Отзывы покупателей о Флаг Украины Государственный из стрейч-атласа 90 х 140 см с сине-желтым дизайном, оборудованный карманом для флагштока

Оценка пользователей 4.14/5
  • Руслан

Все ок

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороший прапор! Подарунку були раді. Кольори яскраві, якість матеріалу та пошиву добра.

• Продавец  Lemeshop

Шановна Олена, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Тарас Б***

Відмінна якість.

• Леся В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прапор прекрасний, якісний, гарно пошитий.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не побачила
  • Виктория И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прапор сподобався. Яскраві кольори, якісна тканина, пошитий акуратно, строчки рівні. Розмір по довжині менше на 2 см, по ширині на 3см, але при його розмірі, це взагалі ніяк не видно. Якби не читала попередні відгуки, переміряти б і не подумала.

• Черняк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Не відповідає заявленим розмірам. Отримала прапор з такими розмірами: 85 х 136.
    Якість тканини гарна. Насичені кольори.

• Продавец  kayfovoshop

Шановна Алла, нам прикро що вам попався прапор меншого розміра скоріш за все брак при виробництві. Ви можете повернути або обміняти товар.

• Шимченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Таке собі, колір та матеріал гарний. Розмір не відповідає, 1,2*0,8. Пошив поганий, нітки не якісні і пошив фіговий. Висить на вулиці - як себе поведе. Невідомо

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Нитки стирчать, розмір 1,2*0,8
    • Продавец  kayfovoshop

Шановний Олександр. Нам прикро але скоріш за все вам попався брак. Ви можете обміняти на новий товар або повернути його. Будь ласка напишіть нам або зателефонуйте для вирішення.

• Лук'ян Ш***
    Продавец: Lemeshop

Топ