- ГансОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Товар повністю відповідає зазначеним характеристикам та фото. Пакування якісне, комплектація повна. Доставлено швидко. Дякую)
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри повністю відповідають опису, сподобалися якістю пакування та комплектацією, а доставка була швидкою. Дякуємо, що обрали наш товар. Нехай велоокуляри надійно служать і дарують комфорт під час активного відпочинку.
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Купила на подарунок коханому
Задоволена і я і чоловік)- Достоинства:
- Легкі та зручні
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Радий співпраці! Дякую!
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Дуже гарні, легкі та стильні окуляри
- Достоинства:
- Захист від сонця, від пилу та бруду
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Євгеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Непогані окуляри, для велосипеда саме те, повністю закривають очі
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Окуляри спортивні велосипедні ROCKBROS повністю відповідають опису, для велопрогулянок те, що потрібно !
- Достоинства:
- для велопрогулянок те, що потрібно !
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Любомир К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Дуже класні очки.
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Качественное изделие за свою цену. Фотохром реагирует быстро, не запотевают, мошки не залетают. Для велоспорта подходят отлично
- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Не выявлено
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Доставка швидка, якість товару добра!
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Василий М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Отношение к очкам противоречивое: с диоптрийной вставкой сидят отлично, без вставки чувствуешь дискомфорт в районе носа. Диоптрийная вставка фиксируется очень хорошо, но из-за жёсткого пластика переломилась в одном месте после после её извлечения (в очках AVK с поляризационными линзами вставка мягкая, снимается без проблем). Концы дужек очень гибкие, но из-за этого очки трудно надеть, когда на голове закрытый шлем и подшлемник. Приятно удивлён тем, что линзы очков оказались фотохромными.
- Достоинства:
- Диоптрийная вставка, гибкие дужки, приятный на ощупь материал, фотохромные линзы
- Недостатки:
- Жёсткая диоптрийная вставка, ненадёжность конструкции
Спортивные очки с диоптриями - редкость, поэтому критиковать их сильно не стоит. Очки сидят плотно, не падают. Не понравилось то, что снизу имеется большой зазор, а сверху очки захватывают часть лба. Связано это с тем, что расстояние между носоупорами небольшое, приходится сдвигать очки чуть вперёд. Но с солнцезащитной линзой Солнце слепить не будет. Пластик запаха не имеет, приятен на ощупь. Дужки состоят из двух частей: жёстко возле очков, гибко на концах.
Линзы меняются быстро. Пластиковый бортик снизу есть на обеих линзах. Жёсткий чехол для очков можно возить в рюкзаке или велосумке, мягкий мешочек - в кармане.- Достоинства:
- Качество пластика, тактильные ощущения, два чехла (жёсткий и мягкий), гибкие дужки
- Недостатки:
- Плохо сидят на носу, снизу есть зазор
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!
- Сыч Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Мне отправили модель как на картинке, другую бы не стал забирать. Фотохром работает. Нормальной возможности его проверить нет. Солнца увы уже не много)
- Достоинства:
- Фотохромные очки с двумя линзами.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Предыдущие очки тоже были этой компании, но попроще. Эти брал с расчетом на то что буду пользоваться фотохромными, а в итоге даже не пробовал их и пользуюсь поляризованными. Сидят удобно, защищают хорошо, легкие, не дорогие. Что еще нужно?
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Гарні окуляри,особливо фотохромні,рекомендую
- Достоинства:
- гарний товар
- Недостатки:
- Романів Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Окуляри хороші. Катаю з додатковими лінзами, норм. Бувало пітніли але лише підчас стоянки, але швидко провітрюються підчас руху. Задуви мінімальні, але тут більше від форми голови залежить. Ще можна голову нахиляти трохи до низу щоб вітер по щоках не задував в очі.
- Достоинства:
- Дві змінні лінзи які легко міняються, чохол, мікрофібра.
- Недостатки:
- Незначні задуви
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
купил жене только первый день одела доехала до работы говорит очки запотели задувает в глаза глаза слезятся даже говорит хуже чем без очков
- Достоинства:
- Недостатки:
- ПОТЕЮТ . И ЗАДУВАЕТ В ГЛАЗА
- Мирослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Велоокуляри хороші, особливо класна кольорова лінза, вона просто на всі 10/10, від фотохрому очікував трішки більшого. Загалом рекомендую.
- Достоинства:
- Якість, ціна, хороша якість поляризованої лінзи
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Берите, классные, модные, функциональные. Рекомендую!
- Достоинства:
- Дизайн, качество, цена(спасибо за промоакцию продавцу и розетке)
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Обираючи собі окуляри була впевнена, що за таку ціну вони будуть з розряду "ну таке собі", типу, яка ціна така і якість...(
Але відверто признаюся, що помилилась!
Була дуже приємно здивована, окуляри насправді круті, стильні, якісні та підійшли, сіли по формі лиця на всі 100%.
Оправа окулярів легка та на здивування відносно міцна,певна річ, що намагатися їх вигинати та навмисно бити, щоб перевірити чи витримають вони то все, це дурна справа!(. Сидять дуже добре та практично не відчуваються при використанні та активній їзді.
Лінзи заслуговують окремого ( ), оскільки по такій ціні тут фотохром!!! Гарно себе проявляють в яскраву сонячну погоду, гарно відбивають сонячне проміння. В них комфортно та приємно навіть дивитися на прямі промені сонця. Задоволена на всі 100%) Супер, слів нема))).- Достоинства:
- Круті окуляри з фотохромом за таку ціну.
- Продавец kidsDM
- Гапонюк Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Дуже люблю їх. Рекомендую для педалювання у день і в ночі)
- Достоинства:
- Фотохром сила!
- Продавец kidsDM
- Сергей Д***
так это другая модель с перегородкой между стекол
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Все як на картинці! Все приїхало без проблем (укрпошта), коробка без вмятин. Лінза дійсно поляризує непогано! Дизайн бомбічний! В комплекті зручний кейс і серветка. Дуже задоволений. Вже хочу їх спробувати під час їзди.
- Достоинства:
- Зручні, легкі, мають поляризацію, дизайн.
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Левченко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
За такі гроші просто казка. Доставили швидко, кейс дуже крутий. В комплекті 2 лінзи: фотохром і поляризована. Фотохром реально працює - дуже комфортно!
- Достоинства:
- Дуже швидка доставка, гарна упаковка
- Продавец kidsDM
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
По факту получения: коробка немного помята, но чехол и очки - в идеале. В комплекте диоптрийная вставка, 2 линзы (одна фотохромная) тряпочка для протирки и мягкий чехол. Мои первые фотохромные очки. Сидят неплохо. При отсутствии прямых солнечных лучей, при облачности (солнце в дымке) начали визуально темнеть через 30 - 40 секунд. На солнце, уверен, будет намного быстрее. На момент написания отзыва проверить полностью фотохромные показатели нет возможности. Дополню отзыв после тестов на велосипеде.
- Продавец kidsDM
- Ярмоловський Д***Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Оранжевый. Цвет оправы: Черно-красный
Продавець вже вдруге надсилає окуляри іншої моделі натомість цих, при цьому в комплект ставить чек до даних. Все б нічого, якби окуляри, які мені прийшли не коштували 900грн і це не повторювалось би вдруге. Прошу відпишіть що робитимете, оформляти мені замовлення в іншого продавця, чи ви надіслете мені нарешті мої окуляри
- Продавец kidsDM
Доброго дня, нам прикро, що сталася така ситуація вдруге. Помилились, вибачте. З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення даного питання.
Купуючи будьте готові, шо ваше замовлення переплутають, і пришлють окуляри на третину дешевші. сподіваюсь, що це проста людська помилка а не спеціально зроблений вчинок. замовив знову, очікую на доставку, сподіваюсь більше не повториться
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ми приносимо щирі вибачення за незручності, які виникли через помилку з вашим замовленням. Нажаль склад помилився при пакуванні Вашого товару. Формуємо та відправляємо Ваше замовлення повторно. Дякуємо за те, що вибрали наш магазин.