Отзывы покупателей о Компьютерный стол КС-7 1000х755х600 мм Белый (MPКС-7-1)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Тарас С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Венге

Чудовий стіл за свою ціну. Все зроблено як треба:всі отвори на своєму місці, весь комплект присутній. Дружині сподобався. Дуже міцно стоїть, не шатається

Достоинства:
    Міцний, якісне покриття, зручний в збірці, повний комплект запасні комплектуючі
    Недостатки:
    Погана інструкція по зборці. Не вистачає нумерацій на кожній з елементів. Що за чим йде - прийшлось самим здогадуватись
    • Продавец  ViDiMeB

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Приймемо до уваги ці недоліки. Приємного та довголітнього користування

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Антрацит + Белый

Сам стол - отличный. К качеству материалов и внешнему виду вопросов нету - пушка. Вопросы у меня только к продавцу. Во-первых одна деталь приехала треснутая, но к счастью она находится на задней поверхности стола и этого не видно. Так что советую всем проверять целостность товара на почте. Во-вторых инструкция: её нету. Вы будете собирать стол вслепую, так что советую запастись терпением и успокоительным. В-третьих маркировка деталей. Не знаю как у остальных, но у меня нумерация деталей была неправильная, из-за чего приходилось реально фантазировать как этот стол вообще должен выглядеть. Сам стол удобный, красивый, много места и сверху и в тумбах. За такое качество цена просто супер, всем советую

Достоинства:
    Цена, качество материалов, дизайн
    Недостатки:
    Треснутая деталь, отсутствие нормальной понятной детальной инструкции, неправильная маркироваа деталей
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый

Не рекомендую замовляти!!!

Недостатки:
    Верхня частина стола прийшла пошкоджена. Не рекомендую
  • Ефименко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Антрацит

Купили стіл, прийшов без комплекту дерев'яних шпонтів, але менеджер відправив за свій рахунок на другий день після нашого звернення! Зібрали. Всім задоволені. Дякую!

Достоинства:
    Розмір, дизайн, вартість і сервіс радують
    • Продавец  ViDiMeB

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Приємного та довголітнього користування! Гарного настрою

• Ефименко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Антрацит

Де шканти та інстркція для збору!?

Достоинства:
    Недостатки:
    Неможливо зібрати!
    • Ірина

Хотіла замовити- тепер не буду)

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Венге

Товар був пошкоджений відправила назад від отримання повернення відмовились, кошти не повернули. Не раджу тут замовляти.

Недостатки:
    Шахраї
    • Продавец  ViDiMeB

Ми клієнту розповіли як повертати товар, клієнт зробив відправку від себе, при перевезенні пошта пошкодили товар, ми склали акт який передали клієнту, щоб клієнт міг компенсувати вартість товара ( Клієнт відмовився робити правильно повернення, щоб со всіми питаннями з Новою поштою вирішували ми)

• Валерия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый

Дуже дякую за швидку відправку, приємне спілкування, а також за якісний стіл! Була здивована, коли за порівняно невелику ціну отримала класний стіл! Переймалася, що на білому будуть дуже помітні якісь недоліки (сколи, подряпини - та взагалі, будь-які пошкодження). Але все прийшло в бездоганному стані, були навіть запасні комплектуючі. Збирався стіл легко і логічно (думаю, хто збирав хоч раз меблі, той зрозуміє, що "логічно" збираються, нажаль, не так часто меблі)). Покупкою задоволена, дякую!

Достоинства:
    Стіл класний, все сподобалось))