- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Якість влаштовує, повністю задоволен
- Достоинства:
- Гарний на смак
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец НАТАЛ
Олег, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Валентина О***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Дуже чудовий і смачний.
Я знатно "підсіла "на цього продавця, тут все дуже смачне і корисне. Беру вже не вперше тут багато чого. Горішки, сухофрукти на камери, цукати, ізюм, все дуже якісне. Дякую за вашу сумлінну працю.- Достоинства:
- Все
- Продавец НАТАЛ
Валентина, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Аліна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Звичайні родзинки.
- Продавец НАТАЛ
Аліна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Товар відмінної якості.
- Достоинства:
- Гарно запакований. Вчасно відправлений.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец НАТАЛ
Оксана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Как-то и забыл, что кишмиш сладкий сорт. Этот изюм какой-то излишне сладкий.
- Достоинства:
- Изюмно-изюмный вкус.
- Недостатки:
- Приторно сладкий.
- Продавец НАТАЛ
Олександр, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Якість відмінна.
Сподобалось.- Продавец НАТАЛ
Ірина, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Все свіженьке, гарно запаковано, дякую!
- Продавец НАТАЛ
Наталія, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Дякую.
- Достоинства:
- Смачно.
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- Игорь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
изюм мелкий, но это плюс, так как в кожуре много полезных веществ
- Достоинства:
- хорошего качества изюм, светлый - как на фото продавца
- Недостатки:
- не обнаружил
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Корисності від Бузі. Общий вес: 1000. Упаковка: Дой-пак
Класні, смачні, чистенькі родзинки
- Достоинства:
- Сподобались
- Продавец Корисності від Бузі
Щиро дякую за відгук)