Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Glass.CR для Samsung Tab A8 2021 X200/X205 (ARM60261) [79897]
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Витягнула захисне скло з пакунка, а воно вже розбите. Не знаю, чи його таким поклав туди відправник, чи це сталося при доставці Новою Поштою. Якщо воно тріснуло при транспортуванні, то навряд чи воно годиться для використання екрана планшета. Гроші на вітер
- Достоинства:
- не побачила
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Хороше скло
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Запорожець О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Чудова річ, восьмий раз купляю
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Гарне скло, купували дитині на планшет. Клеїла самостійно, все чудово лягло, ніде не лишилось повітря, все добре.
Тримайтеся гарно, особливо зважаючи на те, які випробування воно проходило під час користування))
Вже 4 місяці як на планшеті, з'явились в деяких місцях щербинки, але це виключно залежить від активного користувача.- Достоинства:
- Гарна якість, хороша ціна, легко клеїться
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Нікіта Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Спочатку лягло непогано, проте під час видалення пилу з'явилась ґуля, яка категорично ніяк не хоче прибиратись (
- Недостатки:
- Не про клеєний кут екрану
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Пришлось делать возврат,т.к. даже сам мастер по поклейке стёкол не смог хорошо приклеить,хотя промчался 45 минут. Верхний левый край вообще не клеился ни в какую.
- Недостатки:
- Нормально не приклеилось
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Гарне скло
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Скло не підходить за розміром зовсім!
Виріз під камеру не по центру!
Жах
За таку ціну і таке розчарування!!(((
Не рекомендую.- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Зовсім не підходить за розміром
Не має в комплекті направляючих наклейок
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Чудове скло, лягло ідеально, клеїли працівники розетки
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Стекло отличного качества, село великолепно. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Скло сподобалось. В магазині дали перевірити, упаковано в мішечок пластикова форма. Приклеїлось легко і без проблем, встановлював сам, виглядає ідеально. В комплекті волога і тканева серветка.
- Недостатки:
- В порівнянні з іншими ціна дорожче, але захист планшета її перекриває.
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Шикарное стекло. Приклеилось легко, почти само. Пропусков нет. Закругленные края. Дали проверить в магазине, проблем не было с этим.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Цена разве что
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Погорелов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Окрема подяка кур'єру
- Достоинства:
- Товар відповідає рекламі
- Недостатки:
- Після завантаження та тижневої експлуатації не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Павло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Дуже гарне скло. Сіло з першого разу. Все добре, дякую.
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- А. О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Стекло неплохое. Следите за размером. До 2019 года модель имеет размер 7", после - 10,5"
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Беру це скло вдруге. При отриманні відразу помітив удешевління. Перше було в пластиковому жорсткому коробі, точно як на фото продавця. Це ж прийшло в картонному пакеті. При поклейці також виявилося, що Армостандарт погіршив якість..(( Прикладаю фото, як погано проклеївся весь лівий бік. Для порівняння додаю і фото правого.
- Достоинства:
- Колись були..
- Недостатки:
- Присутній брак в проклейці країв
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Огляд на пошті не дозволили відкрити та перевірити цілісність товару. Скло не придатне для використання. Зіпсований настрій та витрачені кошти.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зіпсоване скло.
- Александр Б***
Як такі товари можна не дозволяти перевіряти? Не дозволили перевірити - я б відмовився відразу не задумуючись. На ньому що, світ зійшовся? Ось тільки цікаво, чий це такий підвох? Примхи самої пошти, чи продавець не надав право огляду при отриманні...?
- Андрей О***Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Размеры соответствуют,клеется без проблем
- Достоинства:
- Олеофобка,края стекла закругленные,что удобно при пользовании жестами
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.