Отзывы покупателей о Флаг Украины с гербом ручной 140х90 см украинский национальный флаг Украины Kayfovo K140-90-1

Оценка пользователей 4.83/5
  • AI аналіз відгуків
    89 відгуків:  87% позитивних, 8% нейтральних, 5% негативних.
    На основі 89 проаналізованих відгуків покупців, прапор із гербом України має високу оцінку серед користувачів. Клієнти відзначають якість матеріалів, яскравість кольорів, відповідність розміру, швидку доставку й оперативне обслуговування. Найбільша кількість позитивних відгуків стосується саме якості прапора та матеріалу. Недоліки, які відзначаються рідко, пов’язані переважно з дрібними конструктивними особливостями (відсутність певних кріплень або швів), поодинокими питаннями до комплектації та незначними виробничими похибками.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарні прапори. Ще й кільця збоку. Ціна гарна.

• Любов Б***

• Олена Ж***

Все сподобалось.

• Олеся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все відмінно, якість добра, швидко отримала

Достоинства:
    Все добре

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже чудовий та якісний прапор з гербом України! Дякую за швидку доставку товару! Рекомендую до співпраці! Колективу магазину Lemeshop бажаю всього найкращого!!!

Достоинства:
    Якісний товар!
    • Продавец  Lemeshop

• Людмила С***

Чудовий прапор

Достоинства:
    Насичений колір
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

• Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якість товару та швидкість доставки. Все добре.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Замовили прапор, прийшов на наступний день після замовлення, якість перевершило очікування, велике дякую.
    За такі гроші топчик.

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Не соответствует цвет,на фото он темно синий

• Ірина П***

Замовляла з гербом, прийшов без гербу!!! Розчарування... Якість бомба

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар коштує своїх грошей ...

• Валерия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Качественный флажок, полотно хорошее. Спасибо!

• Артем Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Рекомендую всім, хто шукає гарний прапор!

Достоинства:
    якiсть!
    • Продавец  Lemeshop

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прапор на свою ціну відповідає. Трішки жорсткуватий. Не знаю як буде у користуванні. Колір не такий насичений як на фото. Швидка доставка

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Ви заявляете люверси, обробку краю - ДЕ ВОНИ??????? 250 грн за кусок тканини, хоч би совість мали обробити якісно або зробити правдивий опис товару. Ганьба!

Достоинства:
    Недостатки:
    Брехня повна по товару
  • Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прапор стоїть вже більше місяця, дощ та вітер ніяк не впливає на якість!

Достоинства:
    Дуже міцний, стійкий до погодних умов
    • Продавец  Lemeshop

• Лилия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Спасибо ребятам, молодцы быстрая доставка аперативно работают !
    Товаром довольна!Рекомендую!

• Дмитро Б***

Все добре

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже гарний прапор замовляю вдруге

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Немає тих дирочок для карабіну

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, вам трапився пересорт - напишіть нам в особисті і ми допоожемо у вирішенні проблеми.

• Світлана Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Доброго дня,я замовляла 2шт.прапора 140/90,а видали 1,10на 90.Прошу замінити.

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук! Нам прикро, що товар не повністю відповідав вашим очікуванням, напишіть нам в особисті або зателефонуйте до нашого сервісного центру для вирішення питання.

• Артур З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Велике дякую! Дуже чудовий та якісний прапор з гербом Україні! Український прапор з гербом. Його найкрасивіший колір! Мені це дуже сподобалося!

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Флаг качественный, большой, плотная ткань и удобные шнурки для крепления. Спасибо!

• Стефанцов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарний прапор , сервіс теж чудовий!

• Данило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Довгі шнури для кріплення зручні. Виглядає гідно і витримує погодні умови. Рекомендую!

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якісний та яскравий прапор, який ідеально підходить для патріотичних заходів, спортивних подій чи прикраси приміщення. Тканина щільна, кольори насичені

• Виктор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якісний прапор, розміри відповідають. Дякую!

• Оксана К***

Красивий, яскравиц прапор
    На рік вистачило (вигорів, порвався на кутиках)

• Тарас Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дякую за якісний прапор, все супер

• Данило Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прапор якісний, тканина щільна, кольори насичені, Герб чіткий.

• Елена Б***

Прапор хороший!

Достоинства:
    Гарний, якісний
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Дмитро С***

• Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Просто хороший прапор, те що має бути у кожного поважного українця

Достоинства:
    Водовідштовхування, Інтегрований герб
    Недостатки:
    Поки що не знайшов куди причепити
    • Продавец  Lemeshop

• Оксана Б***

Хороший прапор