Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Картина по номерам Кошка Солнышко, Brushme (40х50 см), BS53558

Оценка пользователей 4.17/5
  • Надежда К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Мени дуже подобалась ця картина, але поки що я ії не начала фарбувати, вона така сонячна, така добра, дякую автору за цю красу!!!

Щиро раді, що вам сподобалось)

• Оксана

Чудова картина, сонячна.

Дякуємо вам за відгук! Дуже приємно чути, що вам сподобалась картина. Гарного вам малювання і натхнення у творчості!

• Лариса Д***

Всё хорошо,

Дякуємо, що обрали картину нашого виробництва. Нехай процес малювання приносить вам задоволення)

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTRovian. Размер картины: 40 x 50

Все супер. Кольори гарні, яскраві, відповідають фото. Все як в описі. З задоволенням намалювала цю картину

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTRovian. Размер картины: 40 x 50

Був налаштований на позитивний відгук, але не склалося, картина прийшла не у фірмовій картонній упаковці, а в зліплених скотчем рваних кусках картону від упаковки Нової Пошти, ще й на звороті залишилась квитанція попереднього адресата. Чомусь була відсутня схема малюнку, тому якщо щось ненароком замалював, то все, підглянути не вдасться. Чому присилають два маленькі пензлі і один великий, де ділись середні? Маленький кольоровий малюнок приліпили до целофану упаковки (навіщо?), відліпити його не вдалось, тому вирізав ножицями з целофаном.

• Продавец  ARTRovian

Добрий день! Дмитро, дякуємо ,що знайшли час ,щоб залишити відгук. Виробники відгружають картина на наш склад в термоплівці. Щоб картини не пошкодились при транспортуванні, ми додатково обгортаємо в картон, стреч, скотч за свій рахунок. Фірмову картонну упаковку можна було заказати додатково при замовленні, її вартість 60 грн. У відгуку Ви також вказали ,що не було схеми -інструкції, це вірно. Виробник Brushme зараз не додають до наботу аркуш-схему, її можна скачати по Q-коду, який надрукований на титульній стороні, обгортки картини.

• Маргарита В***

Краски очень жидкие, нужно слоя 3 наносить чтобы цифры закрасить

Доброго дня
      Зорієнтуйте будь ласка, чи перед нанесенням фарби, змочували пензлик у воду?