Отзывы покупателей о Мягкие бигуди для волос лента для кудрей завивка волос без нагрева Navi Blue

Оценка пользователей 4.6/5
  • Світлана Г***

Дуже сподобались бігуді

Достоинства:
    Швидка доставка, якісний товар
    • Продавец  StarLight

• Игорь Р***

Швидка відправка. Якісний товар

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Досить довгі - підійдуть і на об'єм, і на довжину. Не достатньо м'які.

Достоинства:
    З своєю функцією цілком справляються
    Недостатки:
    на жаль, не м'які - спати не дуже зручно, а це було першою ознакою, яку шукала
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Оксана! Будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Валерия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отлично работает за свою цену.

Достоинства:
    Подходит для длинных волос, получаются крупные локоны. Нужно надевать на почти высохшие волосы и носить около 2 часов до полного высыхания.
    Недостатки:
    Если не оставлять крабик на волосах пока волосы сохнут, бигуди соскальзывают с головы.
    • Продавец  StarLight

Валерія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хороші бігуді за свої гроші. Вони працюють. З мінусів для мене, що трохи не зручно ходити з цією штукою на голові.

Достоинства:
    за такі гроші супер
    Недостатки:
    затовстий діаметр, якщо у вас не дуже довге волосся
    • Продавец  StarLight

Яна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!