Отзывы покупателей о Флаг Украины Kayfovo 140*90 см с кольцами для флагштока Нейлон K140-90

Оценка пользователей 4.94/5
  • AI аналіз відгуків
    85 відгуків:  позитивна: 96%, нейтральна: 3%, негативна: 1%
    Всього проаналізовано 85 відгуків. Загальна тональність відгуків дуже позитивна. Покупці масово задоволені прапором: відзначають його високу якість, яскраві та насичені кольори, відповідність ціни та якості, а також швидку доставку та акуратне пошиття. Окремо підкреслюють задоволення від розміру та приємного матеріалу виробу. Випадків невдоволення дуже мало та стосуються здебільшого питань розміру або індивідуального сприйняття матеріалу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже дякую команді за оперативність та прекрасний сервіс! Ви чудові та дуже людяні.

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Анна А***

Все супер

• Юрій С***

То, що треба

Достоинства:
    Ціна+ якість
    Недостатки:
    Ніхт
    • Продавец  Lemeshop

• Вікторія К***

Все підійшло

• Олег Г***

Добре

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все добре, чудовий прапор, вже використовую. Яскраві кольори. Швидко зреагували, доставили. Дякую, я задоволена

Достоинства:
    Ціна та якість

• Геннадій Б***

Якість гарна

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Супер! Якість хороша. Доставили швидко! Рекомендую!

• Іван Ч***

Дякую. Прапор топ

• Леонид Г***

Хороша ціна та якість

• София Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Спасибі, чудовий та якісний прапор!

• Людмила Н***

Все підійшло.

• Николай П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Відмінно! Дякую за швидку доставку. Прапор супер!

• Михаил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Рекомендую. Доставка швидка, товар якісний!

• Степан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прекрасний та якісний прапор!

• Илона Г***

Відмінно! Дуже вдячна!

• Владислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все супер. Якісно та швидко.

• Вікторія М***

Найкращий прапор!
    Якість супер!

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

на наступний день вже забрав. супер

• Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Єшану Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Швидка доставка, якісний матеріал. Великий розмір.

Достоинства:
    Чудовий прапор
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Замовляла прапор, задоволена,швидка доставка!

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якість тканини достатньо полотна,товар сподобався і доставка швидка

• Танцура Н***

Хороший прапор

• Татьяна К***

Яскравий колір

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Тамара Ш***

Прапор гарної якості.

Достоинства:
    Співвідношення ціна - якість
    • Продавец  Lemeshop

• Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все дуже спадобалося. Доставили швидко, якість просто чудова. А якщо враховувати , що ще й ціна дуже-дуже демократична. Все просто відмінно.

Достоинства:
    Прапор чудовий.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Lemeshop

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Замовляла прапор, якістю задоволена, колір насичений гарний. Рекомендую

Достоинства:
    Якісний

• Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Классный флаг, хорошее качество, за свои деньги самый топ, никаких косяков ничего не висит, советую

Достоинства:
    Хорошие качество, никаких косяков, ничего не висит
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Наталия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудовий прапор, відмінна якість, швидка доставка! Дякую виробникам!

Достоинства:
    Насичені кольори

• Дар'я Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудова якість, насичені кольори. Швидка доставка.

Достоинства:
    Чудова якість, насичені кольори
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

• Наталья л***

Прапор гарної якості

Достоинства:
    Прапор гарної якості
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр Ш***

Гарний прапор ,дякую

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже сподобалася цей прапор.

Достоинства:
    Низька ціна, якісний товар.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  Lemeshop

• Мосеев С***

Все дуже добре

• Нодь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якісний прапор, замовляла вже вдруге, бо колезі так сподобався що забрав собі як сувенір

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  Lemeshop

• Байдюк М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарний прапор за гарною ціною

Достоинства:
    Швидко та дешево,наче гарний за якістю
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Lemeshop