Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Комп'ютерна миша Lenovo Legion M600 RGB Wireless Gaming Mouse Stingray (GY51C96033)

Оценка пользователей 3.2/5
  • Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Белый

Чудова мишка
    Швидко доставили

Достоинства:
    Гарний дизайн, хороша швидкодія
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Хочу звернути увагу представників Lenovo є велика проблема з софтом Legion Accessory Central, цей софт вбиває мишу, після оновлення драйверів через цю программу миша перестає працювати в режимі usb, є можливість створити пару з мишкою але вона не буду працювати, тільки через bluetooth або через кабель, я так "вбив" вже дві миші !!!

Достоинства:
    Хороший продукт який вбиває софт lenovo
    • Денис К***

Привет, мне жена подарила такую мышку, она проработала 3 часа. На след. день утром я уже не смог включить ее по BT \ USB-BT, только по проводу... - Я поехал в магазин где ее брал и заказал такую же модель.... и вот ПРЯМ сейчас у меня точно такая же ситуация. Мне очень понравилась мышка как она в руке, супер ультра комфортная, прям идеальный идеал. Вокруг меня много других крутых мышей с ценой в 3-4 раза дороже, но эта мышка реально по корпусу рулит ( желательно в черном цвете). - По поводу софта .. - нечего не скажу, софт для Бинда\кросс команд (быстрое включение чего либо) - Сама программа была установленна тогда - когда уже умерло 2 мышки за 3-4часа роботы. Нашел точно такую же мышку только чисто проводную, буду делать заказ. - Вам успехов и спасибо за полезный коментарий.. - я думал я один такой с такой проблемой.

• Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Цілком хороша мишка. Якісна збірка, довго тримає заряд. Через додаток можна налаштовувати підсвітку, кнопки і тд. Але при роботі через Bluetooth бувають мікро залипи та іноді пропадає зв'язок з ПК(можливо це тому, що використовую 2 ПК одночасно - один по Bluetooth інший через адаптер) але для мене це не критично.

Достоинства:
    Якісна збірка, батарея, гнучкі налаштування.
    Недостатки:
    Мікро залипи по Bluetooth, розмір адаптеру.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук.

• Владислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Після оновлення прошивки,перестала підключатись по бездротовим інтерфейсам.Після чого була повернута.

Достоинства:
    Хороша ергономіка
    Недостатки:
    Не досконалий софт
  • Ігор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Не працює блютуз!працює тільки від дрота,забрав сьогодні з пошти

Достоинства:
    Гарна
    Недостатки:
    Щас скажу
  • Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Щоб розібратися з мишкою довелось закачувати пз. З ним зручно. В інструкції українською аж три максимально коротких речення про колір індикатора. Доставка Розетка+Укрпошта - досить незручно. Довго йде, видається в переміш з чергою на оплату комуналки. Мишка отримана нещодано, тож особливих нежоліків не виявили. В руці зручна.

Достоинства:
    legion accessory central
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Шикарний сервіс розетки, купив мишу, спробував не підійшла, вирішив повернути, відмовили, класно, товар юув в користувані десь до 1 години, коробка не пошкодженна, вся документація. І сенс купляти на розетці

• Володимир

До чого тут Розетка? Товари, що були у використанні не повертаються. Чи Ви думаєте, що комусь потрібне легке БУ за повну вартість? ))))

• Едуард

Який Ви дивний

• Сергей Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

До цього були мишки - дротова razer deathadder v2, дротова та бездротова bloody v8

З приємного - роз'єм тайп-с та можливість роботи від дроту.
    Матеріали досить якісні, не царапаються. Дрот у тканевому обплетенні, з липучкою. Роз'єм щільний, без люфту (в bloody був micro-usb та постійно відходив контакт). Бездротові з'єднання також працюють добре.
    Є бокові кнопки з двох сторін - під обидві руки однаково зручно, але викорістовую тільки 2 з них, усі 4 одночасно не зручно.
    Радіо маяк ховається на магнітах під кришкою на дні, а не торчить як в bloody.
    Також на дні є перемикач - off / bt / radio (при off працює, якщо під'єднаний дрот), та частота опитування - 250 / 1000 гц (краще 1000, на 250 інколи є мікрофрізи). Миша автоматично вимикається, якщо пропав зв'язок.

З недоліків - люфт та поскрипування кнопок. Самий неприємний - якщо затиснути 2 основні кнопки - через люфт вони труться одна об іншу, довелося підпилити - розширити зазор.
    Колесико також люфтить право-ліво, не має чітких відсічок, та досить маленьке - в ішних мишах набагато краще.
    Проте, бокові кнопки добрі.
    Ніжки зроблені з пластику, який одразу покрився подряпинами, у bloody були набагато кращі - металеві й більш ковзаючі.

Достоинства:
    Датчик 16000 dpi, якість матеріалів, дротове і бездротове підключенння, type-c, тривалий заряд
    Недостатки:
    Люфт та поскрипування кнопок та колесика, лише одна кнопка регулювання чутливості
  • Максим П***

Чудова мишка)

Достоинства:
    Комбінований тип підключення
  • Mark H***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Очень классная мышка. Работает как по блютус, так и по радио. Я оставил блютус, чтобы не занимать свистком USB порты. Подсветку выключил :) Поэтому лично мне софт для настройки мыши вообще не нужен. Поигрался и удалил. Лично для меня клик громковат.

Достоинства:
    Отличная мышка
    Недостатки:
    Не особо понял зачем ставить софт для мыши :)
  • Ігор Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

І це всього за 4 місяці користування.
    Не бачу взагалі за що такі гроші

Достоинства:
    Підходить під розмір моєї руки
    Недостатки:
    З цією мишею погано все. 1. Глючить бездротовий USB приймач. Іноді миша просто перестає реагувати на рухи і доводиться відключати приймач та знову підключати. 2. Іноді не спрацьовувала ліва кнопка. З. З часом обидві кнопки почали страшно скрипіти та спрацьовувати не з першого разу. 4. ПО Леново Legion просто сміття. Мишу можна налаштовувати тільки якщо вона підключена у режимі радіо. 5. Налаштовані дії додаткових кнопок іноді просто не спрацьовують (у моєму випадку це збільшення та зменшення гучності). Я думаю тому що вони зроблені за допомогою макросів. 6. Якщо відстань хоча б 3 метри до приймача або поверхня не ідеально рівна починаються глюки. 8. І найцікавіше. Не дай бог вам підключати мишу через USB. Миша перестає функціонувати. Кнопка перемикання режимів не рятує бо вона насправді схоже не вимикає мишу. Заряджати краще від зарядного пристрю.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і детальний опис ситуації.
      Нам шкода, що досвід користування мишею Lenovo Legion M600 Wireless виявився для вас незадовільним. Така поведінка пристрою не є нормальною, тому рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру Lenovo або в магазин, де було придбано товар, для діагностики чи гарантійного обслуговування.
      Також зазначимо, що для коректної роботи програмного забезпечення та всіх функцій миші важливо встановлювати останню версію Lenovo Legion Accessory Central з офіційного джерела та оновлювати прошивку пристрою (якщо доступно).

• Максим Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

пiсля трех мiсяцiв эксплуатации почало некоректно працювати колесико миши

Достоинства:
    заряд держит шорошо

Доброго дня!
      Просимо вибачення за незручності, які ви отримали користуючись комп’ютерною мишею. Рекомендуємо звернутися до сервісного центру "F1Center", телефон гарячої лінії знайдете на сайті f1center.ua.

• Аллах Б***

Жутко лагает,сенсор рвет,короче барахло

Достоинства:
    крутой дизайн
    Недостатки:
    срывает сенсор
  • Віталій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Дуже зручний девайс. Перше що я відмітив це ергономіку. В руці сидить зручно. Форма приближена до дезадера від рейзер але більш симетрична, думаю має підійти і лівшам. Швидкий сенсор 16к ДПІ. Акумулятор працює неділю і це при моєму активному користування. Також сподобалось рішення з віконечком для адаптера.

• Vika
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Хорошая эргономика, высокая чувствительность. Нет срывов на любой поверхности , разнообразная возможность подключения без лишних движений , возможность отключения подсветки. Рекомендую !

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Отсутствуют