Отзывы покупателей о Ультракомпактная MAMBASNAKE K3 Pro Mini проводная 98-клавишная механическая клавиатура RGB, спиральный кабель USB Type-C, металлический авиационный пружинный разъем TPU. Цвет – Черный. Английская раскладка (ENG)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Руслан

чудова клавіатура по зрівнянню ціна/якість але упакування не дуже для мене як людина яка полюбляє складати коробочки від різних девайсів на полицю є важлива коробка але клавіатура була запакована в коробку від цієї ж клавіатури але в іншому кольорі та сама коробка була пошкоджена. також під час нажимання клавіш коли різко відпускаєш клавішу є не приємний ехо не знаю чи це так треба бо маю в перший раз механічну клавіатуру

Достоинства:
    чудова клавіатура по зрівнянню ціна/якість
    Недостатки:
    упакування не дуже для мене як людина яка полюбляє складати коробочки на полицю є важлива коробка але клавіатура була запакована в коробку від цієї ж клавіатури але в іншому кольорі та сама коробка була пошкоджена
    • Продавец  RID

дякуємо за відгук, він єж корисним для інших покупців. А вам бажаємо приємного користування

• Ірена
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Mechanical Blue Switch. Раскладка: Английская / Украинская

Купувала на подарунок чоловікові, все чудово, звук при наборі приємний, якість матеріалів просто чудова. Рекомендую!

Достоинства:
    Звук клавіш, дизайн, зручність у використанні
    • Продавец  RID

Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування

• Ігор Ц***

Все класно.

Приємний колір, зручна, не займає багато місця (14x13см).

Рекомендую купити підставку для рук (через висоту клавіатури), для ще зручнішого користування.

Провід надійний і має класний вигляд.

Достоинства:
    Вигляд клавіатури, приємний звук, 10 режимів підсвідки, надійний провід, зручність.
    • Ігор Ц***

P.S: 13х38см

• Продавец  RID

Дякуємо за чудовий відгук, приємно читати що клавіатура вам дійсно сподобалась. Будемо раді співпрацювати з вами знову )

• Владислав Д***

Доставили швидко, разом з клавіатурою також балончик для чистки під тиском і рахунок фактура. Приємно.

Коробка не з тими кольорами які я замовляв, але клавіатура як очікувалося. Напевно просто виробник не париться і всі в одну коробку сує .

Дуже приємний колір, 10 видів підсвідки клавіатури.
    Важливо: кольори статичні (тобто одна кнопка має лише один колір і він не міняється), міняється лише порядок підсвідки, але це цілком прийнятно. Підсвідка приємна і є можливість фактично її вимкнути (режим коли підсвічується лише клавіша в процесі коли вона натиснута).

І крутий провід підключення.

В цілому я задоволений)

P.S: режими міняються за допомогою FN+INS (всі інші комбінації в інструкції)

Достоинства:
    Чудовий звук, backlight, провід
    • Продавец  RID

Доброго дня, нам дуже приємно читати такий цікавий і дуже розширений відгук про наші товари. Ми раді що ви залишились задоволені покупкою та оцінили нашу роботу. Хочемо отримувати від вас ще нові замовлення ) Гарного дня, та приємного користування!

• Юрій Г***

Чудова механічна клавіатура, дуже задоволений. Рекомендую

Достоинства:
    Компактна, хороший звук натискання, круте підсвічуванням
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  RID

Дуже вдячні за ваш відгук, бажаємо тільки приємного користування )