- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Ну так собі. Мухи ніде не ділися. Але запах такий що в приміщенні находитись не можливо, даже коли провітриш після того як винесеш її.
- Достоинства:
- Ненайшла
- Недостатки:
- Мухи живі.
- Продавец ProSabrise
Дуємо за ваш відгук!
нам шкода, що засіб Irex Military не виправдав очікувань.
Мухи - дуже мобільні комахи, тому для ефективного знищення, потрібно,щоб засіб рівномірно заповнив простір.Якщо приміщення велике або провітрюване - концентрації могли не вистачити.
Щодо запаху- цей продукт має посилену формулу для боротьби з комахами в закритих приміщеннях, тому запах може бути інтенсивним одразу після відкриття та застосування.
- Марчак О***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Працює
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
мошкарі подобається
- Дмитрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
не зовсім розумію принцип дії але комахи підлітають і з часом вмирають біля цієї штуки)
- Достоинства:
- вбиває комах
- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Пластина просочена речовиною з трансфлутрином, який випаровується і знищує всіх літаючих комах у приміщенні. На повзаючих комах речовина також впливає, але лише на тих, що знаходяться поруч з пластиною.
- Тарас Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
В описі зазначено "Додатково впливає на повзаючих комах", мабуть впливає, приваблює, павуки гуляють по цій пластині як по квітковому полю нюхаючи запахи пластини. Повісив біля камери спостереження в будинку відганяти павуків від неї але мабуть приманив.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Міль відклала личинки на цій х***і)
- Достоинства:
- Мало
- Недостатки:
- Багато
- Продавец ProSabrise
Добрий день,шкода ,що товар ,який ви отримали,відразу не показав вам результату.Рекомендуємо поставити пластину в місце,з якого скоріше за все вилітає міль.Ефективність пластини починається через дві години.Діюча речовина ,яка випаровується,може не поступати в центр розповсюдження молі,тому спершу треба шукати причину,звідки .Вона може бути,як у шафі з продуктами,так і у шафі з речами.Сподіваємось ви досягнете бажаного результату.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Проти комарів - робочий засіб. Проти молі не спрацював.
- Недостатки:
- Запах
- Продавец ProSabrise
Дякуємо за зворотній звʼязок. Засіб ефективно працює проти метелика молі у приміщенні, але шкодять саме личинки, що знаходяться у речах або продуктах. З личинок зʼявляються нові метелики, що візуалізує постійну присутність. Щоб боротися з личинкою молі, засіб має бути розміщений поруч. Тому для швидкого результату варто додатково захистити шафи та продукти від молі спеціалізованими засобами.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Придбала засіб для боротьби з "гостями", залітаючими у кімнату - ефект став помітним вже у перший день ввечорі, бо мухи "втомилися" і комарі зникли. Від бігаючих, в разі потреби, купила б швидше спеціалізований засіб. Судячи з інструкції так буде вигідніше. Отже ця пластинка - цікава альтернатива традиційному прибору від комарів в розетці. Більше видів комах, точно не забудеш включити у розетку і 4 місяці має відпрацювати.
- Достоинства:
- Швидко зникли комарі та мухи
- Недостатки:
- Пластина ароматизована, але не критично
- Олена
Оксана, підкажіть, будь ласка, ви задоволені цією пластиною?
Дійсно працювала 4 місяці?
Від тарганів допомогла позбавитись?
Заздалегідь дякую за відповідь.
- Павло А***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Не працює.
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Не допомогло
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Результату зовсім не дав хоча використовували згідно інструкції і згідно розрахунку по квадратурі приміщення
- Ищук М***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
З моменту встановлення стало більше мурах в квартирі, здається їм запах подобається чого не скажеш про мене
- Достоинства:
- Не потрібно мити посуд через те що мурахи з'їдають залишки
- Недостатки:
- Іноді мурахи крадуть їжу ще до того я як доїв
- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок. Цей засіб саме від повзаючих комах, до яких відносяться і мурахи, працює лише у радіусі 2м. Враховуючи їх кількість і площину пересування, потрібно використати спеціалізований засіб, наприклад гранули від мурах.
- андрей ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
не работает как и весь раптор
- Наталя І***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Подіяло. Не миттєво, правда. Боротьба шла з крилатими комахами-мурахами. В цьому році з'явилися у житловому приміщенні. Вирішила спробувати, щоб не рухати всі меблі в кімнаті.
- Достоинства:
- Подіяло, не миттєво. Застосовувала і пшикалку. Але вже масовості комах не спостерігалося. Поодинокі випадки були десь до тижня максимум. Зараз не видно вже кілька днів. Пластина стоїть і досі
- Недостатки:
- Сильний запах, який за день-два вивітрюється і стає єдва помітним
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 1. Вес: 45 г
Ніби працює
Представник постачальникаДякуємо за відгук, Олексію!
Раді, що засіб Irex справляється зі своїм завданням.
- Юрий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 1. Вес: 45 г
Не працює зовсім
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що фумігаційна пластина iRex не виправдала ваших очікувань. Ефективність може залежати від площі приміщення, способу використання та рівня зараження комахами.
Рекомендуємо перевірити, чи правильно встановлено пластину та чи відповідає приміщення рекомендованій площі покриття. Якщо проблема не вирішується – зверніться до нас за електроною адресою [email protected] , і ми допоможемо знайти ефективне рішення!
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 1. Вес: 45 г
Не допомогла. Таргани по ній ходять пішки, як в себе вдома. І має різкий запах
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не допомогла
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що фумігаційна пластина iRex не виправдала ваших очікувань. Ефективність засобу може залежати від умов використання та рівня зараженості приміщення. Рекомендуємо поєднувати пластини з додатковими методами боротьби, такими як гелі або пастки. Щодо запаху – ваші зауваження важливі для нас, і ми передамо їх виробнику для покращення формули.
- Юрий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 1. Вес: 45 г
Не працює . У приміщенні площею 12 кв використовувалося за інструкцією виробника - мошки продовжують літати.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 1. Вес: 45 г
Під час експлуатації жодна комаха не постраждала
- Достоинства:
- Чудовий.....Чудовий ароматизатор, не більше.
- Попченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 1. Вес: 45 г
Купил. Стоит уже 3 день. Мошка как летала , так и летает и чувствует себя весьма уютно и хорошо. Зато эта пластина воняет и дерет горло так, будто я к мошке в дом зашёл. Товар не соответствует заявленным характеристикам!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Выброшенные деньги
- Елизавета П***Продавец: Rozetka. Количество: 1. Вес: 45 г
Взагалі непрацююча річ! Викинуті гроші!