Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Детская зубная паста на основе аминофторида Paro Amin Kids 500 ppm Amin F 75ml (75ml) (228541-499235-2)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Борисенко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Паста має яскраво виражений м'ятний смак, тому у кого дітки вередливі, то може не зайти. Дочці теж з першого разу не сподобалося, потім норм. Гарно чистить зубки, прибирає наліт Прістлі вже через 5 чищень.

Достоинства:
    Якісна, прибирає наліт
    Недостатки:
    Ціна трохи кусається, але, враховуючи, що тюбик не на 1 місяць, то й нормально. Не підходить для діток, які не можуть полоскати рота після чищення.
  • Вячеслав У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Дітям брав з перших зубів тільки цю пасту, та ще одного бренду, також швейцарського. У старшого в сім років жодного карієсу, у меншій був поверхневий в двох зубах, але навіть непомітний. Якби не гіперестезія в них, то і не робили б нічого. Не скажу що це заслуга на 100% цієї пасти, але значна частина. Дійсно гарна паста, добре знімає наліт, приємний дітям смак. Трохи кусається ціна у наш час, але вона того варта. Рекомендую! П.с. Чистіть зубки більш ретельно, не 30 сек, а хвилини 4-5. Щітку не беріть м'яку, вони не діють. Беріть середньої жорсткості (Medium). Не бійтеся під час чистки заходити на ясна, це їм корисно, і краще зійде наліт біля края ясен, де сама вразлива частина зуба. Не хвилюйтесь, якщо інколи десь виступила краплинка крові, під час запалень ясен це норма. А запалення ясен у дітей досить часте явище, причин багато. Тому добре вичищайте не дивлячись ні на що!) Інколи у дітей буває висип навколо рота від дії фториду. Таким дітям показана паста без фтору. Міцних зубів вашим малюкам!

Достоинства:
    Якість, дієва, смак, тощо
  • Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Нам порекомендував стоматолог, беру вже давно старшій 3 роки та синочку 10 місяців. Відмінна паста, захищає від карієсу на всі 100%.

Достоинства:
    Добре чистить
    Недостатки:
    Не виявила
  • Андрей Б***

Чудова паста

• Максим С***

Вперше використовуватимемо.
    Відразу звернув увагу на різницю у рекомендації віку на тюбику пасти та на самій упаковці. Дивно якось.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Якісна паста. Одна з двох, які рекомендує наш стоматолог. Зубки від неї біленькі і без нальоту.

Достоинства:
    Зубки від неї біленькі і без нальоту
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Чудова паста, дитині подобається, не має різкого запаху чи смаку.

Достоинства:
    Приємний смак
    Недостатки:
    Не виявила
  • Вован
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

можно найти более дешевую альтернативу с таким составом

Достоинства:
    Недостатки:
    состав не на 100% натуральный, дорого
  • Щербина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Ребёнку главное в пасте - приятный вкус, а родителям - состав и эффект от использования. Эта паста подошла по всем параметрам.

• Оля Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Дуже хороша зубна паста. Через декілька тижнів користування зуби у дитини стали білішими. Спочатку дитині не подобався м'ятний присмак, але з часом звикла. Рекомендую однозначно, саме така паста потрібна для догляду за дитячими зубами

Достоинства:
    Якісна зубна паста для дитячих зубів
    Недостатки:
    Не помітила