Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Компьютерный стол КС-40 1300х1030х550 мм Чорный/Белый

Оценка пользователей 4.84/5
  • Олександра Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Стіл чудовий) Якість й вигляд топ.
    Відсутня поетапна схема, аби розуміти що за чим і де скручувати. Трошки треба поміркувати. Якщо знадобиться допомога в поясненні – можу допомогти)

Достоинства:
    Швидка доставка, без ушкоджень, якість, вигляд
    Недостатки:
    Відсутність поетапної схеми для сборки
    • Сергій Ш***

Добрий вечір.
      Поділиться, будь ласка, назвою моделі Вашого крісла.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Хороший стіл за свою ціну. Відсік для системного блоку для мене сенсу не має, тому, можливо, буду модернізувати. Інструкція по збиранню прокачує просторове мислення та інженерні здібності)

• Богдан Ш***

Стіл імба за свої кошт

• Продавец  ViDiMeB

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Приємного та довголітнього користування! Чекаємо на нові замовлення! Гарного дня!

• Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Стіл за свої кошти просто супер, виглядає стильно , єдиний недолік ,поличка над п к низько розташована , треба робити заміри п.к ,щоб потім не переробляти висоту полички.

Достоинства:
    Невисока ціна, стильно виглядає.
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  ViDiMeB

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Гарного Вам дня!

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Брала 2 одиниці в офіс. Столи гарні, доставка без пошкоджень. Зібрали швидко, в наявності всі комплектуючі. Користуємося 2 тижні, поки що все влаштовує.

• Продавец  ViDiMeB

Дякуємо завідгук та високу оцінку нашої роботи!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Стіл чудовий, матеріал хороший, збирається досить легко. Комплектуючі всі на місці, болти шурупи і інша фігня в запасі 1

Достоинства:
    Запакований бездоганно
    Недостатки:
    Маркування на кожній деталі, які здираєш і після них залишається слід від клею
  • Ярослав С***

Гарний сучасний стіл. Виготовлення і доставка 10 днів. Супер

Достоинства:
    Стильно і сучасно

Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Чудовий баланс ціни та якості.
    Стіл смотриться свіжо. Для ноутбука та iMac глибини вистачає, а для монітора з широкою ніжкою буде майже впритик. В принципі не критично.
    Сподобалось що полки можуть бути або зліва або заправа, для цього не треба демонтувати щось, достатньо просто повернути стіл)
    При монтажу зверніть УВАГУ що вертикальні темні доски з нумерами 10 та 11 (секція під системний блок) не є симетрічними і не взаємозамінні. Виробник мабуть помилився бо 4 дошки треба було пронумерувати окремими цифрами. Може бути так, що почнете збирати за схемою цю секцію (ліву сторону) з дошок 11 і 10, а потім виявиться що у вас інша 10-ка не стикається по схемі. Не панікуйте та не треба демонтувати, просто продовжуйте збирати за логікою, а не схемою) Там така історія тільки з цими 4-ма дошками.
    НЕ ЗАКРУЧУЙТЕ дрилем! Тому що ризикуєте передавити і зробити сколи. Використовуйте повільні шуруповерти або закручуйте вручну.

Доставка гарна. Швидка та гарно упаковано.
    Один скол я зробив сам - не до кінця закрутив конфірмат, мені зателефонували, я поклав дошки не знімаючи конфірмат - він перекосився і сколов поверхню. Не критично, закрилось закглушкою які в комплекті.
    А на полці скол в кутку - це або я не догледів при розпокуванні чи вже коли монтував зроив сам, не знаю. Але то не проблема - я пеервенув дошку так, щоб цей скол був в дальному кутку та знизу.
    P.S. Круглі "штучки" то фіксатори дюбелів. У мене на фото вони сторчать з верхньої полки. Логіка такая - закрутили дюбелі, вставили ними полку в отвори іншої дошки, і в іншій дошці є круглі відносно великі отвори під ці круглі фікстаори - вставляєте їх туди та закручуєте викруткою щою фіксатор зафіксував дюбель.

UPD
      Забув додати - я мав на увазі що майже впритик буде коли буде монітор з великою ніжкою та поруч не маленька клавіатура

UPD
      Забув доповнити.
      1. Під «майже впритик» я мав на увазі якщо монітор буде з великою ніжкою (наприклад DELL ‘24 UltraSharp U2410 має ніжку 20 см і поруч буде не маленька клавіатура.
      У нових iMac не так. У них ніжка 14 см. і сам монітор трохи втоплений, а не випирає вперед до обличчя, тому він на столі

2. Дюбелі наживляйте првільним шуруповертом, а до кінця закручуйте від руки (ключ під шостиграник йде в комплекті) щоб контролювати силу, бо є ризик зробити сколи.

P.S. Sorry за купу помилок, виправити функціонал коментарів не дозволяє.

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Замовляв у лютому місяці, все ще стоїть як новий)) раджу заздалегідь подивитись чи ваша Нова пошта приймає такого об'єму посилки, але краще доставка на адресу бо стіл так легко не донести

Достоинства:
    Ризинові тримачі столу(Але якщо ваша підлога слизька, більш докупіть м'які )
    • Продавец  ViDiMeB

• Володимир

Все чудово

Достоинства:
    Є
  • Оля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Замовляли такий стіл двічі, дуже гарний, але якщо дуже довгі ноги то місця трошки не стає.

• Максим Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Стіл класний, за свою вартість виявився кращим ніж очікувалось, приїхав без ушкоджень, без плям. Окремо виділю швидкість обробки замовлення і відправлення (сьогодні замовив, завтра отримав).

Достоинства:
    Легко зібрався (28 хв), відповідає фото, дошка не прогинається. Не дивлячись на 55 см, разом з монітором (24') легко можна вмостити ноут поруч.
    • Продавец  ViDiMeB

Дякуємо за відгук такисоку оцінку нашої роботи! Приємного та довголітнього користування! Гарного Вам дня!

• Катя
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Гарний стіл. Замовляли адресну доставку, перевірили на пошкодження - їх не було. Дитина,13 років, зібрав сам. Все зрозуміло в інструкції, якщо мізки працюють.

Достоинства:
    Швидка доставка, без ушкоджень, якість, вигляд
    • Продавец  ViDiMeB

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Стіл, чудовий. Зібрала без проблем.

• Exter
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Вроде норм. Только на центральной полочки (со стороны системника) забыли два отверстия с внутренней стороны, пришлось саморезы вкручивать. А ещё шестигранник стерся в середине сборки

• Сергій М***

Класний

Достоинства:
    Ніде нічого необлазить.
    Недостатки:
    Системний блок ATX не влазить, прийшлось викинути полку.
  • Петя Я***

Прикольный стол!

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Якісний стіл, і сама модель гарна та продумана. Відчувається досить міцно. Як і казали у відгуках - якщо подивитися на схему і зрозуміти її, то потім проблем при збірці не виникає

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Стильный столик ,приехал быстро .

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Отримав доволі швидко. Зібрався приблизно за 1 годину. Усіх деталей вистачило. Гвинти і комформати із запасом. Дакую.

• Сергей

За свої гроші топ!
    Упакували гарно як для себе)

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    550 замало… Але кронштейн допомагає)
    • Продавец  ViDiMeB

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Стіл класний але якщо у вас монітор буде стояти саме на столі то він буде доволі таки близько (якщо він товстенький) а так нормально.
    Ціна-якість класна просто бомба.
    Є один мінус із-за якого я прибрав одну зірку, мінус в тому, що поличка з правої сторони (де має стояти ПК) в мене немає, і не тому, що її не поклали (вона є все добре) а тому, що туди просто не влізає сам ПК по висоті, тому якщо у вас середній-ведикий ПК ви будете без полички, а якщо міні то все ок.

Достоинства:
    Ціна-якість, полички зліва, сам стіл доволі таки великий-середній так що мені підходить на всі 100.
    Недостатки:
    Немає нормальної інструкції (по етапної), та не влізає ПК (середній-великий) разом з поличкою (без неї все окей).
  • Юрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Пів вечора тицяв болтіки ... В душі плакав архітектор... Слава богам( якому з них залетіло і поміг, я не знаю) склав...

Достоинства:
    Ціна+ якість
    Недостатки:
    Схема збору... Не вогонь)
  • Олександр Б***
    Продавец: ViDiMeB

Стіл за свої гроші добрий, но не без косяків. Приїхав з пошкодженною столешнею. В одному елементі не було отворів. Нема докладної інструкції що куди. І зважайте на розміри, трохи замала ширина для ПК, 55см, лікті на стіл не поставиш)

Достоинства:
    Недостатки:
    Значних не знайшов
  • Данило
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB

Гарний стіл. Отримали швидко, на пошті дефектів не виявили, гвинтів та інших комплектуючих кладуть з запасом. Збирали доволі довго через відсутність досвіду, але під кінець виявили, що немає кромки на лицьовій стороні столу. Відписали продавцю, який швидко з нами зв'язався та відправив кромку за свої кошти.

Достоинства:
    Недорогий, гарний, функціональний
    Недостатки:
    Вузький, мало місця під середній-великий корпус ПК
  • Максим К***

...

Достоинства:
    ціна+якість