Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Орозим гель Orozyme, 70 г

Оценка пользователей 4.76/5
  • Отзывы про товар продавца MedicalWorld
  • Захар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MedicalWorld. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Дуже ефективна паста, але якщо дуже великий зубний камінь то треба час, 2 місяці користування пастою через день, дало перші та видимі результати, зубний камінь почав відпадати поступово сам. Вартість виправдовує ефект.

• Катя К***

Чудова річ, за приблизно 3 тижні використання в собаки зійшов камінь на кутніх зубах (його було небагато, але все ж), зуби стали біліші і в цілому їхній стан покращився. Єдине, ціна кусається, але вона цілком виправдана

Достоинства:
    Дієва, зуби стали біліші, зійшов зубний камінь
  • Ірина

Паста чудово знимає зубний камінь. Порається даже із застарилим налітом. Користуємось раз на день. Собака не плюється, все витримує спокійно. Раджу всім, хто хоче тримати зуби свого питомця в чистоті. Вже замовила другий тюбик.

Достоинства:
    Чудово порається з зубним налетом.
  • Тетяна К***

Користуємось 1 рік. Пудель , зуби в порядку, чистить із задоволенням

• Світлана І***

Добре чистить зуби , киця добре реагує.

Достоинства:
    Свої функції виконує
  • Сергій

Приїхав цілий, бо були відгуки на зім'яті.
    Кот їсть самостійно

• Ганна К***

Паста без запаху.

Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Замовляю вже вдруге. Собака злизує з пальця , ще й сприймає як вкусняшку. Засід дієвий, але потрібен час до повного усунення камню. Нальоту після двох місяців вже немає. Вистачає на два місяці при щоденному використанні. Дуже швидка доставка, надійно запакований товар. Рекомендую.

Достоинства:
    Засіб діє
  • Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Цей гель нам колись порекомендував ветеринар, користуємося вже давно, прибирає запах з рота і з ним начебто не утворюється нові камені на зубах
    Продавець одразу зв'язався та швидко надіслав товар

• Ольга

Оригінал. Швидка доставка УП. Беру вже другий тюбик. Мій песик не дає чистити зубки, а цей гель лизькає на ніч із задоволенням, вже ввійшло в звичку)))
    По ціні із доставкою вийшло вигідніше, ніж замовити 1 шт. в оригінального продавця.

Достоинства:
    Ціна за 1шт при купівлі 1 шт. Оригінал.
    Недостатки:
    Обережно видавлювати, тюбик на місцях заломів тріскається та ломається.
  • Валерия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Користуюємось гелем лише 3 дні і це якийсь чудо засіб)в собаки всі зуби були в зубному камені і вже з першого використання з клика відпав камінь,з кожним використанням зуби все чистіше!Дуже задоволена покупкою!Рекомендую

Достоинства:
    Дієвий засіб не лише від зубного наліту ,а й каменя!
    Недостатки:
    Не виявила
  • Горпинич О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Порадили у ветеринарці, бо кiт має проблеми з яснами. Вже 2 місяці як усе гаразд завдяки цій пасті. Продавцю дякую за швидку доставку.

• Дарья Б***

Товар прийшов швидко. Все сподобалось. Рекомендую

• Мудровська М***

Дякую за швидку доставку та клієнтоорієнтованість. Продавець ввічливий. Товар упаковано добре, приїхав в цілості. Самою пастою ще не встигли покористуватися, проте пахне приємно. До того ж, є щітка у наборі, з мʼякими силіконовими зубчиками, яку можна вдягти на палець та таким чином зручніше почистити тварині зуби (аніж якби це була звичайна довга щітка). Дякую за товар!

• Мудровская М***

Ще забула сказати, що в подарунок поклали смаколики для тварини :) Тож дякуємо тепер вдвох з песиком)

• Продавец  АгроБудМаркет

Дякуємо, Марина :) щиро раді що Вам сподобалось :)

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Після щоденного застосування протягом двох тижнів зник неприємний запах з пащі мого цверга. Чи вплинуло на зменшення зубного каменя - ще не помітив. Собак спокійно приймає процедуру нанесення та після не біжить одразу запивати.

Достоинства:
    собак спокійно приймає, зник запах з пащі
  • Ілля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HolleyAlien. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

На европейских сайтах указано, как и на самой упаковке, что можно использовать ежедневно, а в описании, что 3-4 раза в неделю.

Достоинства:
    Действительно работает; При ежедневном использовании зубные камни отпадают сами собой во время поглащения сухого корма; Чистка зубов становится намного проще.
    Недостатки:
    Путаница в описании товара на сайте
  • Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Котик злизав гель сам з лапки,можливо в подальшому буде злизувать і з пальця)) Віримо у позитивний результат. Продавець відмінний, зв'язалися одразу,ввічливий та приємний в спілкуванні менеджер,товар прийшов швидко.

Достоинства:
    Котик сам приймає.
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Гарне ставлення до клієнтів, чудове обслуговування, якісна консультація, швидка доставка, нова партія

Достоинства:
    Акційна ціна
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Користуємось постійно, ніяких проблем. У даного продавця купувала вперше, ціна нижча ніж в інших магазинах, доставка швидка, рекомендую

• Продавец  MAO & K

Дякуємо за відгук, чекаємо на Ваші нові замовлення)))

• В'ячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудовий Хвостик. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Дякую за гарний сервіс... в п'ятницю ввечері залишив замовлення, в суботу до обіду вже забрав з магазину. До того ж сама адекватна ціна на Orozyme гель у Києві і приємна дівчина консультант довершили картину. За потреби із задоволенням звернусь знов.

Достоинства:
    Наявність товару, сервіс, відповідність ціни.
    • Продавец  Чудовий Хвостик

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Раді, що вам все сподобалось та що обираєте нас. З повагою, Чудовий Хвостик

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

У комплекті дуже якісна зубна щіточка.
    Кіт не пручається, смак не різкий, наносити зручно.

Після видалення зубного каменю порадили наносити щоденно (кіт схильний до утворення наліту і каменю навіть у доволі молодому віці).

Достоинства:
    Є ефект
    Недостатки:
    Ціна :(
  • Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Объем: 70 мл

Оригинальный гель. Доставка быстрая.Получила на Розетке.Заказала на фирме ещё витамины для кошечки.И мне все доставили в пункт выдачи Розетка.Огромное спасибо.

Достоинства:
    Все быстро и чётко.
  • Алина П***

Дуже зручно, що є насадка, та щітка на палець, щеня залюбки злизує та відкриває пащу.

Достоинства:
    Ефективний, подобається собаці
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Вікторія Б***

Замовляю гель вже другий раз.Першого разу дуже довго чекала ефекту, і вже навіть зневірилась в ефект, але через 40 днів почало відпадати навіть каміння на зубах старенького котика

Достоинства:
    Безпечне та ефективне чищення зубів кота
    Недостатки:
    Ціна висока але оправдана
  • Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Заказали данный товар,продавца рекомендую,сервис на высшем уровне.Что касательно самого геля для зубов и дёсен,то требуется время для отзыва,думаю в будущем напишу,но мы приобрели его по рекомендации знакомых,будем смотреть на результаь в будущем.

• Продавец  MAO & K

Дякуємо за ваш відгук та довіру!
      Ми щиро раді, що вам сподобався наш сервіс та оперативність. Завжди працюємо, щоб ви та ваш улюбленець залишалися задоволені!

• Тарасюк Н***

Все ок

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Надіслали у день замовлення. Подіє чи ні на зубний камінь моєї собаки, побачу згодом. Якщо не забуду, доповню відгук. Взяла за рекомендацією друзів. Їхнім собакам допомагає.

• Продавец  MAO & K

Щиро дякуємо за відгук і довіру! Бажаємо вашому улюбленцю гарного ефекту та здорових зубок. Якщо матимете результат — будемо раді вашому доповненню

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем: 70 мл

Не перший раз купую цю пасту. Задоволена.

Достоинства:
    Відмінний засіб
  • Ростислав Б***

Відмінний гель, допомагає)

• Ирина Я***

Рекомендую!

Достоинства:
    приємне обслуговування. Паста хорошої якості
    • Продавец  АгроБудМаркет

Дякуємо за відгук, Ірина. Нехай у Вашого улюбленця зубки завжди будуть здорові :)

• Ганна

Дякую,за оперативну доставку і приємне чітке обслуговування!
    Побільше Вам задоволених клієнтів!

Достоинства:
    Швидко,чітко,товар був в наявності.
  • Максим Б***

Ветеринар порекомендував цю пасту для чищення зубів собаки. Спробуємо її. Дякуємо за швидку доставку та обслуговування!

Достоинства:
    сервіс, швидкість відправки
  • Анна Б***

Дякую за швидке відправлення замовлення. Вчора заказала, сьогодні вже отримала. За приємний бонус в вигляді смаколиків. Та за чудову комунікацію з відправником.

• Тетяна

Гель ще не випробували. Але продавець-супер. Дякуємо за смаколики.

• Юлия К***

Якісний товар! Нашому шпіцу подобається.
    Продавець відразу після оформлення замовлення зв'язався для підтвердження замовлення, і наступного дня товар вже був відправлений. Також, вдячні за подарунок для нашого песика у вигляді вкусняшек.

Достоинства:
    Якісний гель по догляду за зубками Вашого улюбленця, швидка доставка
  • Віра Ш***

Дякую за швидку доставку)

Достоинства:
    зручні насадки, кішка злизує)
    Недостатки:
    не виявила