- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Гарний килимок
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Playko
Килимок дуже сподобався, якісно служить впродовж довгого повсякденного користування.
Транспортні розвʼязки для найменших користувачів, завжди зацікавлюють як хлопчиків так і дівчат. Для нашої студії це незамінна річ!- Достоинства:
- Розмір, якість, актуальність малюнку
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дітям килимок сподобався, у нас дуже багато маленьких машинок. Якщо діти ознайомлені з дорожніми правилами та значеннями знаків, їм гратися цікавіше
- Достоинства:
- гарна якість матеріалу та вдалий розмір
- Недостатки:
- непомітила
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дуже гарний килимок. Дитина задоволена
- Валерия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Сину дуже сподобався, він залюбки з ним грається разом з машинками! І круто що килим з матеріалу як «клейонка», зручно що його можна помити! Дякую за килимок
- Достоинства:
- Водонепроникний, великий по розміру, зручно складається
- Недостатки:
- Не знайшла
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Playko
Килим дуже хороший за якістю та дитині він дуже сподобався) Постійно їм грається, бо дуже любить машинки. Дякуємо вам
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Гарний килимок, дитині сподобався
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Сподобалося, дитина в захваті і це саме головне
Він залюбки грається з цим килимок.
Я як мама теж хвилювалася чи зайде йому чи ні. Я рекомендую цей килимок-скатертину іншим дітлахам. Якість 10/10, легко витирається. Я задоволена. Продавець- Достоинства:
- Рекомендую
- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Усе чудово, дитині подобається
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Гарна якість товару
Рекомендую - Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Обрізані дороги, не ясно куди їхати. Не зайшло дитині.
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Килим гарної якості. Дітям дуже сподобався. Рекомендую.
- Достоинства:
- Килим дуже сподобався дітям. Гарної якості.
- Ярослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дуже хороший ігровий килимок
- Достоинства:
- Великий
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дітям сподобалось
- Достоинства:
- Міцність
- Недостатки:
- Не виявив
- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Килимок дуже сподобався, відповідає заявленим характеристикам
- Достоинства:
- Якісний принт, міцний матеріал (легко витирати забруднення)
- Недостатки:
- Загинаються куточки(якщо часто гратися)
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Добрий день! Нам дуже сподобався ваш килим, дитина надзвичайно задоволена і грається постійно, так як любить все повʼязане із машинками. Грається, паркується та вчить правила дорожнього руху. Дякуємо вам
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Кусок клиенки, цена не соответствует .
- Недостатки:
- Качество
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Чудовий килимок-скатертина, нам з дитиною подобається гратися на ньому улюбленими машинками
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дуже задоволена покупкою!
Купили килимок на підлогу з дорогою для гри дитині - це просто знахідка. Дитина із задоволенням грається машинками, може довго бути зайнята. Однозначно рекомендую для дитячої кімнати! - Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Килимок чудовий и дуже якісний. Малюк зацікавився одразу. Доставка швидка, продавець вічний. Дуже дякую за чудову розвагу.
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Гарний коврик. Діти граються із задоволенням. Будують парковки, місто. Подобається, що його можна скласти і заховати, щоб не займав місце, і при потребі діти самі його розкладають і граються
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дитина в захваті
- Любов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Чудова дорога
- Оля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Сину 3 роки, дуже сподобався. Але зверніть увагу, що це як скатертина, а не килим
- Достоинства:
- Зручний, легкий, негабаритний
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дуже гарний килимок. Цілком відповідає опису)
- Лера З***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Сьогодні забрали коврик, постелили на підлогу через 5 хвилин дитина впала на ньому і вдарилася сильно головою о підлогу, килимок дуже поганої якості, він НЕБЕЗПЕЧНИЙ, він ковзає по підлозі і це призводить до травмування!Я вимагаю повернення коштів!
- Продавец Playko
Нам надзвичайно прикро через цей інцидент.
Ми вже контактували з вами в особистих повідомленнях для здійснення повного повернення коштів.
Оскільки виріб виготовлений із щільного вінілу (це високоякісний та зносостійкий матеріал, головними перевагами якого є довговічність, легкість у догляді та повна водонепроникність), він справді не має антиковзкої основи, тому на гладких поверхнях може зміщуватися. Ми вже доповнили опис товару цією важливою інформацією, щоб попередити інших батьків про необхідність фіксації на гладкій підлозі.
Ще раз прийміть наші вибачення!
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Сподобалося
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дорога велика й міцна, відповідає опису.
- Достоинства:
- Якість, розміри, поверхня, що можна мити
- Недостатки:
- Не має
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Хороший килимок, дітям сподобався. Купував на подарунок племінникам. Одразу після розпаковки трохи зам'ятий в місцях згину, але якщо буде лежати постійно розкладений, то загини розрівнюються. На перший погляд начебто проста річ, але для дітей досить пізнавальний, їм цікаво гратися, дотримуватися розмітки та знаків.
- Билык Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дякую за професійну роботу працівників ROZETKA
- Достоинства:
- гарна якість
- Недостатки:
- не виявила
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Playko
Скатертина симпатична, але приїхала у складеному стані і сильно пом'ятою в місцях згину. Не знаю, чи вирівняється.
- Юлія Л***
Напишіть, будь ласка, чи вирівняли чи ні?
- Олександра
Ще ні, думаю, як. Поки просто розкладала на столі, але з нерівностями.
- Ліана Ф***
а не пробували через платок злегка проглядати (без пари і обов'язково через платок, бавовна)? може це допоможе
- ВітаОтзыв от покупателя. Продавец: Playko
За свої гроші — неперевершено. Якість дуже хороша. Міцний матеріал, гарно все промальовано. Дякую. Швидка доставка дуууже.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Нам сподобалось, дякую
- Заднепрян О***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дитина задоволена, дякую
- Достоинства:
- Миється швидко
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Скатерть-коврик дорога супер Ребёнок очень доволен спасибо