Отзывы покупателей о Бутылочка для воды Refill 1000 мл белая с золотистой крышкой
- Євгеній Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут
Вигляд пляшки як на фото. Матеріали виглядають добре. Сподобалось надписи коли треба пити, вони зроблені якимось текстурним лаком. Спочатку в середині був запах, день постояв відкритий і запаху вже не було. Мені пляшка сподобалась, але я ще нею не користувався тому повноцінно оцінити я поки не можу.
- Достоинства:
- Вигляд як на фото. Матеріали нормальні. Майже без запахів.
- Недостатки:
- Не встиг виявити.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут
Сподобалась пляшка. Зручна, легка, стильна. Для мене важливим критерієм було те, що тритан безпечно використовувати під гарячу воду (до 90⁰) на відміну від звичайного пластику
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут
Це вже друга пляшка, дуже сподобалась чорна, тому замовила ще білу. Хороша якість. Спочатку трохи пахне пластиком, але кілька разів промити і дати ніч висохнути відкритою вистачило, щоб він зовсім зник.
Була проблема з браком кришки на цій пляшці, була злама із внутрішньої сторони, я не побачила цього на пошті. Вже дома перевірила і виявилось, що через цю кришку пляшка не герметично закривається.
Написала ввечері продавцю, наступного дня вранці мені відповіли і у той же день швидко відправили заміну кришки. Дуже дякую за чудове обслуговування і хороший товар! Рекомендую. - Юліанна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут
Хороша пляшка, користуюсь з задоволенням
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут
Пляшка наче непогана) але жодного маркування немає… з якого матеріалу вона написано тільки тут.
- Достоинства:
- Гарний обʼєм, мінімалістичний дизайн, не протікає
- Недостатки:
- Немає маркування (який матеріал і т.п.)