- Владимир И***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Темно-серый
Отличные шнурки, мне нравится что они достаточно тугие и хорошо для спортивной обуви
- Достоинства:
- Тугая резинка хорошо держит стопу
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Темно-серый
Брала на пробу, якістю задоволена. При потребі ще замовлю
- Достоинства:
- Якісні шнурки, характеристики відповідають заявленим
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Темно-серый
Хороший товар, все добре!
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Рекомендую. Дуже гарна якість і дуже зручні в плані шнуровки(не було ситуації коли в мене б розв'язався шнурок)))). Взяв на пробу, але тепер ще мабуть замовлю.
- Кваша К***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Оранжевый
Шнурки гарні, все супер
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Темно-серый
Класні шнурки- якісні матеріали, відповідають характеристикам в оголошенні. Буду замовляти ще одні, як мінімум
- Достоинства:
- Світловідбивні, зручні у використанні
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Класні шнурки , функцію виконують , вночі видно за кілометр, це особливий плюс з нашими відключеннями світла і коли на дорогах темно. Для того і брали. Всім задоволені.
- Достоинства:
- Якісні , добре відбивають світло.
- Уляна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Шнурки сподобались. Дитина вже довго носить і все супер.
- Достоинства:
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Хаки
Супер!, дуже задоволений покупкою ! дуже зручні та комфортні, моє взуття виглядає по новому (фото до і після додаю), якісні, раджу до покупки, буду замовляти ще, дякую Продавцю !
- Достоинства:
- у коментарі
- Недостатки:
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Шнурки дійсно якісні, гарно тягнуться.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Замовила дві пари шнурків і в одних є світловідбивальний ефект, а в інших нема
- Продавец sMall
Олександра, як вже з вами вирішили, надішлемо вам ще пару шнурків. На складі відправили помилково схожі, але без світловідбивального ефекту. Вибачте
- Продавец sMall
будемо вдячні, якщо повідомите, коли отримаєте посилку
- Олександра
Продавець зі мною зв'язався і відправив іншу пару шнурків. Дякую за швидке вирішення проблеми
- Станіслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Темно-серый
Топчик
- Альона Н***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Темно-серый
Гарні та зручні шнурки
- Достоинства:
- Світловідбивний ефект
- Недостатки:
- Альона Н***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Гарні та зручні шнурки
- Достоинства:
- Світловідбивний ефект