- AI аналіз відгуків128 відгуків: позитивні: 76% | нейтральні: 13% | негативні: 11%Виберіть, щоб дізнатися більше
- В В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Відправили швидко. Все працює.
- Таня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
- Яків Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Після 1,5 років використання щось застарів софт. Ютуб стандартний перестав працювати. Мегого змінив інтерфейс - і тепер важко переходити з одних груп каналів на інші. Можливо є якесь нове оновлення прошики?
Доброго дня!
Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм. Наш представник обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти налаштувати пристрій та вирішити проблему.
команда Smart сlick - Яків Ш***
Дякую за оперативну консультацію з боку-продавця. Питання було вирішено за рахунок додаткового пульту!
- Олеся Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Працює відмінно.
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
В е працює бездоганно
- Достоинства:
- Швидке налаштування, безліч каналів і сервісів
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Компактна не гріється, 2 пульти, один з яких аромишка.
- Достоинства:
- Перваги на момент покупки була ціна та наявність
- Недостатки:
- Не виявлені на теперішній час
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Чудово.
Вже пройшло два роки, як я користуюся приставкою.
Все чудово працює.
Абсолютно ніяких нарікань- Достоинства:
- Стабільно працює
- Недостатки:
- За два роки користування -не виявив жодних недоліків
- Сергій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Проблему вирішено все працює дякую менеджеру за допомогу
Постійно висне треба постійно перегружати
- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Постійно висне
- Продавец Smart click
команда Smart сlick
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Все працює на відмінно.
- Достоинства:
- Швидко відправили.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Все чудово працює
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Користуюсь кілька днів. Приставка працює. Пришивка помітно крива.
Аеропульт більше працює, ніж не працює. Коли взяв аеропульт в руки, шоб вставити батарейки - зразу згадалися перші китайські копії Айфонів з чотирна сім-картами та висувною антеною, щоб можно було дивитися телепрограми)) Так ж якість.
Чи вартує приставка своєї ціни - не знаю. Мабуть краще розглнути Xiaomi або Ugoos.- Достоинства:
- Працює, пульт з голосовим пошуком.
- Недостатки:
- Некоректна прошивка, низька якість пультів.
- Продавец Smart click
Доброго дня!
Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями щодо роботи приставки.
Наш представник намагався зв’язатися з вами телефоном та через месенджер, щоб допомогти розібратися з роботою пристрою та пультів, однак, на жаль, відповіді ми не отримали. Тому хочемо надати вам та іншим клієнтам кілька корисних пояснень.
Про пульти
Більшість ТВ‑приставок різних виробників комплектуються стандартними ІЧ‑пультами, і їх якість у всіх брендів приблизно однакова. Моделі пультів також часто мають однаковий дизайн — це стосується Ugoos, X96, X98 та інших пристроїв.
До цієї моделі приставки ми додали один із найпопулярніших аеропультів — G10s Pro, який працює по радіоканалу, оснащений гіроскопом та мікрофоном. Саме він дозволяє повністю розкрити можливості прошивки, зокрема голосовий пошук та керування.
Щодо прошивки
На пристрої встановлена прошивка від одного з найкращих розробників кастомних рішень для ТВ‑боксів — slimBOX. Вона містить багато функцій, притаманних моделям Ugoos, включно з розширеними налаштуваннями системи.
Інтерфейс (лаунчер) — Android TV, такий самий, як у приставок Xiaomi. Усі Google‑сервіси працюють коректно (окрім Chromecast, який потребує сертифікації пристрою; замість нього використовується AirReceiver — повний аналог для несертифікованих моделей).
Таким чином, прошивка поєднує переваги Ugoos та зручність Android TV, що є стандартом для більшості сучасних смарт‑приставок і телевізорів. - Продавец Smart click
Про пульт Xiaomi
Багато оглядачів у своїх відео також зазначають, що пульт Xiaomi міг би бути кращої якості. Тому різниця між брендами тут мінімальна.
Процесор та продуктивність
Модель X98 Plus працює на процесорі Amlogic S905W2.
Це один із найпотужніших бюджетних чипів, який підтримує:
- декодування 4K 60 FPS,
- сучасний кодек AV1, який YouTube активно впроваджує разом із VP9.
У 2025 році вийшов оновлений бюджетний процесор S905Y5, який поступово замінить S905W2. Перші пристрої на ньому з’являться у 2026 році, працюватимуть на Android 14 та також підтримуватимуть AV1. Але ми переконані, що цей пристрій залишатиметься актуальним і у 2026 році та приноситиме вам та іншим користувачам задоволення від користування.
Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти вам налаштувати пристрій, щоб він працював максимально стабільно та комфортно.
команда Smart click
- Наталія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Доброго дня
Купляла товар у 2024 році, працювала добре, зараз не баче пульти, пульт подає сигнал, і при перезапуску видає помилку "boot" потім прогружається і знов не баче пульти взагалі (міняла 4 комплекти батарейок). Що порадите ?- Продавец Smart click
Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
За допомогою нашого сервісу проблему було успішно вирішено. Тепер приставка працює справно та надалі приноситиме вам і вашій родині лише позитивні емоції від користування.
команда Smart click.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Якісний товар. Все працює.
Продавець особисто зателефонував, і сказав що будь які питання стосовно приставки вирішує, та допоможе. - Павліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Все працює. Зручні два пульти. Можна підключатись по Wi-Fi, а можна через кабель. Продавець допоміг з налаштуванням. Приємні в спілкуванні.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Зависает
Очень не удобные пульты
Не нравится- Недостатки:
- Много
команда Smart click. - Продавец Smart click
Доброго дня!
Після спілкування з нашим представником телефоном ми врахували проблеми, з якими ви зіткнулися під час користування пристроєм, і хочемо надати вам та іншим клієнтам кілька корисних порад.
У комплекті зі смарт-приставкою є два пульти:
Звичайний пульт — працює за технологією ІЧ (інфрачервоний). Для керування приставкою потрібно наводити його безпосередньо на пристрій, подібно до управління телевізором.
Радіочастотний пульт — має гіроскоп та мікрофон.
Він може працювати як звичайний ІЧ-пульт, але не потребує прямої видимості приставки. Завдяки цьому приставку можна сховати за телевізор або в нішу.
Пульт підтримує режим аеромиші: ви можете керувати курсором, як на комп’ютері, переміщуючи пульт у просторі — курсор повторюватиме рух вашої руки. Таке керування потребує певного звикання, але з часом воно надає значні переваги.
Завдяки вбудованому мікрофону доступний голосовий пошук.
Важливо: не всі додатки підтримують управління курсором. У таких випадках потрібно переключити аєропульт у режим звичайного пульта та здійснювати покрокове керування, як у ІЧ-пульті.
Перемикання режимів здійснюється за допомогою верхньої правої кнопки на аєропульті.
Крім того, аєропульт можна навчити ІЧ-командам, щоб вмикати або вимикати приставку через інфрачервоний канал. Інструкція з налаштування наведена у зображеннях товару на сайті Rozetka.
Команда Smart click - Михайло К***
Доброго дня!
Дякую Вам за допомогу. Все стало краще працювати, Після вашого асістенсу та допомоги
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Продавец связался после предыдущего отзыва, пообещал помочь настроить, так как проблема именно в этом, а не в самой приставке. Благодарю за быструю реакцию.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
На перший погляд мені дуже сподобався. Я з сином самі змогли все підключити . Дякую
- Достоинства:
- Сучасний вигляд, компактність , 2 пульта і швидка доставка
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Хрень браузеры не тянут
- Достоинства:
- Недостатки:
- Полно
Ни один браузер адекватно не работает кроме Киевстар Тб деньги на ветер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Браузеры не работают хром вообще не поддерживает
- Продавец Smart click
команда Smart click.
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Все чудово працює.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Приставка супер,Все работает.Доставка на день раньше запланированного.Рекомендую товар и продавца.
- Достоинства:
- Два пульта, второй аэромышь.
- Недостатки:
- Немае
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Товар пришол быстро, но .... Написано что при заказе на поштомат, бесплатная доставка. Оказалось что нет. По прибытию приставка пролежала в ячейке пол дня,но так Розетка её и не оплатила(я узнавал у отправителя бесплатной доставкой занимается Розетка). Пришлось заплатить свои, что бы забрать товар.
- Достоинства:
- Приставка работает, всё отлично. На вопросы отправитель отвечает сразу , тут сервис на высоте.
- Недостатки:
- Как я писал выше ,доставка на поштомат оказалась платная.
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Незадоволений!!! Постійно "висне", в деякі налаштувення взагалі неможливо зайти.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вказані вище.
- Продавец Smart click
команда Smart click.
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Гарна приставка, виконує свою задачу на відмінно
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Отличная приставка. Шустрая и с удобным интерфейсом
- Достоинства:
- Быстрая, удобная
- Недостатки:
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Пропрацювала тиждень. Зараз видає просто командну строку..
- Продавец Smart click
Доброго дня, Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
Наш представник зв'яжеться з вами та допоможе налаштувати пристрій.
команда Smart click.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Нетфликс перестал работать. Просят обновить ОС. Но приставка не обновляется и кнопки "обновить" нету в настройках. Помогите решить проблему..
- Артем М***
В тот же день связался со мной человек и помог решить проблему. Не спешите ставить плохой отзыв. Продавец очень отзывчивый.
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Пол года работала норм. Потом начались казусы на всех устройствах управления (мышь, Аэропульт, родной пульт) - при нажатии вправо срабатывает в низ или "ок", левая кнопка мыши - курсор начинает хаотично прыгать в разные стороны, громкость выше/ниже на п/у начинает скакать вниз и вправо. Временно лечится перезагрузкой устройства, потом всё заново
- Александр Л***
После отзыва связался продавец и помог решить проблему. Сервис на высоте! Спасибо!!!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Класна заміна кабельному, і не тільки.
- Достоинства:
- Компактна, має аеропульт
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Пока без проблем. Все работает. Изучаем все функции. Даже для возраста 60+ все легко и понятно.
- Достоинства:
- Простота в использовании.
- Недостатки:
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Добрий день. Схоже, що після 2-х років роботи треба перепрошивати. В мене така сама проблема. Прохання зв'язатись для вирішення проблеми. Дякую
- Продавец Smart click
Доброго дня, менеджер зв'яжеться з вами
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Були проблеми, пов'язані з ПО.
Незважаючи на те, що купувалась у 23-му році і гарантійний термін збіг, продавець вийшов на зв'язок і за адекватні гроші допоміг вирішити питання з перепрошивкою.
Дякую. Наразі, все працює, як треба.- Недостатки:
- немає можливості оновлювати ПО
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Продавець відразу після замовлення зателефонував і надіслав контакти. Допомогли з підключенням. Все працює добре.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Крякнула через полтора года, уходит в бесконечный перезагруз, ничего не помогает..
- Достоинства:
- Работала норм, иногда подглючивла
- Недостатки:
- Недолго прожила
- Дмитрий
Связались в тот же день, проблема была в прошивке и решена оперативно, спасибо!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
2 роки і все, постійне перезавантаження, скидання на початковий етап не допомагає!
- Продавец Smart click
Доброго дня. З вами зв'яжеться наш представник та обов'язково допоможе вирішити цю проблему. Гарного дня.
- Анастасія Т***
Компанія відреагувала відразу, питання було в прошивці, яку вирішили без затримки, дуже швидко!
Дякую за оперативність!!!