Отзывы покупателей о Беспроводные Bluetooth наушники Hoco EW04 Plus TWS White

Оценка пользователей 4.43/5
  • Отзывы про товар продавца TARABARA
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TARABARA. Цвет: White

Чудові навушники, довго тримає заряд, звук приємний.

Недостатки:
    ні
    • Продавец  TARABARA

Дякуємо Вам за відгук! Звертайтеся до нас ще, будемо раді допомогти!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: TARABARA. Цвет: White

Все чудово, дякую за товар!

Достоинства:
    Цвна
    Недостатки:
    Не побачив поки
    • Продавец  TARABARA

Дякуємо Вам за відгук! Звертайтеся до нас ще, будемо раді допомогти!

• Альона Я***

Гарна якість

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Наушники отключаются через 10-15 секунд после подключению к телефону либо попался брак либо я не знаю что это

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Отключаться через 10-15 секунд
    • Продавец  KrokoDeal

ви зняли захисні плівки з клем? можливо вони розряджені . якщо зняли, зарядили але проблема залишаєтсья то напишіть в приватні повідомлення.

• Максим Д***

Правда

Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: White

Вистачило на 4 місяці ((

Достоинства:
    Дешеві
    Недостатки:
    Швидко зламалися
    • Продавец  Gadget OFF

Прикро, що досвід користування виявився невдалим. На жаль, гарантійний термін вичерпано

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Спочатку не розібралися, не зняли захисні клеми. Зараз все працює добре.

Достоинства:
    Ціна, якість звучання
    Недостатки:
    Немає недоліків
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Всім привіт! Користуюсь навушниками уже довгий час тому вирішив написати відгук. Загалом навушники дуже класні і за таку ціну це просто топ. На початку навушники реально тримали заявлений час у описі. Але нещодавно скоріше вже через те що довго і часто користувався то я гадаю що зносилась батарея і навушники почали розряджатись з повного заряду до повного відключення буквально за ~10-15 хвилин. Але в цілому за таку ціну ці навушники продержались дуже довго тому 5 зірок однозначно.

Достоинства:
    Ціна, Мінімалізм, Зручність
    Недостатки:
    Батарея
  • Інна Н***

Відмінні навушники

• Продавец  ALAL

Добрий день! Дякуємо вам за залишений відгук, будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ACTIV

Все супер, але мікрофон жахливий

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Не перший раз беру своїй донці такі навушники. В цей раз не повезло. Вони не підключаються до телефона

Достоинства:
    Недостатки:
    Не підключились до телефону
    • Продавец  M Energy

ви зняли захисні плівки з клемм?

• Діана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Користуюся вже близько пів року — повністю задоволена. За свою ціну якість просто неймовірна. Нещодавно взяла ще й мамі — вона теж у захваті й навіть не повірила, що за таку вартість можна отримати такий результат. Однозначно рекомендую!

• Анастасія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White

У нас використання на телефоні і використання на Смарт телевізорі, переключення зайцмає час.

Достоинства:
    дешеві, продавець консультує по характеристикам. звук чутно норм як для 400 грн.
    Недостатки:
    у разі користування навушниками почергово на різних пристроях перкключення між пристроями - довгий процес.
  • Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Класні навушники.Користуємось тривалий час.Замовляли дві пари з різницею в часі,працюють без нарікань.

Достоинства:
    Добре працюють
  • Дарья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White

Звук поганий, але швидко і нормально підключилися
    Чисто як запасні норм підходять. Мікрофон поганий

Дякуємо за відгук!
      Раді, що пристрої швидко підключилися та підійшли як запасні.
      Щодо мікрофона - дякуємо за зауваження, будемо працювати над покращенням якості наших товарів.

• Ольга Б***

Хорошо

Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: White

Чудові навушники, дуже добре тримає зарядку, зручні , стильні гарні. Прийшли швидко, добре запаковані , є гарантія , продавець підтверджує замовлення швидко , в цей день відправляє і пише номер накладної. Дякую, задоволена .

• Продавец  Gadget OFF

Олена, вдячні за ваш відгук! Приємного вам користування :)

Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White

Тільки що забрала з поштомату. Замерзли, погрілися 15 хв, і я їх включила. Прийшли одразу заряджені. Підключилися без проблем миттєво. Офігіти! Звук краще ніж в моїх Huawei за $80, які я купувала в Німеччині. Баси шикарні, я не очікувала такої якості. Стерео розкладає теж непогано. Єдине що, не стопають музику коли виймаєш з вух. Але то таке. Я їх брала мамі, щоб вона в лікарні дивилася свої серіали і не заважала іншим хворим. Думаю мінятися з нею. Рекомендую дуже!
    Відправка і доставка 2 дні. Дуже дякую за такий товар. Прям топчик

Достоинства:
    Звук, миттєве сопряжіння.
    Недостатки:
    Не знайшла поки
    • Продавец  ALAL

Добрий день! Велике дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо продовжувати вас радувати нашим сервісом.

• Давид С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Цвет: White

Хорошие наушники, заряд держат очень хорошо, проблем особо не возникало, но микрофон, просто ужасен) я не то чтобы часто им пользуюсь, так что мне разницы нету, но если вам он важен то не очень рекомендую

Достоинства:
    Хороший звук, долго держат заряд
    Недостатки:
    Не очень хороший микрофон
  • Ануш Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Вже 3 місяці активного користування, і все добре. Звук чудовий, підключається завжди, сенсорні кнопки працюють.

• Ануш Ш***

Перестали працювати через пів року використання. Не падали, в воді не були. Просто перестали працювати і не заряджаються.
      Краще взяти щось дорожче і якісніше, так як ці навушники довго не протримаються

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Дуже задоволена Легко і Приємно користуватись . Гарний звук , підключення до айфону за 10 сек, , без танців з бубном . Якісне упакування , є кабель зарядки . Ціна /якісь супер.

Достоинства:
    Ціна , звук , швидке підключення , легке в приємне користування
  • Руслан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Все чудово працює, за ці гроші кращих немає

Достоинства:
    Звучання, якість пластику та збірки. Минулі 2 роки працювали, і те через воду зламались.
    Недостатки:
    Немає. Раджу в воду не занурювати. На дощ та вологість їм байдуже
  • Олександр Л***

Працюють

Достоинства:
    Ціна. Непоганий звук. Гарно тримаються. Швидко підключаються до телефону.
    Недостатки:
    Розмовний мікрофон
  • Макар
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White

замовив 18 листопада і до сих пор працюють чудово и зручні

• Петро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobi Fish. Цвет: White

За таку ціну норм

Достоинства:
    Ціна , якість
  • Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

За свою ціну пушка. В цілому можуть спокійно тягатися з моїми попередниками Motorola MOTO BUDS 120 та JBL Wawe Buds. Рекомендую 100%

Недостатки:
    Час покаже
  • Юля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Хороші навушники, все працює, звук добрий) Але не забудьте зняти захисну плівку з самих навушників, бо цього не сказано в інструкції, і я довго не могла зрозуміти через, що вони не під'єднуються)

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Якість звуку мені подобається, вже ходжу з ними 3 місяці і все чудово працює, заряд тримають довго, можу рекомендувати, за таку ціну вони просто супер!!!!

Достоинства:
    Звук, батарея, якість , ціна
    • Дмитро

Підкажіть будь ласка, мікрофон норм?

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Рік користуюсь, все чудово! Звучання нормальне, не тихо, не фонить. І підключаються без проблем (телефон моторола). За ці грощі прекрасний варіант.

Достоинства:
    Перераховані вище.
    • Дмитро

Підкажіть будь ласка, як вам мікрофон?

• Віталій К***

Тримають добре, звучать якістно

• Настасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Купувала 4 лютого 2024 року, щойно знайшла в списку замовлень, думаю, напишу відгук) Користуюсь майже два роки, вуха супер Носила без чохла то трохи потерла, а звук не змінився зовсім, за 500грн(на той час) якісьь неймовірна

• Олександр К***

Отлiчний, басс та качество

Достоинства:
    Басс,звук,качество,заряд
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Навушники як оригінал, все точнісінько точ-в-точ.

Достоинства:
    Бач,звук,заряд,качество.
    Недостатки:
    Немаэ
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case. Цвет: White

За таку ціну дуже гарні та якісні навушники - рекомендую, проте є зовсім маленький незначний нюанс.

Достоинства:
    Швидкість підключення та реагування на будь які функції, відносна гарна якість звуку,
    Недостатки:
    Відсутність регулювання гучності
    • Продавец  re:Case

Дякуємо за відгук. Вдалого користування, звертайтеся до нас ще!
      У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисних стекол для смартфонів.
      З найкращими побажаннями інтернет магазин re: Case

• Евгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

За свою ціну - норм. Вистачає заряду на довгий термін. Якість звуку нормальна.

Достоинства:
    Ціна і швидка доставка
    Недостатки:
    мікрофон слабий. погано чути при розмові. Іноді неадекватна реакція на перемикання дотиком
  • Артем Г***

Рекомендую всім

Достоинства:
    Звук,Якість, добре сидять та не випадають
    Недостатки:
    Поки немає
  • Кіра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Цвет: White

Дуже гарні навушники! Приїхали трохи менше ніж за дві доби, продавець ввічливий) Кейс навушників трошки важкий, тому дуже приємно тримати в руках, ніде нічого не відходить, у вухах (особисто для мене) сидять просто ідеально! Зарядка, змінні вкладки, інструкція та упаковка-все є. Баси реально присутні, досить непогані, зробила середню гучність, чую тільки музику, нічого довкола)) Писали так само про такий собі мікрофон... нічого не знаю, дзвінки та голосові з гарною якістю. Поки мінусів не знайшла, ну дуже класні за свою ціну. Величезно дякую!)

Достоинства:
    Приємний звук та гучність
    Недостатки:
    Не знайшла