Отзывы покупателей о Банный махровый халат S 100% хлопок Узбекистан серый

Оценка пользователей 4.6/5
  • Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Размер: M. Цвет: Серый

Просто вражаюче! Вражує як швидко і просто на халаті робляться зачіпки! Навіть не помічаєш саме від чого. Бачила відгук про ту ж саму проблему, але потім вже і не знайшла .

Достоинства:
    Мягенький, красивий.
    Недостатки:
    Вистачить на місяць -два, потім якщо хочете - ходить як обірванець, або викидайте.
  • Людмила І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Размер: 2XL. Цвет: Серый

Чудовий халат! Натуральний, м'якенький, повномірний. Отримала на наступний день після замовлення. Замовляла 2, собі та дитині. Дуже задоволені.

• Продавец  ideal-c

Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що халати сподобались і Вам, і діткам. Носіть із задоволенням, а ми завжди раді Вашим новим замовленням.

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Размер: S. Цвет: Серый

Дуже приємний на дотик м'ягкий і теплий халатик, тканина плотна, але легка і комфортна, співвідношення ціна/якість на вищому рівні, рекомендую. Хочеться ще зробити замовлення у даного продавця)

• Продавец  ideal-c

Дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук
      Нам дуже приємно, що халат вам сподобався — м’якість, комфорт і якість для нас справді в пріоритеті. Раді, що Ви оцінили співвідношення ціни та якості

Будемо з нетерпінням чекати на Ваші наступні замовлення та завжди раді знову бачити вас серед наших клієнтів

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Размер: M. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Халат, чудовий. На 48 розмір заказала L. Розмір підійшов. Відправили бистро. Дуже дякую.

Достоинства:
    100% бавовна
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Yulia
    Отзыв от покупателя. Продавец: ideal-c. Размер: M. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

М'якенький комфортний халат, швидка відправка, все ок
    Брала М на зріст 170, вага 62, виявився трохи завеликим, переоцінила свої об'єми)
    Може пізніше замовлю ще С в іншому кольорі

• Соответствие размерной сетке

Соответствует