- Полина г***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Отримала у зазначений термін , все відповідає опису. Купувала на подарунок подрузі, вона дуже задоволена.Дякую
- Достоинства:
- Не гучний,дієвий
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец DXTR
Поліна, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
З принципом роботи розібралась швидко, молоковідсмоктувач досить непоганий. Має 9 режимів роботи в сціджуванні, а також режим масажу. Заряджається через USB-кабель, екран сенсорний. Як в роботі доповню під час користування
- Достоинства:
- Зручний, досить компактний, можна одночасно користуватись та займатись іншими справами, руки вільні. Зрозумілий у користуванні, в комплекті кабель зарядки і подовжувач для бюстгальтера.
- Недостатки:
- Інструкція лише іноземними мовами
- Продавец DXTR
Ірина, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
5-й місяць використовую, то дуже щаслива. Тиск регулювати можна той, який комфортний вам. Руки вільні, ліф для годування тримає добре (брителькою регулюю, хоч виробник цього відсмоктуввча теж поклав брительку для регулювання). Чаша зручно розбирається і миється. За таку ціну то дуже добра знахідка. Акумулятор не багато тримає, але реально на цілий день, а то і два дні вистачить якщо десь їдете (в залежності як часто використовувати).
- Продавец DXTR
Марія дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Дуже легкий у користуванні. Справляється зі своєю роботою. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Поки невиявлено
- Продавец DXTR
Тетяна, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Купувала собі, переживала що буде боляче користуватись, так як в мене вже є ручний і мені не підійшов. З цим проблем немає, звикла доволі швидко, радує що є різні режими і можна регулювати під себе. Також сподобався режим масажу.
Управління інтуїтивно зрозуміле.- Достоинства:
- Різні режими, легко миється, вільні руки.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец DXTR
Олена, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
- Іванна О***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Особисто мені подобається!
Попередньо користувалася механічним та швидко втомлюєшся, потрібно 2 руки для цього та ліньки витрачати стільки сил в нічний час, що давало негативні наслідки на ранок...
Вирішила спробувати механічний та вибір впав саме на цю модель.
Радує режим масажу та зціжування, що є можливість регулювати сили. Цей апарат дає можливість зціжуватися однією рукою або взагалі без них.- Достоинства:
- Різні режими з регулюванням сили роботи.
Зціжування однією рукою або взагалі без рук.
Об'ємна та зручна ємкість для збору молока.
Легкий в користуванні. - Недостатки:
- Недоліки швидше мінорні (не критично):
1. Чаша для збору молока хоч і на 240мл та остання відмітка на 210мл.
2. Відсутня інструкція українською, хоча ніби бренд зареєстрований в Україні.
- Продавец DXTR
Іванна, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
- Гриценко А***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Молоковідсмоктувач придбала місяць назад . Користувалась лише за потреби і задоволена товаром. Але в чаші виникає певний дефект відстає пластик , (фото додаю), що в подальшому призведе до несправної роботи.
Прошу відремонтувати або замінити за гарантією. Дозвонитись за номером телефону в гарантійному талоні не вдається, також мені не передзвонили, прошу звʼязатись зі мною і вирішити дане питання.
Дякую- Достоинства:
- Чудовий апарат, незамінний в дорозі чи за потреби.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец DXTR
Анастасія, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався та дуже прикро що так сталось з чашою. Так як сам молоковідсмоктувач повнюстю працездатний, а нюан є тількі в самій чаші ми відішлемо вам нову чашу безкоштовно.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Молоковідсмоктувач сподобався, дійсно вільні руки і досить зручно. Функцій більш ніж достатньо. В захваті від вражень, не сподівалось що дійсно настільки зручна річ. Зручна чаша яку можня зняти, закрити і зберігати в ній молоко.
- Достоинства:
- Функціонал, змінна чаша, мобільність
- Продавец DXTR
Марія, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Купував для дружини по декільком факторам і цей підійшов по всім параметрам. З першою дитиною користувалась теж електричним але з трубочками, виявилось не зручно мити і переміщуватись по квартирі. З цим таких проблем немає, мобільний, швидко розбирається, дружині більше подобається. Режимів багато, дружина звикла до користування за декілька днів. Управління інтуїтивно зрозуміле.
- Достоинства:
- мобільність, зручно мити, багато режимів
- Продавец DXTR
Роман, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Мені не зайшов. Наче й непоганий. Але чомусь не пішло. Можливо треба було ручним побавитись, а потім використати цей і тоді булав б видна різниця.. Знайома викупила і вона в захваті ️
- Достоинства:
- Режими, зміна швидкості
- Недостатки:
- Наче нема
- Продавец DXTR
Олена, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Можете спробувати підібрати режим який підійде саме вам. Також радимо через деякий час знову спробувати молоковідсмоктувач спочатку в режимі масажу і потім поступово підібрати інтенсивність роботи молоковідсмоктувача. Також може бути ситуація коли молоковідсмоктувач не правильно працює із за того що його не зовсім вірно приклали до грудей.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Чудовий молоковідсмоктувач. В мене є ручний і це не порівняти. Небо і земля. Дуже зручний, вільні руки, режим масажу. Шкодую, що не купила такий одразу.
- Продавец DXTR
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Доброго дня. Підкажіть будь ласка в яких випадках я можу повернути молоковідсмоктувач якщо він був 1 раз у використанні? Дякую
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Тягне тільки сосок а не ареолу
- Продавец DXTR
Доброго дня.
Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості, так як Молоковідсмоктувач відноситься до категорії товару яких не можна повертати. Ми можемо тільки замінити або прийняти товар на ремонт по гарантії, якщо з молоковідсмоктувачем щось не так.
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Не тягне зовсім.
Думала, що неправильно склала. Але ні. Все по інструкції.
Помпа працює ніби.
Але молоко не йде, хоча при використанні механічного молоковідсмоктувача все норм.- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Не виконкє свою функцію.
- Продавец DXTR
Потрібна діагностика сервісного центру щоб оглянули товар і зробили заключення. Можете відправити товар нам по гарантії.
- Екатерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Перший місяць пряцював нормально, але потім став протікати та перестав тягнути. За пів години 10 мл на максимальній потужності. Сам пристрій тягне, якщо прикласти долонь, але корпус для молока дуже швидко втратив свої властивості(((
Доречі - дуже шумний як на мене. І доволі важкий, тому із цією формою в будь-якому спеціальному бюстгалтері буде не дуже!
Інструкція - ніяка(((
Не рекомендую!!! особливо із розміром від С включно- Достоинства:
- гарно виглядає
- Недостатки:
- через місяць перестав тягнути, важкий та шумний
- Продавец DXTR
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Подарувала на подарунок.Він не працює.Що робити мені?
- Продавец DXTR
Добрий день, ми зв'язались з вами щоб вирішити ваше питання. Ви можете відправити нам товар по гарантії.
- Кристина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Цвет: Бежевый
Розчарування, якщо у вас звичайні або чутливі груди то цей апарат вам не підійде (маю від іншого бренду таких проблем нема навіть на всю потужність) тут на мінімум і жесть . Різниця між режимами не сильно впливає на кількість молока.
Заряд на 2 цикли максимум по 10-20 хв .- Достоинства:
- Бездротовий
- Недостатки:
- Безліч