Отзывы покупателей о Мягкая игрушка антистресс WONKEY Британский Кот 30см 33135
- ОмебаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Мені сподобалась ця іграшка я з нею ходив в магазин та на вулицю усі хто її бачив казив що вона смішна та теж таку хотіли
- Достоинства:
- Усе круто гарно пошито та не рветься
- Недостатки:
- Немає але е якись малопомітний трикутник на пузі у кота але його майже не видно тому всердно
- Інна О***Продавец: Вонкі
Справді перед покупкою все видно вонкі уклін за терпіння і за лояльні ціни і для клієнтів лояльне відношення
- Достоинства:
- Якість ціна незвичність і враження реальності
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Файна подушечка! М'якенька та прикольна, не знаю як називається матеріал але дуже класний, дякую велике за те що продаєте такі речі
- Достоинства:
- Цей кіт править всесвітом, він одна суцільна перевага
- НаргизОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Це вже не перша іграшка WONKEY, яка є в нас. Всі купували тут. Але саме ця повністю розчарувала. Це не іграшка Кіт, це просто якась «ковбаса» в тканині із принтом обличчя котика. Жодної деталі- ані звоста чи вушок. Таке враження, що виробник в погоні за грошима забув, що це іграшки і не витратил жодних зусиль для її виробництва
- Достоинства:
- Недостатки:
- Це не іграшка.
- Продавец Вонкі
Наргіз, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Нам особливо приємно отримувати відгуки від постійних клієнтів!
Хочемо поточнити, що такі варіанти іграшок у нас для асортименту.
Ці іграшки більше використовують як подушку. Форму та всі деталі іграшки видно на фото у картці товару. Якщо Вам не підходить цей товар, ми повернемо гроші. Наш менеджер зв'яжеться з вами щодо уточнення всіх деталей! З повагою ваш WONKEY!