- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Гіркуватий смак, надто штучний.
- Достоинства:
- Не виявлено.
- Недостатки:
- Дуже хімічний смак.
- Продавец НАТАЛ
Ірина, сам плід кумват з гіркуватим присматок бо він з кожурі проходить процес підготовки до цукату. Можливо це не Вас цукат з таким смаком. Багатьом він до вподоби. Якість як для цукату в нормі.
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Super
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Дуже смачний мікс, свіжий та насичений смаком!)
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- елена п***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Как раз такой , какой должен быть, довольны
- Достоинства:
- Свежий,вкусный,понравился
- Недостатки:
- Не обнаружили
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Кумкват мiкс, рiзнокольоровий, дуже смачний, гарно для перекусу i корисно
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!
- Касьян Г***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Товар хороший. вкусный, хорошо упакованый, быстрая доставка
- Достоинства:
- Вкус, качество
- Недостатки:
- Не заметила
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Швидко доставили. Товар чудовий і смачний!
- Достоинства:
- Швидко, якісно
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за відгук. Смачного!
- Ярослав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Вирішив відмовитись від цукерок і купив собі фруктів. Смачно і корисно
- Достоинства:
- Смачно і корисно
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Мені звичайний сподобався більше, але замовити скуштувати можна. Все супер
- Достоинства:
- Смачно
Дякуємо за відгук
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Смачні, все супер
Дякуємо за відгук!
Будемо раді вашим новим замовленням)
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Гіркуватий дуже хімічний присмак, на любітеля
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Смачні
- Достоинства:
- Корисні і смачні
Дякуємо за відгук!
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Быстрая доставка, очень вкусно и полезно
- Достоинства:
- К чаю то что нужно супер,спасибо
Дякуємо за відгук !
Звертайтесь ще )
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 1000. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Дуже смачний мікс, свіжий та насичений!
- Достоинства:
- Має непогані поживні характеристики: містить вітаміни А, Е, К, С, В-групи, мікроелементи як-от калій, кальцій, магній.
- Недостатки:
- Попри корисні властивості, це все-таки цукати/сушені фрукти — тобто цукру/сиропу може бути більше, ніж у свіжому фрукті. Треба враховувати, якщо слідкуєте за цукром у раціоні.
- Продавец MAXIRA
Щиро дякуємо за розгорнутий відгук !
Звертайтесь
Заказ ,при йшов швидко.
- Достоинства:
- Дуже свіжі та смачні
- Продавец MAXIRA
Ми раді, що ви задоволені !
Звертайтесь ще )
- Наталя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 1000. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Дуже смачний. Дякую!
- Продавец MAXIRA
Будь ласка ) насолоджуйтесь, та звертайтесь знову