Отзывы покупателей о Стол журнальный приставной Терри Комбо Ferrum-decor 345x662x440 Белый металл ДСП Бетон 16 мм (TERRIK014)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Лідія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет столешницы: Бетон. Ширина: 66.2. Глубина: 44

Дякую продавцю за блискавичну заміну деталі пошкодженого корпусу!

Достоинства:
    Зручний, гарний,легко збирається
    • Продавец  КАЙРОН

Дуже дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Лідія Ш***

Товар хороший, якби не тріщина на металевому корпусі.

• Продавец  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Для вирішення питання з Вами зв'яжеться менеджер, очікуйте, будь ласка.

• Лідія Ш***

Дякую ,замінили деталь корпусу яка була пощкоджена.

• Леся Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 66.2. Глубина: 44

Столик дуже зручний для роботи на ноутбуці сидячи на дивані чи кріслі. Займає мало місця в кімнаті. Цей столик можна також використати як приставний біля дивану щоб випити кави чи чаю. Також ще можна розвернути в горизонтальне положення і використовувати для прийому гостей. Дуже задоволена.

• Продавец  КАЙРОН

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!) Користуйтеся із задоволенням!))

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет столешницы: Дуб артизан. Ширина: 66.2. Глубина: 44

Дякую за столик. Сподобався дизайн, стільниці відмінної якості. Зібрала сама за 10 хвилин. Я задоволена.

Достоинства:
    Якість, легка збірка, гарна ідея!
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук!) Користуйтеся із задоволенням!))

• роман в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет столешницы: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 66.2. Глубина: 44

Достоинства:
    Ціна якість

Дякуємо за відгук!

• Микола В***

Співвідношення ціна -якість - топ. Магніти тримають дощечку намертво) зручний. За ним Ок навіть працювати. Нашому вже роки півтора, все з ним добре. Фарба ніжок не облазить, нічого ніде не відклеюється. Рідина потрапляла, нічого не надулося. Єдиний нюанс - не супер рівна порізка, але за цю ціну ті кілька міліметрів не важливі

• Продавец  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Панченко В***

Товар хороший. Але дощечка, що кріпиться на магніти погано тримає хоча їх там 6 шт. А так супер. Має три варіанти використання.

Достоинства:
    Легка, зручна.
    Недостатки:
    Погано тримається дощечка на магнітах
    • Продавец  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук!

• Андрій

Для використання з ноутбуком біля дивана - саме те. Конструкція доволі надійна і приємно виглядає, є кілька нюансів. Опори трохи скошені в бік, це помітно, але використанню не заважає, єдине, що через це не зовсім рівно стає верхня плита-підставка.

Достоинства:
    Конструкція, вигляд
    Недостатки:
    Могло б бути рівнішим
    • Продавец  КАЙРОН

Дякуємо за відгук!

• Олександр

Виглядає стильно і дуже функціональний. Коли користуєшся сам, то ставиш у вертикальне положення. Коли приходять друзі, то розкладаєш горизонтально щоб вмістилось побільше тарілок. Боявся, що дощечка, яка перекладається, буде відпадати, але вона тримається дуже міцно на 6 магнітах. Я їх навіть трошки заклеїв щоб не так сильно притягувались.
    З мінусів одна ніжка була якоюсь не рівною, але це могли і на пошті погнути. Легко вирівнялась руками.

• Продавец  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо за відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!)
      Всі наші товари перед відправленням перевіряються. Але, на жаль, бувають випадки, коли товар під час транспортування можуть пошкодити або погнути. В таких ситуаціях ми відправляємо деталі за наш рахунок.