Большая летняя распродажа до -60%

Отзывы покупателей о Механическая игровая клавиатура Dierya 60% с механическими переключателями Clicky, Type-C, 61 клавиша (раскладка США, QWERTY) белый

Оценка пользователей 4.17/5
  • Данил Котыгорошко
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Белый. Раскладка: Английская. Тип механических переключателей: Blue Switches

Через пол года клавиша начала работать через раз, в моем случае клавиша "А"

• Продавец  RID

Доброго дня, для цього ви можете звернутися до нас за гарантійним ремонтом. Ми діагностуємо в чому проблема та вирішимо це. Як можна оцінювати продукт так низько якщо вийшла з ладу одна кнопка або скоріше за все її світч який є розхідним матеріалом та має можливість заміни. Ресурс світчу 50 млн натискань і відповідно будь який вийде з часом. В цьому і суть механічної клавіатури що є можливість заміни світчу та продовжувати роботу. Нам дуже прикро що ви оцінили так наш продукт

• Богдан Лапюк

Просто неймовірні відчуття , прекрасна шумо ізоляція , зручна в переміщенні

Достоинства:
    Мініатюрність , якість матеріалів
    • Продавец  RID

Дякуємо за відгук, чудово що все підійшло для вас. Приємного використання

• Павел Матвийчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Белый. Раскладка: Английская / Украинская. Тип механических переключателей: Blue Switches

Швидко відправили, актуальна ціна

• Продавец  RID

Дякуємо за ваше замовлення. Приємного користування!

• Валерія Малуша

Дуже швидко доставили, клавіатура приємна, компактна. не ковзає. Виглядає просто прекрасно і режими підсвітки - супер. Дуже задоволена.

Недостатки:
    поки не має
    • Продавец  RID

Доброго дня, нам дуже що ви сповна насолодилися роботою за цією клавіатурою та оцінили її функціонал. Бажаємо зручного та легкого користування)

• Олександр Завгородній

Купував цю клавіатуру трохи більше тижня тому, тож ділюсь своїм перши враженням від використання.

Це моя перша механіка, тож я не є "експертом" в цій галузі, але як звичайний користувач дуже задоволений.
    Порівняно зі старою мембранною, ця клавіатура доволі важка, не зважаючи на маленький розмір. Що для мене є плюсом, бо вона впевнено стоїть на робочій поверхні та нікуди не ковзає якщо її випадково задіти.
    Як і обіцяли у відповіді на моє питання, клавіатура прийшла з синіми свічами та лише англійськими літерами на кейкапах.
    Зовнішній вигляд мінімалістичний, але матеріали приємні на дотик да не виглядають дешево. Блакитна підсвітка приємна до очей та не нав'язлива.

Продавець відправив товар в день замовлення, та прийшло саме те на що я очікував, тож до роботи RID нарікань немає.

Чого я не помітив при покупці, так це те що літера "ё" знаходиться на одній кнопці з "Esc", тож для її використання треба затискати "Fn". Це є особливістю всіх "60%" клавіатур, але я не одразу звернув на це увагу, тож якщо купуєте клавіатуру для друку російською мовою це може викликати незручності. Хоча, особисто для мене це стало стимулом повністю перейти на українську, тож це я теж віднесу до "переваг" цього пристрою.

В цілому купівлею дуже задоволений і не шкодую що вирішив витратити трохи більше і купити саме механічну клавіатуру такого формату.

Достоинства:
    якісна на вигляд, важка - не ковзає, мінімалістичний дизайн, гарні враження від друку..
    • Продавец  RID

Спасибі велике, нам дуже приємно чути що усе сподобалось як ви й очікували. Бажаємо зручного та продуктивного використання.

• Івор Барханський

Там на українській розкладці на клавіші ESC знаходиться апостроф. :)

• НАЗАР ХОМЮК

Топ

• Продавец  RID

Дякуємо за відгук, приємного користування!

• Дмитро Андрусенко

Зі мною не зв`язались, просив щодо зміни розкладки, не відповіли, а товар відправили. Якщо клавіатура прийде без розкладки, то відправимо знов назад і будемо брати іншу клаву.

• Дмитро Андрусенко

Коментар помилковий, зараз все відправили:))

• Роман

Можна замовити наклейки, з розкладкою