- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Приємно вражена, задоволена покупкою
- Достоинства:
- Простий у використанні, чудово працює
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Чудовий аналог продукції apple. Користується дитина вже місяць. Проблем не виявлено.
- Достоинства:
- Ціна, функціонал
- Недостатки:
- Попередньо не довго тримає заряд
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Швидка доставка, все супер. Рекомендую
- Евгения Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Стилус работает уже пол года . Быстро заряжается, отлично пишет , не царапает.
- Достоинства:
- Быстрая доставка, дешево, хорошее качество
- Евгения Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Спасибо большое за стилус ! Идеально подошел , очень удобно работать , не могу нарадоваться . Подошел к моему планшету iPad 10.9 10 Generation. За такие небольшие деньги - это находка !!!
- Достоинства:
- Цена, быстрая доставка
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Стилус непоганий, але чомусь не змахує додатки на айпаді 10 gen 2022 року.
- Продавец Девайси Че
Пані Катерино, це функція планшета. Спробуйте покопатися в налаштуваннях дій.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
На сьогоднішній день, більше року користування кожен день, все працює чудово. Без нарікань.
- Кристина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Приехал быстро , отправили на следующий день не смотря на то что воскресенье) приехал полностью заряжен , работает отлично, пока недостатков не заметила)
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- Пока нет)
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Продавец вежливый, уточнил модель айпада что бы удостовериться что стилус к нему подходит. Сам стилус пишет и рисует отлично, никаких недочётов нет
- Достоинства:
- Удобно лежит в руке, хорошо рисует по экрану, быстрая доставка
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Чудовий олівець за свої гроші, до айпаду 7 підійшов, малює класно, підтримує всі функції крім сили натиску, як і заявлено, заряд тримає годин 7-8 малювання точно, заряджається швидко.
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидкість зарядки, функціональність
- Недостатки:
- Не помітила
- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Гаджет супер !Акум тримає нормально ! Дитина задоволена.
- Гуменюк К***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Задоволена, рекомендую
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый
Стильний, пише тоненько, підходить на iPad 7. Ціна супер. Дуже задоволена, дякую.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Белый
Включається через раз, коли захоче. При повному заряді просто тухне при зйому з зарядки. Передбачити, чи буде він працювати зараз - неможливо. покупкою не задоволена.
- Достоинства:
- Іноді працює
- Недостатки:
- Більшість часу не працює
- Продавец Darauf
Звертаємо увагу, що стилус вмикається двома короткими натисканнями на кнопку. Якщо натиснути один раз або утримувати кнопку — він може не активуватися.
Також рекомендуємо після зняття з зарядки увімкнути його саме подвійним натисканням та перевірити роботу на сумісному пристрої.
Якщо проблема зберігається — напишіть нам у чат, будь ласка, для оперативного вирішення питання.
- Єлизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Белый
Працює з Ipad 10 Gen 10.9 2024 року
Але примагнічується криво і не тримається на одному місці, в мене чохол з відділом для стилуса, тому для мене це не проблема- Достоинства:
- Пише без пропусків, не треба підключати по блютуз, заряджається швидко
- Недостатки:
- Тримає заряд лише пару годин, іноді відключається під час роботи сам по собі
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Белый
Все добре, приєднався до iPad і працює.
- АрінаОтзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Белый
- Достоинства:
- Все працює, як заєвлено. Швидка доставка. 3 iPad Air 2024 m2 добре працює.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Белый
Доброго дня він взагалі не працює ні на айфоні ні на андроїді можно його будьласка обміняти по гарантії?
- Достоинства:
- Не працює
- Недостатки:
- Не працює
- Алла Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Майже рік користування - все працює. Працює і на айпад міні і на air 11 (m2). Відгук на дотик гарний, чіткий. Дитина малює, пише - задоволена
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Дар’яОтзыв от покупателя. Продавец: Extand-market. Цвет: Белый
вводять в оману покупців, стилус не працює з android.
- Достоинства:
- Недостатки:
- не працює
- Таня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Extand-market. Цвет: Белый
Не працює вказано що може працювати з любими гаджетами перепрошували на усіх не працює. Не задоволені бо це був подарунок
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Palanka. Цвет: Белый
Подарували дитині на свято, але він не працює( Сподіваємося на обмін у продавця.
- Недостатки:
- Не працює
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Palanka. Цвет: Белый
Не працюють взагалі ні на андроїді ні на айфоні!
- Darya
Тому що це стілус для айпаду а не для андроїду!! Перед тим як купляете читайте опис!!!
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Белый
Купила дитині на подарунок на Святого Миколая а він не працює
Зіпсували свято і мені і дитині- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец Darauf
Стилус сумісний тільки з тими пристроями, які вказано в описі товару.
- Галина П***
У нас айпад вказаний в описі товару
Якщо можливо то поміняти на працюючий стилус
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Белый
Купила два стилуса детям и ни один из них не работает. Вообще не реагирует ни на какое движение. Я уже думала может наконечник поменять и они будут работать , он он даже не откручивался у одного карандаша вообще. Это не смешно как то.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работают с самого начала
- Гість
попробуйте подключить или зарядить их
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
На мелкие кнопки не нажимает , через пару минут использования надо переключать, или перекручивать наконечник , ну адекватно пользоваться врядли получится
- Достоинства:
- Ели как работает
- Недостатки:
- Не нажимает на мелкие кнопки , и не всегда реагирует
- Продавец Join Point
Доброго дня, Артем! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні замовлення залишать тільки приємні враження! З повагою команда JOIN POINТ
- ХристяОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Стілус попрацював хв 10-15, а далі перестав реагувати на будь-які дотики до пристроїв.
Стілус заряджений до зелених поділок,та ай пад 2021 року.- Продавец Join Point
Доброго дня, Христя! Нам шкода, що виникла така ситуація. Менеджер вже зв'язався з Вами та запропонував обмін на інший. Всі деталі погодили та очікуємо посилку. З повагою команда JOIN POINТ
- Алина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Прекрасно працює, довго тримає заряд. Дуже задоволена, рекомендую
- Продавец Join Point
Доброго дня, Аліна! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Приємного користування! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Чудовий стиліус. Користуюсь вже кілька місяців, працює бездоганно.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Людмила! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Під час написання тексту стилус пропускає букви і таке відчуття стає, що користуєшся ручкою, яка пропускає, думаю у всіх таке відчуття було
- Недостатки:
- Пропускає букви під час написання
- Продавец Join Point
Добрий день, Ігор. Просимо перевірити сумісністьза роком випуску, даний стілус підходить лише для моделей від 2018 року виробництва. Також для коректної роботи, стілус має бути повністю заряджений. З повагою, команда Join Point
- Ігор О***
Стилус повністю заряджений, заряджав 6 годин, до зеленого індикатора, айпад 2022 року
- Алина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Прекрасно працює, я дуже задоволена покупкою. Дуже рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Join Point
Доброго дня, Аліна! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Гарний стілус, магнітиться, заряджається, всі функції працюють. З мінусів тільки, що вже вдома після вручення подарунку, в комплекті окрім стілуса та зарядного кабелю не знайшлися наконечники додаткові ( можливо це залежить від партії, бо все було добре запаковано) . Тому таке питання, чи можна дозамовити змінні наконечники? Дякую.
- Достоинства:
- Відповідає характеристикам, автоматично під‘єднується, магнититься.
- Недостатки:
- Відсутність додаткових наконечників(можливо залежить від партії)
- Продавец Join Point
Дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого стілуса. Ми вдячні за ваші позитивні відгуки щодо його функціональності та зручності використання. Ми цінуємо ваше розуміння у цій ситуації та надіємося, що ви продовжите користуватися нашим стілусом і отримувати від нього задоволення. Перевірте наявність наконечників в коробці, можливо просто не помітили. З повагою команда JOIN POINT.
- Іван І***
На жаль, не знайшли, так підкажіть будь ласка, чи можна дозамовити?
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Все, що хотів, отримав. Товар відповідає і ціні і якості.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Сергій! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
за свою ціну стилус непоганий, чутливість добра, якість теж
- Достоинства:
- працює добре, швидко реагує
- Недостатки:
- прийшов розряджений, не змогли одразу перевірити
- Продавец Join Point
Доброго дня, Анна! Дякуємо за оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Все добре працює. Тільки індикатор заряду не відображає реальний стан, але тримає довго, а заряджається швидко. За таку ціну можна брати!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Можна сказати, що нема
- Продавец Join Point
Доброго дня, Олег! Дякуємо за оцінку та відгук. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Надежда И***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Товар за свої гроші дуже класний
- Достоинства:
- Пише
- Недостатки:
- Якщо мало зарядки то може трохи лагати
- Продавец Join Point
Доброго дня, Надія! Дякуємо за високу оцінку та фото товару. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.