- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Я замовляла дуже сподобалося .І гарно і якість гарна.
- Достоинства:
- Якісна
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Красиво. Але зроблена з ДВП (пресований картон). Тому дуже крихка. Кріплення кришки під час встановлення легко зламати (що і відбулось). В середину вліз роутер та РОN маршрутизатор. А ось безперебійник для роутера додатково впихнути вже не вийде
- Достоинства:
- Красиво
- Недостатки:
- Не міцна
- Продавец Чудова Річ
Дякую за відгук,саме під її задачі поличка доволі міцна з запасом,а оп розміру можливо потрібно було трошки більшу вам відправити,звяжусь скоро по поломці кріплення та відправлю безкоштовно для заміни.
- Дмитро П***
Продавець швидко зв'язався та відправив нову деталь на заміну пошкодженої. Рекомендую цього продавця.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Зроблена з бумаги, після, випадкового, падіння втратила і вид і функціонал
- Недостатки:
- Зроблена з бумаги
- Продавец Чудова Річ
Поличка досить міцна з значним запасом для свого призначення,ви ж самі написали що вона у вас впала,але тут все гаразд так як кожна деталь замінна,незабаром з вами звяжусь!
- Микола
Дуже вибачаюсь!
Дійсно впала, по необережності. Продавець супер! Вказав на помилки при монтажі, ВІДПРАВИВ НОВУ ДЕТАЛЬ, без дурних питань, Безкоштовно. Дякую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Продавець одразу звязався, хоча замовлення робив вже у вечері і відправив наступно дня. Коробка зроблена якісно, на доданих кріпленнях все нормально тримається, хоча за це переживав бо хоч коробка сама не важка, але всередині крім роутера ще вмістив оптоволкновий модем і штуку для живлення роутера і модему, загальна вага вийшла пристойна.
- Достоинства:
- Якісно зроблена, не важка, швидка віправка
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Відправили швидко. Замовлення отримали цілим та неушкодженим. Відповідає характеристикам.
- Достоинства:
- Гарна, зручна, відповідає характеристикам.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Швидко зав'язалися, швидко відправили. Було трохи не зручно установити роутер з не знімними антенами. Помістилось все і онушка і роутер
- Достоинства:
- Простота установки
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Гарна та зручна. Відповідає опису, зв'язалися та відправили швидко.
- Достоинства:
- Якість та дизайн
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Дуже зручний органайзер для роутера. В коробку ідеально вмістився роутер та оптоволоконний свіч. Якість гарна. Покупкою задоволена!
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Брали на офіс, дуже гарно вписалась в інтерʼєр.
- Достоинства:
- Зручно, практично, гарно виглядає.
- Недостатки:
- Немає.
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Гарна полиця, ідеально підійшла до інтер'єру
- Достоинства:
- Швидка доставка
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Гарна полиця, ідеально підійшла до інтер'єру
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Дуже гарна річ під роутер. Якість на рівні, гарно вписався в інтерʼєр. Дякую!
- Достоинства:
- Чудова Річ під роутер
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Товар відповідає опису. Гарна якість.
- Достоинства:
- Легка, кріплення в комплекті
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Все супер. Коробка фіксується на стіні і відкривається як книжка, насилу не валяється все під ногами. Мій куточок тепер має охайний вигляд. Приємно за подарунок це комашка і деревний котик.
- Достоинства:
- Структуровані всі дроти і обладнання для wi-fi
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Купувала коробку на роутер, дуже сподобалася. В середині вліз і роутер в сховала переноску, дуже сподобалося. Зручно кріпиться.
- Достоинства:
- Займає мало місця, досить вмістка, стильно виглядає.