Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Объектив линзы для смартфона 3в1 Широкоугольная, Макро, Рыбий глаз (Fish Eye) Комплект PAVLYSH FE1

Оценка пользователей 4.31/5
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хорошая линза , правда на 16 pro max маленькая , но если взять телефон с одним объективом не особо широким то вполне хорошие фотографии получаются

• Андрей С***

Подрбається

• Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Очень понравилось, рекомендую для необычной съёмки в стиле "звонка в дверь", довольно забавно и прикольно. Брала дочери,ей зашло

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

зручно що є мішечок, в якому це все можна зберігати

Достоинства:
    все працює

• Влад Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Товар прикольний користуюся в з задоволенням

• Маргарита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Перший раз,замовляючи на Розетка,я була розчарована. Лінзи прийшли дві замість трьох,але я бачу відгуки інших,що свідчать про недбалість та безвідповідальність продавця. В усьому іншому все ок.

Достоинства:
    Гарні лінзи,швидка доставка
    Недостатки:
    Безвідповідальний продавець,комплект неповний
    • Продавец  kostor

• Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
    Достоинства:
    Швидка відправка, гарна якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kostor

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все прекрасно,результатом довольны,брали из рыбьего глаза для видео,оказалось на видео ещё лучше чем на фото

Достоинства:
    Удобная,компактная всегда можно носить при себе
    • Продавец  kostor

• Анастасія К***

• Ярослава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все чудово,лінза прекрасно підходить до будь-якого смартфону,зручна

• Святослав М***

Все добре, але прийшло тільки 2 лінзи, лінзи хороші.З доставкою проблем не було

• Поліна Ш***

Товар отличный , рекомендую

• Анастасия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все сподобалось, за свою ціну топчик!

• Кирило Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все розмито в лінзі, неможливо використовувати, в комплекті 2 лінзи замість трьох, це гроші на вітер

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Все
  • Олена

чудові лінзи)
    ефект «рибʼячого ока» саме такий як має бути!! ефект «макро» і «ширококутний» теж працює, але як на мене «ширококутний» схожий на трохи слабше «рибʼяче око»
    прекрасний набір для того щоб урізноманітнити свої фото

Достоинства:
    низька ціна, прекрасна якість
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отримала товар, все відповідає опису

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Доехал прутко і сам товар чудової якості

• Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Товар відповідає повністю опису і є дійсно відповідної якості. Цілком підходить для людей які хочуть дещо урізноманітнити стокові фото і поекспериментувати.

Достоинства:
    Цікавий гаджет
    Недостатки:
    На даний момент не знайшов
    • Продавец  kostor

• Ростислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отримав товар,але в коробці немає Широкутного об'єктива.Хтось вкрав,або забув положити в коробку.Розчаруюсь в послузі.

• Олег Н***

Афігєно
    Купив чисто для фішай, зняв на нього невеликий влог.

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Пару годин думала що нема третьої лінзи.
    Не прикручуйте лінзу до тримача.Щоб було видно вмонтовану лінзу в тримачі)
    Якість добра.Дякую

Достоинства:
    Дуже гарна лінза за маленькі гроші
    Недостатки:
    Інструкція
    • Продавец  kostor

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Фотографує не краще,ніж без неі,але ефект цікавий

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    якість
    • Продавец  kostor

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Купив для приколу, штука цікава, одна лінза має смітинку всередині, трохи видно на фотографіях. Не покладав на них якихось серйозних сподіваннь, тому це не принципово

Достоинства:
    Купилось так, для експеременту, штука цікава
    Недостатки:
    Одна з лінз забруднена всередині, на фото не дуже помітно
    • Продавец  kostor

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

За свої гроші виправдовує себе, поки що задоволені

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  kostor

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Макро лінза чудова, інші не бачу сенсу використовувати

• Данил М***

За свої гроші ок

• Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Не поганий вибір, якщо потрібно сфоткати низку маленьких об'єктів, а камера телефону не впоралася.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  kostor

Шановний Дмитрий, нам прикро що вам несподобався наш товар, ви завжди можете повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання, гарного дня)

• Євгеній Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Удобные линзы для фотографий на телефон.

• Продавец  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Забрала посилку, але в дома виявала ,що відсутня одна лінза.

Недостатки:
    Відсутня одна лінза
    • Продавец  Ovollovo

Шановна Оксана. Якщо ви уважно подивитися на лінзу маленьку вона 2 в 1 на нижній частині надпис MACRO на верхній 0.67Х WIDE розкрутіть їх і у вас зявиться 3 лінза. Ми завжди на звязку в чаті або за телефоном месенджерах вайбер і телеграм.