
    Баси ТОП
    Недостатки:
    Нема анімації
    • Продавец  KrokoDeal

Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)

• Владислав С***

Чудові навушники

Достоинства:
    Звук

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gresso. Цвет: White

Рекомендую даного продавця, швидко відправили, за що дякую. Навушники за таку ціну просто топ, звук якісний, баси на них, як на мене, дуже достойні.

Достоинства:
    Якість звука, достойні баси, зручні у вухах.
    • Продавец  Gresso

Дякуємо за відгук!

• александр к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Працювали гарно але не довго

Достоинства:
    Класний звук але проробили 6 місяців тепер звук ледве чутно
    Недостатки:
    Вистачило на 6 місяців роботи
  • Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

За свою цену, очень хорошие. Неплохое стерео-звучание.

Достоинства:
    Цена

• Ната
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Були такі самі навушники - проблем не було , замовила тут знов, бо перші випадково зламала. І ці нові відключаються самі по собі , і якість звука гірше … можливо мені не пощастило чи модель за рік змінилась і стала гірше …

Достоинства:
    Недостатки:
    Відключаються самі по собі
    • Продавец  M Energy

Подивіться на клеми навушників , на них може бути наклеєна транспортувальна плівка. Якщо причина на в цьому то напишіть в приватні повідомлення для консультаціі. Також на упаковці навушників мало бути наклеєне застереження про плівку, а також посилання на електронну інструкцію на скидання до заводських налаштувань. Це може допомогти

• Максим Л***

Непогані навушники

• Михаил Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Цвет: White

Отличные наушники за свои деньги для прослушивания музыки и аудиокниг. От микрофона, как обычно, только одно название.
    Но в след. раз я возьму такой вариант, который будет определятся телефоном, как эйрподсы (скриншоты при подключении наушников Aura).

Достоинства:
    Дешёво
    Недостатки:
    Не определяется, как AirPods
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Leomob. Цвет: White

Купила заздалегідь на подарунок, звісно що не відкривала. Сьогодні подарувала, відкрили, один не працює. Варто казати про розчарування?

Недостатки:
    Не працює один навушник
  • Володимир Б***

Копія під AirPods 3, за таку ціну норм але є мінуси у вигляді:
    - поганий звук при прослуховуванні музики, дуже замітно коли переходиш з нормальних навушників
    - дуже чутливі датчики, хочеш поправити навушник а він перемикає або зупиняє відтворення (найшов вихід тримаючи довго навушник, але не завжди)
    - відсутність жодних налаштувань таких як відключення сенсорів
    З плюсів можу назвати лише ціну та час відтворення.

• Продавец  M Energy

Дякуємо за вашу думку. Тим не менш вважаємо що порівнювати девайс за 7000 грн і за 500 грн , умовно, не зовсім коректно і логічно.

• Денис Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

навушники досить хороші за свою ціну,довго тримають заряд та швидко заряджаються,хороший бас,і мікрофон не поганий,якщо раптом зміниться думка то зміню відгук,поки влаштовують і закривають всі потреби

Достоинства:
    хороший звук
    Недостатки:
    не знайдено
    • Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Віталій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White

Хороші навушники для прослуховування музики. Для спорту.
    Використовувати для спілкування - не рекомендую, погані мікрофони.
    Батарея в самих навушниках на гучності 9/10 за 3 години розряджалась до 50%.
    Інколи буває якийсь баг - один з навушників починає рипіти. Зазвичай коли ставлю на паузу музику. Фікситься або повторним запуском пісні, або вкл/вимк dolby (це можливо глюк телефону)

Достоинства:
    Хороший звук. Продуктивна батарея. Ціна.
    Недостатки:
    Мікрофон. Баги.
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Думав що прийде якась копія сумнівної якості але це не про ці навушники. Звук об’ємний басистий, серсори працюють чудово порівняно з моїми старими наушниками 10/10 ще й подарунок від продавця порадував
    Для тих хто хоче порадувати себе новою покупкою чи подарувати комусь якісну річ це той варіант .
    hoco робить робить чудові гаджети за доступними цінами.
    Всім добра

Достоинства:
    Задоволений покупкою кайфую від звуку
    • ярик

А чехол какой подошел?

• Валерія Т***

А який чехол підійшов?

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FamilyS. Цвет: White

Приємно був здивований! Рекомендую! :)

Достоинства:
    Чудові баси, великий запас гучності, чудова якість кейсу, довго тримають заряд, швидко заряджаються, швидко підключаються, чудово працює сенсорне керування
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White

для прослуховування музики і книг супер, для розмов не підійде, на іншій стороні майже не чути.

Достоинства:
    гарний вигляд, непоганий пластик
    Недостатки:
    погані мікрофони, на іншому бобці майже не чути
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Быстрая доставка! Качество супер!!!

Достоинства:
    Звук

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

За таку ціну дійсно грають добре.

Достоинства:
    Бас, гучність, дизайн (у вухах сидять як рідні)
    Недостатки:
    Поки що не знайшов
    • Продавец  KrokoDeal

• Катерина К***

Дякую, відправили швидко. Працюють! Дуже приємно за подарунок

• Евгений З***

Для приєднання навушників треба

1. Вкл блютуз на смартфоні
    2. Зняти плівочки на навушниках
    3. Покласти в футляр та на футлярі натиснути одну єдину кнопочку
    4. У налаштуваннях блютуз на смартфоні вибрати марку навушників

Таким шляхом приєнував.. в інструкціїї трохи по іншому розказано, в мене не вийшло..

Якщо один працює навушник, один ні, то спробуйте банально підзарядити їх.. Бо спочатку один не працював.. після дозарядки порядок, звуком задоволений, у вухах нормально сидять.. поки політ нормальний

Достоинства:
    гарний звук, все працює
    Недостатки:
    Інструкція трохи не відповідає дійсності
    • Продавец  KrokoDeal

• Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White

Чудові навушники за такі гроші!
    Батарею тримають 2 дні!
    1 навушник цілу ніч лежить не в кейсі і не сідає (навідміну від оригінальних самсунг)

Достоинства:
    Ціна-якість