Отзывы покупателей о Набор для чистки обуви дорожный принадлежности ухода за обувью аксессуары обувный кейс 7 предметов футляр из экокожи щётки кремы салфетка ложка рожок полировка очистка компактный портативный для дома путешествий автомобиля коричневый 3DTOYSLAMP

Оценка пользователей 4.75/5
  • Ірина М***

чудовий набір. все сподобалось

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якість на такі гроші ок, але з щіток лізуть ворсинки, тільки одна щітка з ковпачком тож всі інші після використання мажуть пинал

• Роман Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Дуже класний набір! Рекомендую!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Романе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Очень удобный, компактный набор. Один небольшой минус: одна из щеточек пришла треснутая, но продавец быстро отреагировал и выслал новую. Покупкой довольна.

Достоинства:
    Хороший, удобный и компактный
    Недостатки:
    Надо внимательно проверять
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Євгеній Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Непоганий набір

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Євгенію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Гіль'єрмо К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Берци тепер чисті і доглянуті

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Любовь А***

Корисна річ для подорожі

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Любове! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Удобный компактный набор, который легко помещается в обувном ящике и места занимает очень мало. Предусмотрены крема для темной и светлой обуви

Достоинства:
    Компактный
    Недостатки:
    Не виявлены
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• В'ячеслав Л***

Хороший набор

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, В'ячеславе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Валік С***

Все норм

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня , Валентине! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Мені набір сподобався, він дуже компактний по фото важко оцінити. Кругла щітка не така як на фото не з паралону а просто з щітиною не критично але за це мінус одна зірочка. Якість за свої гроші ок

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Щітки без захисних корпачків тому після першого використання мажуть все інше але не сильно
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Богдане! Дякуємо за зауваження! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Евгения В***

Качество норм. Удобный, небольшой набор.Все есть. В дорогу самое то

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Євгеніє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!