- Юрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Диаметр: 22
Сковорідки супер.але коли будете закручувати кришку будьте обережні. Пережав може лопнути.
- Достоинства:
- Не пригорає. готую все.
- Недостатки:
- З часом ручка вибілюється так що майте на увазі.
- Продавец SKL SHOP
Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням. Миру Вам і гарного дня!
- Дамір П***
Чи не відлітає з часом ручка?
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Користуемося вже півроку, звісно важка бо це чугун, але ж і готувати на ній одне задоволення - чудово розподіляе тепло. Поверхня здалася шорстка і до кінця не вірив що млинці не будать прилипати. І був приемно здивований коли спробував - все чудово виходить.
- Достоинства:
- Надійна, чудово розподіляє тепло по всьому обьему
- Недостатки:
- В місті пиеднання дерев'яної ручки до скаворідки , дерево підгорає
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю сковороди та її теплопровідністю. Щодо підгорання дерев'яної ручки – рекомендуємо уникати тривалого впливу відкритого вогню або високих температур на місце з'єднання. Якщо у вас залишилися питання, будемо раді допомогти.
З повагою,
TM BRIZOLL
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода покрита бульбашками, кришка щільно не прилягає
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Нажаль вимушний повернути Вам пательню, так як вона має явний дефект. А саме, у неї не пласке дно, а з випуклою центральною частиною підкресленою мікро тріщіною. Саме з-за цього на ній не можливо готувати на індукційній плиті, так як гріється виключно центр пателіні діаметром 6-8 см, а інша площина залишається холодною. До того ж на скляній поверхні індукційної плити пательня дуже сильно хитається і сковзить по поверхні царапаючи її.
- Достоинства:
- Чугун
- Недостатки:
- брак площини днища
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop. Диаметр: 22
Все добре, гарний товар, вартий своєї ціни
- Продавец Dagaz-shop
Анна, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку . Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Павло К***Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
"Товар для доробки напильником" - зроблено китайцями для недолюдей... Замовив 3 різні сковороди цього бренду - всі сковороди - можна порізатись об нерівності (навіть з боку робочої поверхні... Об одну зі сковорідок порізав пальці, провівши по робочій поверхні)