- Овдий З***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Товар г***о, розʼєми не обжаті, провода повилазили, і роутер без антен більше видає ніж з цими антенами
- Слава М***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Всё супер!!! Антена рабочая, хотя я писал перед этим что поломанная ,мне перезвонили поменяли всё я доволен ... Самое главное продавцы вежливые и понимающие. Всем советую этого производителя...
- Достоинства:
- Оперативное
- Слава М***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Поломанная пришла ...
- Продавец VD4_UA
Розібрались, був конструктивний дефект в шарнірному зʼєднанні. Поміняв за рахунок магазину
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Абсолютно непригодна для усиления сигнала с модемов-свистков типа ZTE mf79u. Модем без антенны принимает сигнал лучше, чем с ней. Это поразительный результат. Меня он поразил в самое сердце, когда она очень подвела в ситуации, для которой приобреталась. Более дешевая всенаправленная однопроводная антенна справляется с задачей в бесконечное количество раз лучше, поскольку эта справляется со знаком "минус". Сомневаюсь, что она вообще рабочая. Попытки использовать в качестве полудуплексной (поочередно подключая один из проводов) также не дали никакого результата.
- Достоинства:
- Хорошее исполнение, длинные провода.
- Недостатки:
- Вообще не работает с модемами-свистками. От слова "совсем". А может, просто - не работает.
- Продавец VD4_UA
Вітаю! Звяжусь з людиною та допоможу. Якщо ви купили вудочку і планували спіймати рибу, та не спіймали, це не значить що вудочка пограна. Є критичні моменти: дірт довжен бути розмотаний (якщо ні то сигнал втрачається індуктивністю) та винесена назовні будинку. І ще доже багато факторів. Залізо-людина-оператор. По кожному потрібно працювати для оримання результату. Людина дуже сильно емоційно приймає на свій рахунок. Та можливо не читає опис товару, а порібно починати з цього...
- Продавец VD4_UA
Звязався з покупцем. Виявилось що покупець має модем mf79u і я не рекомендував цю антену до покупки. Вона для більш дорогих модемів. Але покупець все одно замовив. Не скориставщись законними правом не повернення на протязі 2 тижнів, написав відгук через 3 міс. До цього замовив антену за 600 грн чорну магнітну і був задоволений. Якщо продавець не радить до придбання, а покупець все одно купує, скаржитись на родавця чи товар не спрведливо. Рахую що відгук не спрведливий, але нічого зробити не можу!
- Александр Р***
Рахую, що мій відгук справедливий. Підтверджую, що продавець не радив мені цієї антени з приводу того, що вона більш оптимальна для більш продвинутих модемів з більш сучасними протоколами агрегації частот та чесним MIMO, на яких антена спроможна видати максимальну швидкість. Але я і не гнався за швидкістю. Мені було вже достатньо того, що вона має довгий дріт (5 м), за рахунок чого я зможу підняти ії вище, та непогану якість корпусу.
Але вона в мене ВЗАГАЛІ не працює. Повне враження, що модем її "не бачить", бо на вулиці без антени він сигнал ловить, а в приміщенні (коли антена на вулиці) - ні. Приклад з риболовлею вважаю недоречним.
- Тимур Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Купував для Netgear Nighthawk M1 Коли підключаю цю антену, то звʼязок слабшає на 1 поділку з пʼяти. Як я не пробував, всеодно не хоче працювати. Настройки в модемі такої немає, щоб можна було вказати внутрішня чи зовнішня антена.
- Достоинства:
- 42 дб
- Недостатки:
- не працює з Netgear Nighthawk m1
- Продавец VD4_UA
Так, дійсно, не спробував не дізнаєшся результат. Велике значення має узгодження опору модему та антени. В старших модемах є налаштування внутрішня/завнішня/змішаний режим роботи антени. Якщо його нема то внутрішня/зовнішня антена работпють одночасно і їх опір поєднується, що не узгоджується з опором модему. Прошу повернути антену.
- Продавец VD4_UA
Може бути ще одне. Якщо клієнт не розмотав дріт і не виставив/підняв антену результату можливо не побачити. Так і не зміг звязатись з клієнтом ((
- Тимур Т***
Вибачте, що не змогли звʼязатись зі мною, на даний момент я знаходжусь на передовій, не було раніше змоги обсудити це питання. Я так розумію, що справді, як Ви написали, причина в тому, що немає в модемі налаштувань зовнішня/внутрішня антена, так як тільки підключаю антену, одразу звʼязок з 2 поділок стає 1
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Дякую за фахову роботу
- Продавец VD4_UA
Дякую! Старюсь пояснити всі деталі до придбання. Якщо не підходить, говорю прямо, раджу що бажано. Але остаточне рішення за покупцем.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Для полевых условий хорошая антенна. В прикрепленных фото то, что нам говорит НаноВна (может кому будет полезно).
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Антена чудово працює.
Гарний безперебійний сигнал. - Сергій У***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Доброго вечора, з приводу антени , отримав , підключив , та задоволений , не зважаючи на 2і з 5и смуг покриття (перший поверх ,а навколо закрито 9и поверхівками) підключилось LTE та швидкість завантаження зросла з 9 до 50 Mb/s дякую
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Продавец VD4_UA
Прошу вказати який модем (модель) використовували? Гарний результат!
- Сергій У***
Netgear 815
- Продавец VD4_UA
Цей модем забезпечує швидкість на загрузку 450 Мбіт, має агрегацію частот. В данному випадку агрегація частот з антеною спрацувала добре
- Владлен П***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Не то что ожидалось, понимаю что мог не так понять описание но все же надеялся на другое
- Достоинства:
- Кабель по длинне подошёл идеально, не большие габариты антены
- Недостатки:
- Бывает ловит бывает нет, к примеру бывает даже в городе не ловит нормально, хоть и направлен на антенну в паре км(ее видно четко)
- Продавец VD4_UA
Дякую за відгук! Зв'язок дійсно не можливо гарантувати!
Хочу дати декілька порад.
1 Не забути в налаштуваннях вибрати зовнішню антенну. (Є три варіанти внутрішня\смішана\зовнішня)
2 Важливі налаштування базової станції. Є багато конфігурацій. Головна що зменшує швидкість при навантаженні.
3 В налаштуваннях модему можна подивитись рівень сигнал\шум. Якщо сигналу достатньо, обмеження може бути на іншому участку.
Прошу вказати який модем використовуєте?
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
У співвідношенні ціна якісь не справдила надії. Погано ловить сигнал 4g модем без цієї антени краще ловить зв'язок,не зручна настройка(
- Достоинства:
- Гарний дизайн,зручне кріплення
- Недостатки:
- Погано ловить зв'язок
- Продавец VD4_UA
Доброго дня! Прошу зауважити наступне:
1 Багато залежить від модему. Ця антенна гарно працює на модемах від Lte cat 6, швидкість від 300 Мбіт\с.
2 Якщо модем Lte cat 4, швидкість до 150 Мбіт\c, це дуже старий чіпсет та антенна не відповіає рівню модему. В ньому не має агрегації частот, він не підтримує MIMO, а два розєми під антенну тільки маркетіноговий хід. Він працює тільки на одну антенну.
3 Не рекомендую до придбання цю антенну якшо модем Lte cat 4, для них достатньо більш дешеві антени. Ці модеми старі, не має агрегації частот, не чутливий прийомник, старі алгоритми оброки сигналу. - Продавец VD4_UA
Також є вірогідність що користувач не перемкнув в налаштуваннях сигнал на зовнішню антенну. Якщо такого налаштування не має, це значить що внутрішня та зовнішня антенна працюють одночасно, що змінює внутрішній опір та порушує узгодження прийомника та антени. Сигнал буде гірший ніж раніше. Нажать користувач не зв'язався та не уяснив деталі.
- Продавец VD4_UA
Користувач висловив свою думку, нажаль не скористувався підтримкою.
Кожний користувач має право на повернення товару якщо не підійшов, це не питання.
Бажаю вдалого користування!
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Антена дійсно покращує сигнал,правда докупив ще модем navitel 8800l з укр.прошивкою для 900мгц
- Продавец VD4_UA
Дякую за відгук! Найкраще заохочення продавця.
Завжди роблю бліц опитування покупця та пропоную рішення для даних умов.
Я продаю не антени, я продаю вирішення проблем зі зв'язком. Тому підходжу комлексно.
!!! Модеми зі швидкістю завантаження 150 Мбіт\с підходять тільки для міста та місць з хорошим прийомом. В інших випадках потрібно починати за модему та підбирати антенну.
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Працює!
- Достоинства:
- На роутері zte mf970 дає +20mb/s
- Продавец VD4_UA
ZTE MF970 cat.6 до 300 Мбіт/с Ця антенна саме і призначена для роутерів з агрегацією частот. Але хочу зауважити що другу антенну краще не спрямовувати горизонтально. Вона повинна бути вертикальна, але повернута на 90 градусів відносно першої( Якщо з тієї сторони буде базова станція).Кут нахилу потрібно змінювати в залежності від поверхні ка якій розташовано. А поворот антени робити плоскою стороною в бік базової станції. Антенна не приймає\випромінюює боковою частиною. Вдалого користування!
- Ілля І***Отзыв от покупателя. Продавец: VD4_UA
Взяв на заміну панельної антени. Дає кращий сигнал і вищу швидкість хоча встановлена нижче панельки. Антеною задоволений
- Продавец VD4_UA
Дякую за 5 зірок! Ми стараємось;) Хочу зазначити що ця антенна дуже мобільна та зручна при переміщенні. Має магнітну фіксацію, що значно спрощує встановлення на кондиціонері, підвіконні, автомобілі, металевому даху.