Отзывы покупателей о Сковорода чугунная BRIZOLL Optima-Bordo 20*3.5см с бордовой ручкой

Код:  372035751
Оценка пользователей 3.69/5
  • Олексій Х***

Чудова сковорідка ,надійна

Достоинства:
    Довговічність
    Недостатки:
    Важка для жінки

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сковорідка вам подобається та відповідає очікуванням щодо надійності. Чавун дійсно має значну вагу, адже саме вона забезпечує довговічність та рівномірне нагрівання.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Купила чавунну сковорідку, намагаюся прикрутити ручка. Ручка не відповідає розмірам виїмки на сковороді і на сковороді ще є тріщина всередині.

Достоинства:
    Чавунна
    Недостатки:
    Якість

Дякуємо за ваш відгук!
      Отвір у чавунній сковорідці не повинен співпадати за розміром з виїмкою на дерев'яній ручці — це конструктивна особливість. У сковорідці отвір має різьбу, а в ручці — гладкий отвір для металевої шпильки, яка вкручується саме в різьбовий отвір на сковороді та фіксується гайкою і тильником, що йдуть у комплекті.
      Будь ласка, зверніться до інструкції на упаковці — там детально описано процес встановлення ручки.

Щодо можливого дефекту у вигляді тріщини — якщо це дійсно тріщина, а не литтєва лінія, рекомендуємо звернутися в сервіс Rozetka для обміну товару.

TM BRIZOLL.

• Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Гарна сковорідка. Важка, як і будь-що з чавуна. Останні роки надавала перевагу сковорідкам з антипригарним покриттям, та як би не старалась поводитись з ними акуратно, все одно більше року вони в мене не живуть. Тому вирішила перейти на чавунні. З чавуном є досвід, і ці сковорідки передаються з покоління в покоління. Ручка, як на мене, слабувата. Але за таку ціну цілком нормально. Ну і так, будь-який посуд потребує догляду. Тому перш ніж вибирати сковорідку, треба б подивитись якесь відео порівняння різних сковорідок, щоб обрати те що підійде саме вам.

Достоинства:
    Гарна якість, не вбиваємий матеріал
    Недостатки:
    Ручка виглядає слабкуватою для такої масивної сковорідки.

Дякуємо за ваш детальний відгук! Радий, що ви оцінили якість нашої чавунної сковорідки. Ваша думка щодо конструкції ручки для нас важлива — ми постійно вдосконалюємо вироби, зважаючи на відгуки покупців. Дійсно, чавунний посуд за правильного догляду служить десятиліттями, і ми впевнені, що ця сковорідка також стане надійною у вашій кухні.

TM BRIZOLL.

• Наталя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Зовсім не чавун! Придбала кілька років тому. На ній могла хіба що посмажити зажарку, усе інше прилипало до сковорідки, хоча мила постійно і змащувала олією. Тому купила нову і цю закинула. А тепер саме цікаве. Вчора старий посуд вирішили віднести в пункт прийому металів. То виявилося що це зовсім НЕ ЧАВУН, а звичайний метал пофарбований. І тоді я зрозуміла чому овочі при жарці фарбувалися в чорний колір.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не чавун, фарбує продукти, дуже важкп

Дякуємо за відгук.

1. Матеріал виробу
      Сковорода Brizoll Optima виготовлена з литого чавуну. Усередині немає фарби — лише захисний шар із полімеризованої рослинної олії. В пунктах прийому металобрухту часто плутають чавун зі сталлю, оскільки визначають матеріал лише на око чи магнітом, що не є достовірно.

2. Чорний колір на їжі
      Це не фарба, а залишки зруйнованого або надлишкового шару олії, який полімеризувався і відшаровувався. Таке трапляється, якщо наносити надто товстий шар олії, перегрівати сковороду або мити її агресивними засобами.

3. Чому липло
      Чавун потребує правильного догляду і “наприцювання” шару. Якщо сковороду не прогрівати 3–5 хвилин, використовувати мало олії чи готувати кислі страви на ще «молодому» шарі, продукти можуть пригорати.

4. Як виправити

* Помити гарячою водою, висушити насухо.
      * Змастити дуже тонким шаром олії, витерти надлишок.
      * Прожарити у духовці 200–230 °C приблизно 1 годину, повторити 2–3 рази.
      * Перші кілька приготувань використовувати прості некислі страви.

5. Як відрізнити чавун
      Чавун важчий, має зернисту структуру на зрізі, звук при постукуванні глухий. Сталь дзвенить і легша.

У разі підозри на брак ви можете надіслати фото виробу на пошту [email protected] — ми перевіримо.

З повагою, TM BRIZOLL.

• Олександр З***

Жах!!!
    Навіть чавун відлити якісно вже не можуть.
    На робочій поверхні виступи, за які чіпляється інструмент.
    Ручку встановити без слюсарних робіт не можливо.
    В совку навіть, такого не було.
    Оглядайте при покупці!

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сковорода просто ужасная!Все пристает,когда моешь пахнет металом(ржавчиной),после приготовления отбивных ,в ней остался от них коричневый отпечаток,который не отмывается

Привіт! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з сковородою. Чорний наліт і запах металу можуть виникати через залишки олії або інших продуктів, що використовуються для приготування їжі. Щоб уникнути цього, важливо правильно підготувати сковороду перед першим використанням і після кожного приготування ретельно її очищати, не використовуючи агресивних миючих засобів.

Рекомендуємо після миття ретельно висушувати сковороду і змащувати її тонким шаром олії, щоб створити антипригарний шар. Якщо залишаються труднощі з очищенням, звертайтесь до нас на **[email protected]**, і ми надамо детальніші рекомендації щодо догляду.

[email protected]

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Тривалий час переходжу на чавунниі сковорідки з звичайних антипригарних, за ними також потрібен догляд і на відміну від антипригарних вони не надто дружать з водою (якщо замочувати буде виникати корозія). Ця сковорідка непогана, оптимальний розмір на засмажування, ручка непогана і певне невеличкий і + і - зйомна ручка, її можна зняти і щось запікати в духовій шафі але через це вона люфтить і постійно потрібно підкручувати. Що прям відчутний мінус це її вага, прям важка, однією рукою підняти та тримати потрібно постаратись, бо навіть чавунна жаровня 38Діаметром і вища бортами в 2 рази така ж по вазі.

Достоинства:
    оптимальний розмір,гарно виконує свої функції якщо правильно з нею поводитись.
    Недостатки:
    вага (дуже важка навіть для чавунної)
  • Роман М***

Гарна пательня)

Достоинства:
    Гарна пательня)
    Недостатки:
    Трохи заважка
  • ВИТАЛИЙ с***

Очень хороший товар

• Андрей П***

Дуже задоволений

• Прокопович А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Я не супер повар але вже готовив деруну, яєчню з помідорами,баклажани, м'ясо без жодних проблем, нічого не пристає, зручно та просто готується. Задоволений на всі сто ! Тим більші за такі смішні гроші. Що треба зробити для цього :
    1. Після кожної жарки я мию сковороду, даю воді стекти і ставлю на вогонь на 2 хвилини щоб каплі води, вологи випарилос з сковороди після чого капаю олію на сковороду і все ! Ніякої ржавчини взагалі!
    2. Більше ніякої обробки! Нічого не видумуйте бо нічого і не треба

Достоинства:
    Чудова сковорідка
    Недостатки:
    Потребує догляду
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

В целом ок, но есть один нюанс. Сковорода окрашивает продукты чем-то черным. Отмыть не получается. Вроде хорошо помыл, смазал смальцем, провел салфеткой, а она черная.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Покрытие

Дякуємо за ваш відгук! Темний колір приготовленої їжі може виникати через рослинну олію, якою покрито сковороду на виробництві. Це абсолютно безпечно і не впливає на смак. Темний відтінок їжі також може з'явитися через тривалий контакт з кислими продуктами. Радимо після приготування їжі одразу її перекладати в інший посуд. Якщо ви маєте додаткові питання або потребуєте допомоги, будь ласка, звертайтеся до нас [email protected]

• светлана т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Мені не сподобалось ця пательня їжу подогріваєш стає чорною від нальоту та ще прилипає

Достоинства:
    Недостатки:
    Прилипає їжа до пательні

Дякуємо за ваш відгук! Темний колір приготовленої їжі може виникати через рослинну олію, якою покрито казанпательня на виробництві. Це абсолютно безпечно і не впливає на смак.
      Іноді в процесі приготування їжа може приставати до поверхні посуду. Так відбувається коли для приготування використовується недостатня кількість олії або жиру або коли зношується шар захисного покриття, або Ваш посуд новий і ще не набув достатнього покриття.
      - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      ЯК УСУНУТИ ПРОБЛЕМУ?
      - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      Розподіліть по внутрішній поверхні посуду що найменше 1 чайну ложку олії і поступово розігрійте його до максимальної температури, прогрійте так 3-5 хв і дайте йому остигнути. Промийте та почистіть його поверхню щіткою для посуду, після ретельно просушіть його на плиті до повного випаровування вологи. Змастіть та добре натріть чистий гарячий посуд олією. Як остигне можете приступати до приготування.
      Перед приготуванням завжди додавайте олію і трохи прогрівайте посуд. Якщо ви маєте додаткові питання або потребуєте допомоги, будь ласка, звертайтеся до нас. З повагою, TM BRIZOLL

• Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 22

Гарна Сковорода, але трішечки треба підготувати до роботи

З мінусів - різьба під ручку може з часом вас підвести

• Антонина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 22

Гарна пательня за цю ціну

• СВІТЛАНА К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Сковорідка конструктивно зроблена не правильно,ручка не зручна ,можливо для газової плити підходить,а для електричної панелі ні.РУЧКА має стирчали догори,а не бути парально з поверхнею.Буду користуватися,але дуже не зручно. Виробник зробив тільки гарну пательню, ручка відстій

Достоинства:
    Чавунна пательня гарна
    Недостатки:
    РУЧКА не зручна,цукерки не входить між ручкою та плитою,взятися ме можливо

Добрий день! Очевидно має місце брак. Ви можете написати звернення на електронну адресу нашого сервісного центру s.info@brizoll. com і Вам обміняють цю сковороду.

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

я поняття не маю як прикрутити ручку до сковорідки. різьби немає

Достоинства:
    не можу оцінити, так як не знаю як нею користуватись тепер
    Недостатки:
    відсутня різьба

Добрий день! Ви можете звернутись до продавця і зробити обмін товару.

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Не было резьбы в сковороде, нарезал сам метчиком!

Недостатки:
    При получении осматривайте!
  • Андрій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Якістю задоволений. Приєднання ручки не дуже зручнє, але досить надійне. Якщо доглядати, як треба, не залишати мокрою після миття - ніякої корозії не утворюється.

Достоинства:
    Зручна і якісна
  • Евгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Гарна сковорідка,важка,нічого не пристає,якщо правильно користуватися

Достоинства:
    Чугун
  • игорь ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Сковорідка суперова, їжа не прилипає. Щоб ручку прикрутить використовуйте куплений шестигранник.

Достоинства:
    Гарна і екологічна, без покриття тефлона
    Недостатки:
    Комплектний шестигранник
  • Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Упаковка ціла, тяжка! Зауважень до якості не маю!

Достоинства:
    Шестиграннік у комплекті!
  • Юрий

Не 26 а 27 см в диаметре. Крышка не подошла

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Якість доставки на фото. І ще потім Розетка та її система фіксує у своїй системі низький рейтинг для замовника який відмовляється від подібних замовлень.

Достоинства:
    Ціна і відповідальність товару

Вітаємо, Віталій.
      Нам дуже шкода, що у вас склалося негативне враження про наш продукт. Для того, щоб гідно оцінити нашу сковороду - рекомендуємо вам нею скористатися і сповна оцінити її якості та переваги.

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Сковорода гарна але ручка чомусь не до кінця вкрутилась і трохи крутиться.

• Науменко П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MrPot. Диаметр: 28

Класна пательня що до приготування страв так і до застосування в якості вбивчого предмету.

Достоинства:
    Тяжка
  • Алексей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

В цілому не поганий варіант, але багато нюансів. Потрібно сформувати захисний шар на поверхні олією чи чимось подібним самостійно. Іржа дуже швидко виникає якщо не витерти залишки води після миття.

Достоинства:
    Товста, приготування їжі рівномірне, після відповідних маніпуляцій придатна до своєї роботи
    Недостатки:
    Сильно піддається окисненню/ (іржі) та має дуже ширшаву поверхню, велику вагу. Потребує постійного догляду в плані сухості та обробки поверхні.
  • Иван Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Отличная сковорода. Ничего не прилипает.

• Георгий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Это вещь, которую Ты берёшь в руки и понимаешь, что она качественная. Супер сковородка. Для тренировок подойдёт тоже так как тяжёлая. Только на крепление ручки пришлось накрутить гайку на 10.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Никому не рекомендую данную сковородку!Ужасное качество,после месяца пользования сковородой она превратилась в облезшую ржавую посудину.Фото прилагаю.Запах невозможно вымыть и вычистить. Краска или чем там она покрыта постоянно облазит и ее невозможно смыть. Употреблять еду,которую там готовишь вместе с непонятным веществом,что покрывает стенки сковороды,это просто небезопасно!Разочарована и возмущена!

Недостатки:
    Плохое качество,запах,облазит краска
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Отличная сковорода!Жарить одно удовольствие.Учитывайте,что она не лёгкая,подойдёт не для каждой хрупкой,женской руки).

Достоинства:
    Массивная,качественно сделана.Чувствуешь, что держишь вещь в руках .
    Недостатки:
    Пока не обнаружены
  • Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Отримав через день після замовлення.Товаром задоволенний,одразу і протестував. Пожарив котлети.Не пригорають, на невеликому вогні прожарюються добре, завдяки товстому днищу.

• Алла З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Очень понравилась сковорода, тяжелая, качественная. Жарит отлично.

Достоинства:
    Качественная, жарит отлично.
  • Макс Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Неверно сделано отверстие под ручку. Пришлось самому допиливать ручку и прикручивать обратной стороной. Не было времени и желания заниматься возвратами.

Достоинства:
    Чугун. Цена
    Недостатки:
    Брак в ручке.
    • Анастасія Б***

Вы не той стороной прикрутили ,то конечно вам не подошло , надпись на ручке должны быть сверху.
      Ведь ручка идёт чуть на искосок.

• Люблю Р***

в шоці... на картинці ж видно як повино бути

• Антон Б***

Ахахаххаха, ручка вверх ногами

• Татьяна Ч***

Отличная Сковорода! Рекомендую

Достоинства:
    Цена
  • Альона Ч***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Це просто жах, замовила перший раз прийшла вся вздута. Замовляю другий раз приходить все те саме. Як так можна відноситись до покупців?

Недостатки:
    Вся емаль вздута

Вітаю! Наш чавунний посуд не покривається емаллю, тому така проблема не повинна виникати. Щоб ми могли розібратися в ситуації, будь ласка, надішліть фото дефекту на нашу пошту [email protected]. Ми обов'язково допоможемо вам вирішити це питання.

• Женя Б***

повернули?