Отзывы покупателей о Крем-краска для замши и нубука MAVI STEP Multi Oil Balm 104 Светло-ореховый 25 мл (E07/104/025)
- Іванна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Светло-голубой
Мені дуже сподобалась фарба. Для замші супер. Гарно зафарбовує, легко наноситься. Колір на фото відповідає кольору вживу
- Продавец MA-CARE
Вітаємо, пані Іванно! Дякуємо, що поділилися Вашими враженнями — для нас це дуже важливо.
Щиро радіємо, що крем-бальзам Multi Oil Balm виправдав Ваші очікування, а небесно-блакитний відтінок точно підійшов до Вашого виробу. Спеціальна формула засобу на основі натуральних олій та технологія MultiColor розроблені для того, щоб легко оновлювати колір, глибоко живити делікатні оксамитові матеріали та захищати їх від пересихання.
Щоб замша якомога довше залишалася м’якою та оновленою, рекомендуємо після повного висихання бальзаму делікатно підняти ворс спеціальною щіткою для замші та нубуку.
Будемо раді супроводжувати Ваші речі й надалі.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Красный
Враження від товару та продавця тільки позитивні. Фарба дуже гарно лягає, маленької баночки вистачить на 2 фарбування пари замшевих босоніжок.
- Достоинства:
- Якість товару, швидкість обслуговування
- Продавец MA-CARE
Вітаємо, пане Олеже! Дякуємо, що поділилися враженнями — це важливо для нас.
Нам надзвичайно приємно, що у Вас залишилися виключно позитивні враження від нашої продукції та рівня сервісу. Економічність крем-бальзаму Multi Oil Balm та його чудова покривна здатність — це результат високої концентрації поживних компонентів та натуральних олій у складі. Для делікатного догляду за замшевими босоніжками дійсно достатньо мінімального об’єму засобу, нанесеного тонким рівномірним шаром.
Щоб яскравий червоногарячий відтінок довше радував око, а делікатна замша була захищена від пилу та літньої вологи, рекомендуємо після повного висихання бальзаму обробити взуття водовідштовхувальним просоченням MAVI STEP Protector Universal.
Будемо раді супроводжувати Ваші речі і надалі.
З повагою та турботою про Ваші речі — команда MAVI STEP.
- Дарія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Бежевый
Чудова фарба, лягає прекрасно і колір підійшов на всі сто! Дякую
- Продавец MA-CARE
Доброго дня , дуже дякуємо за відгук ! звертайтесь ще )
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Светло-голубой
Задовільнена
- Продавец MA-CARE
Вітаємо, пані Наталіє! Дякуємо, що поділилися враженнями — це важливо для нас.
Ми раді, що Ви обрали крем-бальзам Multi Oil Balm для догляду за Вашими речами. Завдяки адаптивній формулі на основі натуральних олій, цей засіб не лише відновлює небесно-блакитний відтінок, а й глибоко живить структуру матеріалу, запобігаючи його огрубінню та пересиханню.
Для збереження ідеальної оксамитовості замші чи нубуку рекомендуємо після повного вбирання бальзаму обов’язково підняти ворс спеціальною щіткою. А для надійного захисту від вологи та забруднень у дощову погоду чудовим доповненням стане водовідштовхувальне просочення MAVI STEP Protector Universal.
Будемо раді супроводжувати Ваші речі і надалі.
Чудово впоралася. Подобається.
- Достоинства:
- Підлаштовується відтінок
- Продавец MA-CARE
Дякуємо за відгук ! Звертайтесь ще !
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Темно-синий
Замовлял крем-фарбу до взуття, але не підійшов би якщо б не було гарного консультанта. Підібрали той що потрібно і для типу матеріалу. Так що рекомендую
- Достоинства:
- Швидко, якісно, гарна консультація.
- Недостатки:
- Поки нема
- Продавец MA-CARE
Доброго дня, пане Олексію!
Щиро дякуємо за такий розгорнутий та надзвичайно цінний відгук.
Ви відзначили найголовніше — важливість правильної консультації. Нам особливо приємно, що наш консультант допоміг Вам уникнути помилки та підібрати саме той засіб, який ідеально підходить для Вашого типу матеріалу. Саме такий підхід — не просто продати товар, а знайти найкраще індивідуальне рішення для кожного клієнта — є основою нашої роботи.
Ми раді, що Ви оцінили і швидкість, і якість, і, звісно, експертність нашої команди. Будемо раді допомогти Вам і надалі з будь-якими питаннями щодо догляду.
З повагою та турботою про ваші речі,
Команда MAVI STEP
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Темно-лиловый
Відмінно закрашує. Колір насичений. Краска лягає рівно.
- Достоинства:
- Рівно закрашує навіть з 1 разу
- Продавец MA-CARE
Дякуємо, пані Оксано, за чудовий відгук
Нам надзвичайно приємно знати, що крем-фарба MAVI STEP Multi Oil Balm ідеально лягла та порадувала насиченим кольором із першого нанесення. Ми постійно працюємо над тим, щоб наші засоби були ефективними та зручними у використанні.
Якщо матимете питання або потребуватимете рекомендацій щодо догляду за іншими виробами зі шкіри чи замші — завжди раді допомогти!
Команда MAVI STEP
- Таня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Бордовый
Чудова фарба для замші. Повністю оновила колір, туфлі як нові. Вистачає десь на 3-4 оновлення одної пари туфель.
- Достоинства:
- Колір бордо відповідає заявленому відтінку.
Вітаємо, пані Таню!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про крем-фарбу MAVI STEP Multi Oil Balm у відтінку бордо. Нам дуже приємно чути, що засіб повністю оновив колір ваших туфель і дозволив їм виглядати як нові. Ваш досвід підтверджує нашу прихильність до якості та високого стандарту продукції. Якщо виникнуть додаткові запитання або потрібна допомога, будь ласка, звертайтеся – ми завжди готові надати вам консультацію!
Команда MAVI STEP
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Синий
Лучше спрея,но полностью цвет не выравнивает,при попытке поднять ворс резиновой щеткой,вообще все изьяны сразу же проявляются,вообщем такое неоднозначное ср-во из-за цены еще,очень дорого стоит в сравнении с призведенным эффектом,желаемого эффекта я не получил,с подошвы не удаляется,получил только общее понимание для себя стоит оно того или нет,можно сказать стоит если его цена будет в 2 раза меньше,а так ,как и все сейчас стараются сделать одноразовым начиная от иномарки за 150к$и кончая обувью за 7к.грн....
- Продавец MA-CARE
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Це дуже важливо. Безпосередньо при користуванні бальзам-фарбою потрібно використовувати спонжик паролоновий для нанесення і виключно ворсянисту щітку, щоб прочісувати ворсинки для кращего профарбовування. Використовувати в мінімальній кількості. 25мл вистачає до 5 пар взуття. Резинову щітку краще використовувати для очищення перед фарбуванням - вона саме для цих цілей. Ми на зв'язку, якщо будуть питання, звертайтесь.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Пудровый
Чудовий засіб, гарно підійшов для світлого замшевого взуття
Вітаємо, пані Вікторіє!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що крем-фарба MAVI STEP Multi Oil Balm у відтінку «Пудрово-рожевий» ідеально підійшла для вашого світлого замшевого взуття та виправдала ваші очікування. Якщо у вас виникнуть запитання чи потрібна буде додаткова консультація, будь ласка, звертайтеся — ми завжди раді допомогти!
Команда MA-CARE
- Надія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Фиолетовый
Баночки вистачило на пару кросівок з перекриттям у 2 шари. Швидко сохне, ворсинки замші не склеїлись та не загрубіли. З підошви відтирається добре, якщо випадково потрапили. На фото проміжний результат фарбування.
Вітаємо, пані Надіє!
Щиро дякуємо вам за відгук та детальний опис вашого досвіду з крем-фарбою MAVI STEP Multi Oil Balm! Раді чути, що фарба добре нанеслася, висохла швидко, не пошкодила текстуру замші та легко видаляється з підошви. Ваш проміжний результат виглядає чудово
Якщо у вас будуть додаткові запитання або вам знадобляться рекомендації з догляду, ми завжди раді допомогти.
Команда MAVI STEP
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Сиреневый
Дуже задоволена замовленням! Продавець допоміг з питанням кольору, швидко відправили товар. Фарба просто супер! Відновила колір на замші з першого разу, кеди виглядають як нові! Рекомендую до покупки
Вітаємо, пані Олександро!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що крем-фарба MAVI STEP Multi Oil Balm перевершила ваші очікування та подарувала вашим кедам новий вигляд. Особливо раді, що ви оцінили швидкість обслуговування та нашу допомогу у виборі кольору.
Ми завжди прагнемо забезпечувати найкращий сервіс та якість продуктів для наших клієнтів. Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи буде потрібна допомога, не вагайтеся звертатися до нас.
Дякуємо, що обираєте MAVI STEP, і сподіваємося на нові зустрічі!
З повагою, команда MA-CARE
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Хаки
Дуже уважний продавець )))
Шановна Катерино!
Дякуємо за ваш відгук про крем для замші та нубука MAVI STEP Multi Oil Balm 134 Темно-оливковий!
Нам дуже приємно, що ви задоволені нашою уважністю.
Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримав максимально позитивний досвід від співпраці з MAVI STEP, і ваш відгук є для нас цінним підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку.
Сподіваємося, що крем MAVI STEP Multi Oil Balm допоможе вам зберегти красу та довговічність вашого взуття з замші та нубука.
З найкращими побажаннями,
Команда MAVI STEP
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Темно-серый
Крем - бомба. Тонує нубук, після висихання нема ніяких слідів, що був інший колір
- Достоинства:
- Працює відмінно
- Продавец MA-CARE
Дякуємо за відкуг , звертайтесь !!
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Хаки
Крем кращий з усіх якими я користувалася до цього. Дякую
- Продавец MA-CARE
Шановна Алло!
Дякуємо за ваш чудовий відгук про крем для замші та нубука MAVI STEP Multi Oil Balm 134 Темно-оливковий!
Нам дуже приємно, що ви вважаєте його кращим з усіх, якими ви користувалися до цього.
Ваші слова - це найкраща нагорода для нас, адже ми прагнемо створювати якісні та ефективні продукти, які допомагають нашим клієнтам зберегти красу та довговічність їхнього взуття.
Сподіваємося, що ви й надалі будете користуватися кремом MAVI STEP Multi Oil Balm і будете задоволені його результатом.
З найкращими побажаннями,
Команда MAVI STEP
- Тарас Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Светло-голубой
Дякую за дбайливість та належну консультацію, товар відповідає своєму призначенню!
- Достоинства:
- Робить те, що має робити
- Продавец MA-CARE
Дякуємо за відгук, звертайтесь!
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Малиновый
Спасибо большое продавцу за консультацию по подборке подходящего цвета, за детальное описание и быструю доставку. Краска лёгкая в использовании и отлично ложится
Доброго дня!
Дякуємо за п'ятизірковий відгук про нашу крем-фарбу для замші та нубуку MAVI STEP Multi Oil Balm. Раді чути, що знайшли засіб зручним у використанні і крем-фарба лягла на шкіру бездоганно. Ми цінуємо час, який Ви витратили на написання відгуку й чекаємо на нові замовлення
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: MA-CARE. Вес/Объем: 25 мл. Цвет: Розовый
Очень хорошо закрасила кроссовки, которые потеряли яркость после нескольких стирок
- Продавец MA-CARE
Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час написати відгук про нашу продукцію. Ми раді чути, що знайшли засіб корисним і що крем-фарба зробила Ваші кросівки яскравішими. Дякуємо, що обрали продукцію MAVI STEP і сподіваємося, що Ви й надалі будете користуватися нашими засобами.