- Виктория А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Картина подобається, гарно вписується у мою кухню, але якість фарб бажає кращого. Фарби занадто густі, малювати ними неможливо, якщо не додати води, а при додаванні води не вся фарба лягає рівномірно. Також не вистачає середнього за товщиною пензлика
- Достоинства:
- Стильна
- Недостатки:
- Густі фарби
Представник постачальникаВітаю
Дякуємо за відгук. Ми цінуємо фіт-бек від кожного клієнта, та завжди раді виправити ситуацію з приводу фарб, якщо така є. Якщо в майбутньому складеться така ситуація , звертайтесь, ми будемо раді допомогти.
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Made for your Space. Размер картины: 40 x 50
Картина красива, але враховуйте, що трохи складна бо дуже багато мілких комірок.
- Продавец Made for your Space
Дякуємо за відгук.
- Мокич Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Картина на 4, нормальна, але особого задоволення я не отримала.
- Достоинства:
- Яскрава картина
- Недостатки:
- Фарби так собі, з часом загущуться і потрібно роводити водою, тому вони лягають на рівномірно і виходять розводи, цифри не всюди замальовуються
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Картина суперова. Яскрава і стильна. Фарби дуже добрі. Лягають чудово. Рекомендую
- Достоинства:
- Зовсім не складно малювати, дуже затягує
- Недостатки:
- Якість пензликів не дуже
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Гарна картина, багато додаткових кольорів на номери яких більше, вийшло гарно і чудово виглядає на кухні
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Гарне поєднання кольорів, справжня медитація під час малювання, а також прекрасний подарунок собі чи друзям, як декор для інтер'єру
- Достоинства:
- подвійне задоволення : від малювання та яскравого декору
- Недостатки:
- не має
- Нина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Гарна картина. Яскраві кольори