Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Замок для велосипеда стальной сегментный велозамок с 3 ключами 83 см велозамок под ключ замок для велосипеда самоката коляски мотоцикла противоугонный с креплением велозамки универсальный YP0705045 WEST BIKING Черный 64944

Оценка пользователей 4.7/5
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Замок якісний, ціна відмінна, відправка мега швидка!

Достоинства:
    Якість, ціна, дуже швидка відправка
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого замка! Приємно, що якість, ціна та швидкість відправки повністю виправдали очікування. Раді, що товар вам підійшов і став у нагоді. Нехай замок надійно служить і забезпечує спокій під час кожної поїздки.

• Руслан Ш***

Все ок.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що замок для велосипеда повністю виправдав ваші очікування. Нехай надійно служить і допомагає безпечно залишати транспорт у будь-якому місці. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Подобаетбся єргономічність та стиль а також простота виконання очікуванних задач

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку замка. Раді, що вам подобається його ергономічність, стиль і зручність у щоденному використанні. Ваша довіра дуже важлива для компанії. Бажаємо надійної та безпечної експлуатації товару ще довгий час!

• Євгеній

Відчувається надійним

Достоинства:
    Компактний, легкий по вазі, зручний у використанні
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що він здається надійним, зручним у використанні, легким та компактним. Вдячні за вибір нашого товару й довіру до якості. Нехай замок надійно служить і допомагає впевнено залишати велосипед у будь-якому місці.

• Олексій В***

Все чудово оперативно

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за високий рейтинг і довіру до нашого товару. Раді, що замок для велосипеда був доставлений оперативно і все пройшло чудово. Нехай надійно служить вам та забезпечує спокій за ваш транспорт. Завжди відкриті до нових замовлень від вас!

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

замок чудовий, доставка швидка, продавці вічливі і компитентні.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що сам товар, швидка доставка та ввічливість і компетентність менеджерів повністю виправдали ваші очікування. Дякуємо за вибір саме цього замка та бажаємо надійного й комфортного користування ним щодня.

• Єдуард В***

Поки норм,час покаже.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та вибір цього замка. Добре, що перші враження позитивні, справді з часом краще видно, як поводиться товар у користуванні. Якщо з’являться додаткові враження чи зауваження, будемо вдячні, якщо поділитеся ними. Бажаємо надійного та безпечного користування.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Виглядає надійним. Можна прикріпити на велкро, на стандартне кріплення фляготримача або кинути просто в рюкзак . Зручно закривати без ключа.

Достоинства:
    Компактність, надійність, ціна
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що вам сподобалися надійність, компактність та зручне кріплення, а також можливість закривати без ключа. Дякуємо, що обрали наш товар. Нехай замок надійно служить і дарує спокій під час кожної поїздки.

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Хороший товар, компактный удобный в пользовании, супер!!!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка для велосипеда! Раді, що він виявився для вас компактним та зручним у користуванні. Ваша довіра дуже цінна. Нехай замок надійно захищає ваш транспорт і приносить лише приємні враження від поїздок.

• Анна

Якісний замок, швидка доставка

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка для велосипеда. Раді, що якість товару та швидкість доставки виправдали очікування. Віримо, що замок надійно захищатиме ваш транспорт тривалий час. Приємного користування та будемо раді бачити вас знову!

• Артем З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Цікаве рішення для такого типу

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого замка для велосипеда. Раді, що вам сподобалося таке рішення та що замок здається зручним у використанні. Нехай надійно служить і забезпечує безпеку вашого транспорту. Завжди будемо раді новим замовленням від вас!

• Оксана С***

Зручний невеличкий міцний замок

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку замка для велосипеда. Раді, що він здається зручним і міцним — саме на це робився акцент при підборі моделі. Нехай надійно слугує та захищає ваш транспорт. Будемо раді бачити вас серед покупців знову.

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Замок чудовий та надійний, зручне кріплення.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка для велосипеда. Раді, що модель виправдала очікування та зручне кріплення вам сподобалося. Ваша довіра дуже цінна для нас. Бажаємо надійного захисту велосипеда та приємного користування товаром!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Задовбують залишити відгук. Так от - тримається в кріпленні на пластиковій защолці, яку треба відгинать кожен раз. Вона зламається через півроку

Достоинства:
    клас захисту
    Недостатки:
    кріплення
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Міцний замок, гарне кріплення)

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого замка. Раді, що він здається вам міцним, а кріплення зручним у користуванні. Ваша довіра дуже цінна. Нехай замок надійно захищає ваш велосипед та іншу техніку і служить довго та безвідмовно.

• Вячеслав П***

Якісний

Достоинства:
    Якісний
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку замка для велосипеда. Раді, що якість товару відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже важлива для компанії. Нехай замок надійно служить і забезпечує безпеку вашого транспорту під час щоденного користування.

• Назар К***

Хороша якість, швидко приїхало

• Ярослав Л***

Хороший

• Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Игорь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Коротковат а так все норм

• Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

На перший погляд виглядає добротним. Подивимось як буде на практиці. Компактний у складеному вигляді. Естетично виглядає на рамі велосипеда. Не займає багато місця.

Достоинства:
    Естетика
    Недостатки:
    Інколи ключ не завжди з першого разу запихається в упор але то дрібниці
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Не пробуйте его сломать. Я решил проверить, смогу ли я сломать его голыми руками. Погнул пару звеньев, так и не смог нормально выровнять

• Продавец  kidsDM

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Я вирішив перевірити, наскільки твердий пластик на цьому ланцюзі. Подряпав його ключем від цього ж замка. Наступне: вирішив подивитися скільки там пластику і скільки "сталі". Так от, сталі там зовсім трошки. Щоб це перевірити, треба просто покласти жовтий кінець ланцюга на потужний ліхтар. Висновок: цей ланцюг зламає руками навіть підліток, краще взяти звичайний ланцюг. Так - не компактно, більша вага, але так буде краще.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо, Дмитре, за Ваш відгук.
      Ланцюг має пластикове покриття для захисту рами від подряпин, всередині — сталеві ланки, які відповідають характеристикам моделі та забезпечують базовий рівень захисту при збереженні компактності й невеликої ваги. За відгуками наших клієнтів, були випадки спроб викрадення велосипедів із цим замком, коли зловмиснику довелося обрізати ворота, щоб забрати велосипед. Тому міцність перевірена, можете не хвилюватись)

• Максим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Купив дітям для велосипедів. Довжини вистачає, кріпиться доволі компактно. Все супер. Відкривається-закривається легко, без зусиль.

Достоинства:
    Виглядає справді міцним
    • Продавец  kidsDM

• Роман З***

Крута штука.

В мене вкралы велик на якому був цей ланцюг ))))
    АЛЕ. Грабіжники перерізали забор до якого був велик привязаний )))) І забрали с Ланцюгом. )))
    С початку здаеться шо ланюг за короткий, але не було жодного випадку щоб мені десь його не вистачило.

Є одна дуже не зручна деталь. Коли хочешь велік причіпити ланцюгом, треба також діставати ключі і відмикати замок. Це трошки задалбує якщо за прогулянку так 2-3 рази робиш.
    Було б круто якщо можна було причіпити велік без цього.

Достоинства:
    Надійна
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо, що поділились своїми враженнями та історією, нам дуже шкода, що так склалось з Вашим велосипедом( також врахуємо Ваші зауваження по товару.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Відправили швидко, усе як на фото
    Для походів до магазину годиться
    Шлейки-защіпки з штучною шкірою, що дозволяє не ковзати по рамі якщо кріпити без болтів

• Денис Т***

Отличный замок! Рекомендую.

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:
    Их нет
    • Продавец  kidsDM

• Андрій К***

Хороша якість, доступна ціна

Достоинства:
    Кращий захист ніж тросові
    Недостатки:
    Вага
    • Продавец  kidsDM

• Назар Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

В принципі я задоволений. Для паркування електро самокату більше не потрібно. Велика кількість сегментів легко дозволяє створити вузол на трубі кріплення деки щоб не було змоги витягнути і обв'язати навколо труби паркування. Щодо безпеки годі сказати, проти лому немає прийому, але перекусити так легко як тросик який важить стільки ж не вийде. Можу рекомендувати

Достоинства:
    Розміри, кількість сегментів, кріплення.
    Недостатки:
    Личинка замка люфтить і в разі кріплення на раму видає трохи звуків але побороти це просто - при запиханні в кріплення не закривати замок, він впреться в замок і все, проблем і звуків немає.
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, приємного користування. Гарного дня!

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Дуже якісний,міцний та хороший замок,користуюсь - одне задволення!!!

Достоинства:
    Ціна та якість!!!

• Богдана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Виглядає стильно і круто легкий у використанні.Дитина задоволена сподіваємось прослужить довго

• Сергей Р***

Отличный велозамок,компактный.

• Продавец  kidsDM

Ми дуже цінуємо ваш відгук! Раді, що змогли виправдати ваші очікування. До нових зустрічей!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Купувався для дитячного велосипеда, користуватись зручно, кріпиться на раму без проблем у складеному вигляді, щоб закрити достатньо натиснути на отвір для ключа.
    Довжини вистачає тільки на одне колесо і раму посередині щоб протягнути.

Достоинства:
    зручно складати, кріплення на раму
    Недостатки:
    можливо не такий довгий як думав
  • Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Замовили дві штуки, отримали на наступний день. Виглядають надійно, подивимось в експлуатації. Ключі різні. Брали для електросамокатів, наче надійно закріпився на рульовій стійці.

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Ну что сказать, так понравился формат, (прикрепил вместо бутылочки для воды), что купил еще два, жене и тестю.

Достоинства:
    Компактность, не болтается, не звенит, выглядит и ощущается надежно.
    Недостатки:
    Замки для порядочных людей) быдло всегда найдет способ украсть Ваш велосипед, при желании :(
    • Продавец  kidsDM

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Тарас А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Крутий замок! Тільки дивіться не панікуйте з кріпленням через 2 стяжки на ліпучках - там є нюанс, все норм чіпляється за раму, просто я спочатку не допер як))) І ще зверніть увагу що люнцюг не такий довгий.

Достоинства:
    Та все норм
    Недостатки:
    *мейд ін чайна...
    • Продавец  kidsDM

• Валентин

Вітаю! Зверніть увагу на фотографії. У вас не вірно встановлено кріплення, а точніше догориногами. Рекомендую перевісити, бо так можна загубити сам замок.

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный

Отличный замок. Компактный, хорошо крепится (прикручивал к раме)