- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Дуже вдячна! Тепер після чергового руснявого нальоту (тьху-тьху-тьху) я спокійно йтиму на роботу з прямою спиною без болю, ще й на підлозі не протягне. І для котів місця вистачить!
- Достоинства:
- Ліжко справді підходить для "проблемної" спини, яка не може лежати на підлозі під час тривоги усю ніч. Зручно, надійно, місця вдосталь, складається й розкладається дуже легко.
- Юрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Приїхало швидко
Все ціле!! - Горошко М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Все сподобалося, відправили одразу після замовлення, супер швидко. Розкладачка добротна, зручно складається, є навіть колесики щоб пересувати її у складеному вигляді. Матрац м'який, зручно лежати.
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Для друзів розкладачка підійде.
- Достоинства:
- Якісно зроблено
- Недостатки:
- Займатися кохання не можна, розпадеться
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Дуже задоволена покупкою. Розкладачка наче повноцінне ліжко, дуже комфортна та якісно вироблена. Обслуговування фірми-виробника на вищому рівні. Можу сміливо рекомендувати до покупки. Тим більше, за такою приємною ціною
- Достоинства:
- Зручне повноцінне спальне місце, якісне та комфортне. Приємна ціна та високий рівень обслуговування фірми-виробника
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Ліжко не погане,но матрац бажає кращого. На третій день начинка спресувалась,і таке відчуття що ти кудись провалюєшся.
- Недостатки:
- Начинка матраца бажає кращого
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Дуже гарна розкладачка! Зручний матрац. Гарне і швидке обслуговування. Дякую за товар!
- Достоинства:
- Все добре.
- Недостатки:
- Немає.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Гарна якість, підтримує спину, швидка доставка
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Вперше придбали товар в цій компанії. Сподобалось відношення персоналу. І ціна теж сподобалась. Швидко вислали замовлення. Все добре.
- Достоинства:
- Легке, зручне, складене не займає багато місця. Підходить за розмірами.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Замовляли ліжко для військового, сказав що почав спати нормально і спина не болить. Дякую
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Все супер, швидко і зручно
- Недостатки:
- Не виявив
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Лёгкая передвижная кровать - раскладушка. Очень понравилась. Ещё й по акции. Такая вещь должна быть в каждом доме (как палочка- выручалочка)
Спасибо молодому человеку продавцу за хорошую консультанту и быструю отправку.- Достоинства:
- Раскладная. Передвижная, можно отдыхать или спать на ней где угодно.
Удобная, спина отдыхает. Размер для взрослого человека.
Цена не высокая. - Недостатки:
- Продавец IVNA
Дуже Вам дякуємо за такий відгук, це мотивує!
Робимо все щоб наші клієнти були задоволені.
- Лотарь С***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Дуже зручна розкладачка! По висоті вона як звичайне ліжко, міцна та пружна. Дякую менеджеру Івану за швидку роботу та уважність до покупців!