Отзывы покупателей о Светоотражающий Жилет Comshop с Крос-Лентами на Резинке с Замком-фиксатором Универсальный Размер

• Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Icons Workshop

Ці стрічки спасіння просто, придбала собі і доньці. Коли ввечері в темноті, без ліхтарів йдеш додому - машини хоч бачать тебе і не так лячно переходити вулицю. На жаль з цими відключеннями саме те що треба, щоб безпечно дійти додому увечері.

Достоинства:
    Легко складаються в сумку, можно носити з собою постійно, не спадають при носінні, регулюються як на дитину так і на дорослого
    Недостатки:
    Не має
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Icons Workshop

Відмінний продавець! Замовлення обробили швидко, відправили без затримок. Товар повністю відповідає опису, якість хороша. Все акуратно запаковано. Рекомендую до співпраці

• Любов З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Icons Workshop

Прекрасний товар, чудово відбиває світло в темну пору доби, зручна застібка, легко регулюється розмір

• Лілія к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Icons Workshop

Просто Чудова річ!Зараз в часи вимкнення світла я вважаю що кожен пішохід має бути вдягнений за для власної безпеки.Я тепер ходжу спокійно коли на вулиці темно.Якість виробу дуже хороша!Окрема подяка продавцеві за швидкість .Рекомендую

Достоинства:
    Дуже хороша якість
    Недостатки:
  • Олександр Д***