Отзывы покупателей о Подгузники Libero Touch Pants Размер 7 (16-26 кг) 26 шт (7322541739786)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Відмінна якість, дуже вдалий дизайн. Дякуємо за подарунок, серветки, теж топові, перейшли повністю на догляд від Libero.

Достоинства:
    Чудова якість та дизайн, не виділяється візерунок з під одягу.

Анно, вітаємо!
      Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Надзвичайно приємно чути, що Вам сподобалась якість та дизайн підгузків-трусиків Libero Touch — ми дійсно прагнемо, щоб підгузки були не лише надійними, а й непомітними під одягом. Раді, що Ви оцінили і наші серветки та обрали Libero для щоденного догляду. Підгузки-трусики Libero Touch забезпечують м’якість, гарну посадку та надійний захист від протікань, щоб малюк почувався комфортно протягом усього дня.
      Дякуємо, що обираєте Libero!

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44

Зручні ,м'які не натирають . Не протікають .

Тетяно, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір підгузків-трусиків Libero! Раді чути, що підгузки-трусики Libero Touch Pants відповідають Вашим очікуванням – м’якість і захист без протікань завжди були нашим пріоритетом. Бажаємо приємних покупок!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Супер якість,ніколи не було ніяких попрілостей чи почервонінь. На 11 кг беру 7 розмір

Тетяно, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Libero та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Touch Pants! Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо приємних покупок!

• Мавел М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78

Другий раз замовляю, все ок!

Достоинства:
    Швидко привезли! Поклали додаткова дитячі вологі салфетки, дуже приємно!

Мавел, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Libero та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Touch Pants! Для нас важлива Ваша думка.

• Сергій К***

дуже якісні, гарно тримають вологу і гарно розтягуються, в той же час мякі

Достоинства:
    Мякі

Сергію, вітаємо!
      Щиро дякуємо за високу оцінку Libero Touch Pants! Для нас важлива Ваша думка.

• Инна Т***

дуже якісні, гарно тримають вологу і гарно розтягуються, в той же час мякі

Достоинства:
    якість і ціна
    Недостатки:

Дякуємо за позитивний відгук. Здоровенькі ростіть.

• Березовская Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Найкращі підгузки у цій категорії

Дякуємо за позитивний відгук!

• Лилия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Я покупала данную позицию по причине "мгновенных 100 бонусов" по акции. ГДЕ ОНИ? Эти "мгновенные" бонусы??? Ни во время подтверждения заказа, ни после его получения БОНУСОВ НЕТ!!! РАЗВОДНЯК! Не ведитесь на эти "бонусы".

• Лилия Ф***

Вопрос решили. Бонусы начислили. Покупайте. )

• Марченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78

Рік замовляю тут дані підгузки. Ми з ними виросли. Раніше нарікань на них не було. Але останнє замовлення це жах. Чи брак чи партія така. Але одягати дитині їх я не буду. Запах різкий і хімічний. Тільки відкрила пачку, шок. Замовила три. Так всі три з неприємним різким запахом, схожим на клей, ризикну т.п. І тверді.
    Гроші на вітер.

Шкода, що такий неприємний досвід. Всі підгузки Ліберо протестовані дерматологами, гіпоалергенні і не містять лосьйонів. Ця проблема швидше за все пов'язана з тим, що підгузки неправильно зберігали чи транспортували. Підгузки треба тримати подалі від прямих сонячних променів чи джерел тепла. Напишіть нам на [email protected], будь ласка.

• Максим Г***

Максиме, вітаємо!
      Дякуємо за позитивний відгук!

• Андрей Д***

Тількі ці нам підходять

Андрію, вітаємо,
      Дякуємо за відгук. Комфортного використання малюку!

• Натала Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Кращі трусики які тільки можна на сьогодні знайти! Не протікають, не тиснуть...Дитинка 21 кг і вони вільні достатньо!

Достоинства:
    Якісні, великі, та не протікають.

Добрий день,
      Дякуємо за відгук і комфортного використання малюку!

• Емілія В***

Самі кращі підгузники!❤️

Достоинства:
    Мякенькі , дизайн супер . А саме головне не забруднюють планету!!!!
    Недостатки:
    Не завжди є в магазинах

Еміліє, добрий день,
      Дякуємо за високу оцінку трусиків ТМ Libero. Комфортного використання малюку!

• Марина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Дуже подобаються, використовуємо як нічні.

Недостатки:
    Маломірять

Марина, вітаємо,
      Щиро вдячні за ваш відгук. Гарного дня!

• Иван Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Користуємось тільки цією маркою підгузок-трусиків, раніше якість була кращою. але незмінним залишається гіпоалергенність) дякую

Достоинства:
    вартість
    Недостатки:
    змінилась мякість

Іване, вітаємо,
      Дякуємо за ваш відгук. Хочемо Вас запевнити, що ми лише удосконалюємо матеріали наших підгузків, щоб вони підходили малюкам із чутливою шкірою.

• Илона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Перша і друга дитина носили тільки Ліберо . Були спроби носити інші підгузки: хаггіс- алергію викликали, памперс преміум гірші по якості і з запахом, еко підгузки - дорожчі і не кращі за Ліберо . Ліберо мягесенькі, не протікають за цілу ніч, але на ранок підгузок повний. Є на зворотній стороні клейка лента якою зручно заліплювати викоростаний підгузок. Один є недолік- дуже маломірять, спокійно можна брати на розмір більше. Якщо підібрати правильний розмір і правильно надягати- не буде надавлювати резинка взагалі і не буде протікань

Достоинства:
    Зручні , м‘які, не протікають, без запаху
    Недостатки:
    Маломіять ( беремо на розмір більше)

Ілона, добрий день,
      Дякуємо, що обираєте продукцію ТМ Libero. Дійсно трусики ТМ Libero можуть маломірити в середньому на 2кг.

• дмитрий р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Улюблені памперси які перевірені на трьох дітях.в порівнянні з іншими брендами найвища якість.

Достоинства:
    Попки дітей задоволені і не пріють
    Недостатки:
    Відсутні

Дмитро, вітаємо,
      Дякуємо за ваш відгук.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Отличные трусы, очень удобно приспустить и можна даже на улице удобно пописять, потому что стандартные подгузники снять и потом одеть на улице либо в детской комнате составляет много неудобства

Сергію, вітаємо
      Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного використання малюку!

• Ксения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

То ли это подделка то ли это брак но качество ужасное.не первый раз беру.взяла на замену более дешевых подгузников которые начали протикать… в первыми 3 пачками было ок. Сейчас это ужас…постоянно ребенок мокрый, несколько раз за ночь нужно менять все и одежду и подгузник… разочаровало. Можно купить более дешевые подгузники с «с такими функциями переодевания»

Недостатки:
    Протекают . Несколько Разина ночь все мокрое.

Ксеніє, добрий день,
      Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка ваші контактні дані нам на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!

• Ботвінська І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Це найкращі памперси з усіх якими користувалися

Достоинства:
    Тільки плюси

Ірина, вітаємо,
      Дякуємо за високу оцінку нашої продукції.
      Бажаємо комфортного використання малюку!

• Ігор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Чудові підгузки. Зручні, добре тримають. Замовляю їх вже не перший раз.

Достоинства:
    Зручні, добре тримають

Ігор, вітаємо,
      Дякуємо за відгук. Зворотній зв'язок є важливим для нашого бренду. Приємного використання.

• Елена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Очень хорошие подгузники, мы довольны. Сын аллергик, но в этих подгузниках все хорошо. Нет никаких покраснений.

• Мария Я***

Проверено: хватает даже на ночь 2х летнему ребёнку

• Иванна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Памперсы прекрасны. Не сбиваются. Не протекают. На сон вообще бесподобны.

Достоинства:
    Мягкие. Не протекают
    Недостатки:
    Не обнаружены
  • Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Вистачає на цілу ніч, м'які, комфортні, не перетискають животик!!! Беремо на 12кг дитині і все чудово!!!!

Достоинства:
    100%сухість
    Недостатки:
    Не помітила
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Малюк 2.5 роки, вага 14.5 кг - взяли розмір 7. Ок.
    Спочатку користувались Huggies Pants. Були задоволені, але десь у віці 1.5 почали вночі протікати. Щоночі просинались в калюжі. Змінили їх не Libero Up&Go - калюжі зникли. У віці 2.3 малюк вночі переважно вже не пісяє, а терпить до ранку. Проте коли не витерпить, то знову просинались в калюжі(((( Взяли на пробу Merries та Libero Touch. Як одні, так і інші справляються з потоком сечі вночі, проте Libero Touch значно дешевші. Наразі користуємось ними. Задоволені. Цікаво, чи у всіх батьків аналогічна ситуація з підгузками в процесі дорослішання малюка...

Достоинства:
    Не протікають вночі
    Недостатки:
    Хотілося б дешевше
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Брали в разные периоды данную линию на ночь. Пока были впору, были довольны. Но нам хватило этого размера 7 только до 14 кг, затем начали протекать. И это самый большой размер!
    Маломерят очень, на размер от Памперс и на два от Хаггис.

Достоинства:
    Мягкие, не вызывают раздражение
    Недостатки:
    Маломерят
  • Лілія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Абсолютно довольна покупкой, отлично подходят и для ночи и для дневных прогулок, не протекают, очень мягкие и нежные резинки, не имеют никаких отдушек, легко снимать через ножки или разорвав по боковым швам. Если будут еще хорошей скидки, буду покупать.

Достоинства:
    Качество
  • Попович Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Подгузники качественные, без запаха, очень мягкие, не вызывают аллергии. Пользуемся с рождения в качестве ночных. Хватает на всю ночь. Не протекают и ребенок хорошо спит. Единственное - маломерят, ребенку уже с 11 кг уже покупаем размер 7

Достоинства:
    Не протекают, хватает на всю ночь, без запаха
    Недостатки:
    Маломерят
  • Халімон Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Підгузниками Ліберо дуже задоволена. Їх вистачає на цілу ніч і дитину не треба тривожить зміною підгузника. Вони не протікають та приємні на дотик. І але головне не викликають алергічних подразнень!

Достоинства:
    Приємні на дотик, не промокають
    Недостатки:
    Немає!
  • Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

С данной маркой подгузников познакомились недавно. До этого пользовалась трусиками Хаггис Элит Софт и Хонест. Но свой выбор остановила на Libero touch. В данной модели есть двойные резиночки и рюшики между ножками. В нашем случае это 100% защита от протекания. Так, как више указанные подгузники в самый неподходящий момент могли подтечь. При чем подгузник при этом был заполнен % на 15. Я связываю это с тем, что у них не было рюшиков как у Libero, которые бы могли предотвратить подобное. С Libero touch если правильно расправить резиночки и рюшики протеканий не будет! Даже если ваш малыш очень активный. Подгузники прилегают плотно. При этом не пережимают ни ножки ни животик. Libero можно спокойно одевать на всю ночь, впитывает большое количество жидкости, ребенок будет сухой. С Хаггис и Хонест была проблема, что подгузники при наполнении провисали между ножками. С Libero таких проблем не возникнет, так, как жидкость не скапливается в одном месте, а распределяется равномерно. Ещё один плюс Libero в том, что они по сравнению с Хаггис и Хонест достаточно тонкие. И если их надевать под обтягивающую одежду, они практически не выделяются. Одним из очень важных качеств является то, что Libero очень мягкие и не имеют запаха, а значит они изготавливаются из безопасных и натуральных материалов. У Libero также имеется индикатор наполненности и липучка для удобства. Единственное на что бы обратила внимание так это размер. Ребенок весит 13 кг. Я взяла 7, которая рассчитана на вес 16-26кг. с запасом. А они оказались как раз на нас. На фото покажу в сравнении с 6-кой Хаггис и Хонест. В целом покупкой очень довольна. Рекомендую мамам, которые заботятся о здоровье своего малыша Libero touch!

Достоинства:
    Без запаха. Двойные резиночки и рюши от протекания. Мягкие. Тонкие. Не провисают. Наличие индикатора наполненности и липучки. Соотношения цена -Качество.
    Недостатки:
    Немного маломерят
  • Tanya T***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Шкіра дитини добре сприймає памперси трусики Libero Touch.

Достоинства:
    М'які, надійні. Без зайвих запахів. В основному вистачає на нічний сон. Задоволені
    Недостатки:
    Як на мене, то ціна. Протікають. Відсутній номер 8
  • Марина М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 52

Користуємось з народження тільки цією маркою, бо на інші була алергія. Були задоволені. Коли дитина стала дорослішою вирішила спробувати цієї ж марки підгузки-трусики, спочатку все добре було. Але останні рази це просто жах, почав протікати і дуже часто, навіть коли памперс не дуже повний.

Недостатки:
    Протікає

Така проблема трапляється, якщо неправильно був підібраний розмір. Спробуйте більший, будь ласка. І переконайтесь, що бар'єрчики щільно прилягають до ніжок, коли ви надягли трусики.

• Bujor I***

Удобные, качественные подгузники

Достоинства:
    Мягкие, удобные, не протекают
  • Руслана Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Наши самые любимые трусики, хорошо впитывают влагу,не протекают. Мягкие и приятные, дышит попка . Не вызывает аллергии

Достоинства:
    Не протекают
    Недостатки:
    Плохо что нет 8 размера. Маломерят
  • Наталья
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56

Наши любимые.очень мягкие и удобные.Используем на ночь. Днем для активных игр трусики

Достоинства:
    Хватает на всю ночь
    Недостатки:
    Цена высоковата