- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
очень довольна покупкой, особенно мой котяра сервис - топ!
- Ксенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Гарна когтеточка, якісна. Можна зібрати одному (я змогла за годину)
- Достоинства:
- Моїм кішкам сподобалось
- Недостатки:
- Тканина почала розпускатися в місцях зтиків, де кішки почали її дряпати
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і зворотній зв'язок. Ми раді, що котики так швидко оцінили комплекс.
Наші комплекси розбірні, як ви замітили) Тому якщо ваші котики активно точуть кігті і полюблять якийсь стовпчик з тканини, з часом можете його надіслати нам і ми обтягнемо його джутом, і буде тоді довше слугувати. Але є котики які не дуже джут полюбляють, а саме об меблі, мяке покриття точити кігті. То для таких і є стовпи в тканині, які теж можна потім оновлювати.
- Виолетта М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Котикам дуже сподобався, чудовий комплекс де можна гратися і всім разом відпочивати
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Замечательная когтеточка. Сделана из очень качественных материалов, хорошо вписывается в интерьер. Это самая дешёвая когтеточка данной модели, которую я нашла. Отправили очень быстро за 1-2 дня. Есть инструкция по сборке с фотографиями, что очень удобно. Коты довольны
- Достоинства:
- Качество, цена, внешний вид, прилагается инструкция, очень быстрая отправка
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Господарі і котик покупкою дуже задоволені! Міцна конструкція, якісно зроблена обтяжка, котик одразу зацікавився і вже декілька днів цікаво проводить час на новому «обʼєкті».
Дякую виробнику за клієнтоорієнтоване спілкування і швидку доставку!- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Дуже гарно виглядає, і кішка одразу признала таку лежаночку.
Дуже рекомендую для тих, у кого коти активно лазять по різним поверхням, їм може сподобатись така висока лежанка, тут є куди карапкатись і їй подобається бути на високих поверхнях- Достоинства:
- Якісні матеріали, продумані для кішки секції
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киця залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Придбали цей ігровий комплекс для котів, і вони зразу ж облюбували собі місця якість просто бомба, труби деревʼяні а не пластикові, конструкція надійна, легко збирається, без інструментів, зможуть підігнати під ваші розміри і врахують всі побажання (ми змінювали тканину основи на світлішу) Окремо варто відмітити швидкість виготовлення нам зробили буквально за 2 дні, дуже класний сервіс, рекомендуємо
- Достоинства:
- Якість, легкість збірки, надійність, краса клієнтоорієнтованість
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котики задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині. Бережіть себе.
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Супер комплекс, наша кішечка у захваті від нього! Зроблений дуже якісно з хороших матеріалів, приємний на дотик. Збирається досить легко, додатково було відправлено інструкцію в електронному вигляді, тож зібрали швидко і кішка вже під час збирання почала цікавитися і на нього залазити. Дякую, всі задоволені :)
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення, відгук і чудові фото. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Чудовий матеріал, дуже міцна конструкція, вислали інструкцію по збірці, можна навіть одному зібрати, як я і зробив, але вдвох взагалі проблем не було б в збірці, все дуже легко прикручується, болти міцні. І кішка дуже задоволена. Найулюбленіші місця: гамак та лежанка зверху.
- Достоинства:
- Легка в збірці, хороші матеріали, якісні деталі, розмір, зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Your Comfort
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Брала для двох кицьок кардинально різних темпераментів - комплекс підійшов обом, граються залюбки. Доставили швидко, збирати за інструкцією легко, все зрозуміло. Комунікація продавця із клієнтом на дуже високому рівні. Матеріали якісні, думаю, служитиме довго. Дуже задоволена, рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна, якість, комунікація
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котики задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Хороший, прочный, легко собирается, собирать нужно, как и писали, сверху вниз. В первый день кошкой был освоен гамак, дня 3 ушло на осознание того, как подняться по лесенке, кошка боялась, лапы скользили. Думал даже ей обмотать эту лесенку канатом полностью, но уже освоилась, ещё через пару дней она подружилась с верхней лежанкой, спит на ней. Гамак только для игр используется) Ещё дней 5 ушло у нее на понимание того, что наверх можно залезть по столбикам, но когда она доползала к верху, то было заметно, что она не понимала как все-таки попасть туда, перед ее мордой она видела в сантиметрах 5 от нее столбик, но он с какого-то материала, что она не могла за него толком зацепится. Через пару дней она нашла выход, доползая наверх она 2 передними лапами этот столбик обнимает и уже залазит задними лапами, все таки обмотаю его джутовым канатом, кажется, что ей не очень это удобно, какой-то сильно скользкий столбик для нее)
- Достоинства:
- Красивый, прочный, недорогой
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за довіру до нас і відгук. Дякуємо за чудові фото раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!
- Назарій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Котику і мені дуууже сподобалось.
- Достоинства:
- Якість, надійність.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Алиса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Дуже сподобався, якісний і красивий. Котики не відразу його сприйняли, але зараз дуже полюбляють. Але досить важкий, самостійно не змогла переставити.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Важкий
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котики задоволені покупкою. Мирного вечора вам.
- Вероника К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Товар дуже якісний. Міцний, стійкий і дуже гарний. Оператори дуже ввічливі та уважні. З радістю допамагали з любим питанням. І я, і котик дуже задоволені.
- Достоинства:
- Все. Котик у захваті
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Все чудово, немає до чого причепитися.
В цілому найкраще що я знайшов у цьому ціновому діапазоні.
P.S.: кіт довольний.- Достоинства:
- Гарна ціна
Якісь матеріалів
Дизайн
Швидкість виготовлення
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині. Мирного вечора
- АртОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Чудово, дякую
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Цей коплекс нам здався найцікавійшим та найбільшим в своїй ціновій категорії. Зроблен дуже якісно, матеріали хороші, колір приємний. Продумано все. Збирається неважко. Дуже задоволений.
- Достоинства:
- Цікавий
Якісний
Височений - Недостатки:
- В комплект можна було б покласти щось потипу широкої викрутки, бо дуже широкі болти звичайна викрутка не бере. Я користувався металевими гривнями.
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Кіт із задоволенням освоїв два рівні, верхній йому високо. Як місце для сну і майданчик для ігор чудове. Складати на надто складно.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Мирного дня вам.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Будинок дуже якісний, вартує кожної копійки! Виготовили також дуже швидко. Котики в захваті , він міцний і зручний, вони з нього тепер не злізають також маю відмітити, що він дуже естетичний і акуратний , підходить до будь якого інтер'єру
- Достоинства:
- Міцний , якісний, довговічний
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже радісно, що ви і котик задоволені. Приємного користування вам. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Можливо, у мене дещо цікавий котик, але самостійно залізти на третій поверх у нього не виходить. Максимум, це гамак та будиночок. В отвір, куди вставляється драбина, кіт просто не влазить( На третій поверх поки закидали вручну))) Сьогодні перший день, як отримали, то можливо він ще не пристосувався до конструкції. Жаль, бо основна мета придбання була така, щоб кіт міг знаходитись не верхніх полицях. Але це питання, мабуть, не до виробника, а до кота
- Достоинства:
- Якісні матеріали, приємні на дотик. Стильний вигляд.
- Недостатки:
- Незручно залазити на третій поверх
- Химич О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Дуже гарний і стильний будиночок. Приємно, що наші українські виробники роблять такі якісні речі. В інтерьер вписується, кішка задоволена своїм подарунком на день народження)
- Достоинства:
- Якість, стиль, надійність конструкції
- Недостатки:
- Збірка не самий простий процес
- Продавец Your Comfort
Дуже вдячні вам за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і кішка задоволені. Приходьте до нас ще)
- Продавец Your Comfort
Збірку саме так зробили зверху вниз, щоб не було видно болтів на лежаночках і щоб котику не заважали вони.
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Міцна конструкція, легко складається. Котам сподобалося!
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Дуже класний будиночок, кішці сподобався с перших хвилин, ще коли збирали. Збирати потрибно зверху вниз.
До драбинки десь загубилися саморізи, але добре, що в мене були запасні.- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Федорин И***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Не загрузились фото :(
Хорошая игрушка для кота.
Возможно понадобиться время для привыкания.
Возможно понадобиться передвинуть в другое место, придвинули к стене где нам удобно - а нет понравилось там где просмотривалась вся территория, теперь лазит.- Достоинства:
- Хорошая площадка для кота.
- Недостатки:
- Только на мое усмотрение нужны дороботки - возможно это наш балованный :)
По конструкции лучше некоторые детали заказать под своего питомца - члена семьи.
Коту нравится :) поэтому нет недостатков :)
- Продавец Your Comfort
Спасибо большое за заказ и подробный отзыв. Мы рады, что котик довольный. Будем рады видеть вас снова в нашем магазине.
- Лёвочкина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Комплекс очень хорошего качества,очень приятный продавец,кот в восторге
- Продавец Your Comfort
Спасибо большое за заказ. Мы рады, что вы и котик довольны. Будем рады видеть вас снова в нашем магазине.
- Мельникова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Заказом довольны.
- Достоинства:
- - доставка в срок
- комплекс полностью соответствует фото от продавца
- котик доволен :) теперь только там и чилит целыми днями - Недостатки:
- - отсутствие инструкции по сборке. Не знаю, кто как собирал, но у нас были трудности. Оказалось, что собирать нужно сверху вниз.. писала продавцу, ответ: «собирайте по фото».. ну такое, если честно..
- Продавец Your Comfort
Спасибо большое за заказ и отзыв. Приносим извинение за отсутствие инструкции. Учтём этот.
Мы рады, что в целом Вы и хвостик остались довольны и он теперь чилит в своем личном доме)
Желаем хорошего дня!
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Забула додати фото в попередньому відгуці :)
Нереально класний комплекс! Приємні матеріали, все м'яке і міцне, конструкція стійка і точно не перекинеться. Гарно вписується в будь-який інтер'єр за рахунок нейтральних кольорів.
Першій кішці настільки сподобалося, що заважала збирати комлпекс :) Другий кіт в мене обережний і лякливий, тому деякий час придивлявся до комлексу, але через годинку вже сидів у будиночку на другому поверсі :)
У матеріалів трошки є "дерев'яний" запах, але він не стійкий і скоро вивітриться.
Єдиний мінус - не вистачило на певних етапах інструкції і доводилося деякі частини перезбирати... Люди пишуть у інших відгуках, що зібрали все легко і швидко, тому буду вважати, що в нас просто не інженерський склад розуму :) Але, не дивлячись на це, збірка все одно зайняла годину від сили.
І ще, рекомендую замовляти доставку кур'єром, оскільки комплекс досить важкий і нести його з відділення було б дуже складно.
Дякую магазину, що мої кото-дітки тепер задоволені і щасливі!- Достоинства:
- стійка, гарні матеріали, висока
- Недостатки:
- не завадила би інструкція))
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за довіру до нас і детальний відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені. Приємного користування вам і гарного дня!
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Дуже приємний менеджер магазину)
Рижику дуже сподобався комплекс і здається, що я йому більше не потрібна- Продавец Your Comfort
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
1) Коту подобається
2) Функціональний для кота
3) Гарно і стильно виглядає
4) Добра якість матеріалів
5) Швидко збирається- Достоинства:
- Кіт переїхав жити до ігрового комплексу :)
- Недостатки:
- Коти писати не вміють
- Продавец Your Comfort
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Дякую за будиночок, виглядає дуже круто)
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.
- Женя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Все легко собралось нравится
Отправка быстрая очень приятный сервис- Достоинства:
- Устойчивость, надёжность
- Продавец Your Comfort
Спасибо большое за заказ и доверие к нам. Мы рады, что вы и котики довольны.
- Софія Д***Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Ігровий комплекс якісний) легко збирається, тому що деталі позначено. Надійно стоїть. Високий, що дуже подобається нашому бенгальському котику) Ціна відповідає якості.
Рекомендую!- Достоинства:
- Зручна, висока, дуже легко і швидко збирати
- Недостатки:
- Недоліків немає,
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і фотовідгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині. Мирного вечора.
- Юлія Б***Продавец: Your Comfort. Цвет: Серый с бежевым
Коту дуже подобається, вилазить по стовпчикам, вистрибує на полиці, підтягується верхніми лапками.
Кіт великий 5.5кг, коли перестрибує на шафу, то дряпка трохи шатається(вся конструкція)
Наш кіт не дуже любить будиночки, але цей будиночок з бамбуку полюбив.
Дряпає все, що тільки хоче і це чудово. За 2 тижні активного використання ніде ніякої навіть нитки не витягнув- Достоинства:
- Матеріали
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Затяніть максимально туго всі бовпи, буде міцніше.
Також для крупних порід є модель такаж, але з суцільною дошкою під будиночком.